IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
14.3.06 11:46

Ahojte holky,

BARBÁNKU-taky se připojím s gratulací ke Spytihněvovi :lol: Úplně vidím tvého pyšného manžela(chlapy jsou v tomto tak legrační),holky snad nejsou děti,že? :lol: Ale ne ,chápu to a jen si dělám legraci. My to máme v tomto jednodušší,protože budeme mít obojí :D

HELLI- včera jsem si konečně uspokojila svou dušičku a byla na nákupech :lol: V Hostivařském nákupním centru je dětský obchod(takový malý,ale s moc příjemným personálem),kde jsem se rozhodla utrácet :wink:
Takže už mám 2×rychlozavinovačku(s medvídkama),bodýčka,dupačky,čepičky a ponožky(ta jejich velikost mě fakt baví).A taky jsem se dozvěděla,že kočárek Mikádo duo mi objednají a výjde mě to ještě levnějí než přes net(při dvojčatech máš u nich na vše 5%slevu). A do porodu ho uskladní(kvůli pověrám).A taky reklamace prý vyřizují do druhého dne(no určitě rychleji než přes net). Takže mě přesvědčili,že tam nakoupím většinu věcí(i postýlky,láhve atd.)
Pak v C&A měli úžasné letní komplety(kratásky+triko na kluka i holku a těm jsem taky neodolala!)Teď se na ně chodím pořád dívat a rozplývám se nad nima :lol: (asi už mi hrabká)
Pro sebe jsem si koupila těhu podpůrný pás(je to moc příjemné a už mě začínaly bolet z pupíku záda) a kojící podprsenky.Prostě jsem začala tzv. „stavět hnízdo“ (podle psychologie těhotných normální průběh :wink: )
A hlavně se mi o něco ulevilo.Kdybych náhodou musela dřív do nemocnice(ta možnost tu pořád je),tak už mám aspoň něco koupeno :D
A pokud mi bude o víkendu dobře ,tak manžu vytáhnu na další nákupy :lol: A kdy budeš Helli,vědět pohlaví tvých zlatíček(možná už jsi to psala,ale moje těhu skleróza nezná hranic :! )

Tak se všechny opatrujte.Pa Zuzi a Samko+Nikolka(24tt.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
14.3.06 11:57

Fetus , moc ti to přeju a tiše závidím :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.3.06 13:04

Ahojky děvčátka tak jsem doma z velkého UTZ vše je v naprostém pořádku huráá!!!!!!!!!!!! A víme pohlaví heč!!!!!!!! tak já Vám ho povím jo???Je to kluk váží už 374 g a je zdraví.Jsem štastná.Holky držte se at brzy prožíváte stejné pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
14.3.06 13:44

Steli, huráááááááááááááááááááááááááááá, mooooooooooooooooooooooooooc gratuluju!!! :lol: :lol: :lol:
Trošku jsem sice od tebe čekala nevěstu pro toho svýho rošťáka, ale co, bude mít kámoše! Tak ať se dál hezky kulatíš! Pa pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
14.3.06 13:45

Stelli,moooc gratuluji,máme dalšího chlapa :roll: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.3.06 14:20

Moc moc děkuju.Barbánku já jsem štastná hrozně jsem si klučíka přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
14.3.06 14:56

Stelli, gratuluju… tak to je skvele ze kdyz sis to prala, tak se ti to vyplnilo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
14.3.06 16:04

Steli, moc gratuluju ke zdravému chlapečkovi. Je to super! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.3.06 16:12

holky mooooc vám děkuju jste super fakt děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.3.06 18:09

Stelli taky se přidávám ke grantulantkám, je to krásné :! :! :D
Inkah děkuju za informaci, to je ovšem zase moooc hrozné a smutné :cry: :cry:
Leno já ještě vůbec nevím na kolikátou budu mít punkci, tak hned jak se něco dozvím, dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
14.3.06 18:26

Ahojky

Stellino- gtratuluju :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Jak tak koukám, tak tu jsou samí chlapi. Gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
14.3.06 19:30

Ahoj holky!
Tak me nevystehujou,ale chteli,ten muj idiotsky exmanzel jim rekl,ze jsem si ho vzala kvuli papirum 8O :x ,mela jsem s toho sok,bohudik ze jsem nebyla tehotna,urcite bych s tech nervu potratila.
taky jsem jim na to rekla,ze jsem se naschval kvuli tomu brala v kostele a nechala si udelat 2 deti :twisted:
Ale ted je vse v pohode,uz jsem se z toho soku vzpamatovala,,vsechno mu vratim aj s uroky :twisted: :twisted: :twisted:
Ted se muzu v klidu pripravovat na tehu :wink:,jeste si pre punkci zajedu 3 dny do wellnessu :D :D
Leni;ja ji mela taky zpozdenou,hlavne aby se zpozdila po ET,tak 9 mesicu :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.06 19:52

Ahojky všem!

Stelli , taky moc moc moc moc moc moc .....gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!
Je zajímavý, že ti vaši chlapi chtěli kluka, to ten můj si přál vždycky hrozně holčičku a když jsme zjistili, že to budou dvojčátka, chtěl radši dvě holčičky než-li dva kluky. :)

Zuzi , to je fajn, že už si mohla vyrazit na nákupy. Já si to hrozně užívám, i když koupenýho toho ještě moc nemám - jen pár bodýček, nějaký mikinky a jedny dupačky. Ale i tak si to doma pořád prohlížím a kochám se. :lol: Pořád čekám, jestli nám na genetickým ultrazvuku potvrdí tu vysněnou holčičku. Chlapečka už víme na 100% docela dlouho, druhý mimi není jasný - ale podle dr. by to slečna mohla být. Nevím proč, ale myslím si od samýho začátku, že je to páreček. Už když jsem je (ještě všechny tři) viděla poprvý na UTZ, říkala jsem si, že to dole je kluk a ty dvě výš holky. A ten „níž“ opravdu kluk je! :wink: :lol:

Jééé a teď jsem zjistila, že jsem se zapomněla přihlásit! :oops: :?
Jsem to samozřejmě já - Helli + 2 štěstí 18+1

• Citovat
  • Upravit
938
15.3.06 08:26

ahoj holky, zdravim…
meli jste vcera zapalenou svicku? :( nevite jak to dopadlo?
lovely, teda pro pobyt jsi schopna vseho! :) :) :)
tak ted uz budes mit klid a hura do toho…
rano mel pobavila kolegyne (i kdyz se mi ms zpozdila ale uz ji pomalu dostavam) - zavolala si me a pry jestli nejsem tehotna… ze pry carovali a ze jim vyslo ze jsem a nebo ze jsem pripravena… tak jsem jim to asi zkazila :) pak rikala ze uz je to tyden - tak jsem ji rekla ze mi to mela rict pred tydnem… ze bych se zaridila :)
holky, budu muset asi fakt zhubnout, mam velke bricho a kazdy si mysli ze jsem v tom…
holky, ja chci JARO!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.3.06 11:17

Ahoj holky,zapálenou svíčku jsme měli
Míšo s tím hubnutím jsme na tom podobně :lol: ,i když jako těhotná ještě nevypadám :P 8O
Lovely ,ty si tedy užiješ :roll: ,jinak stále žádná MS,jestli nejsem těhotná :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :? :D :oops: :oops:
Míšo ,jaro bych brala hned ,už včera bylo poz :roll: :wink: :twisted: dě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová