Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Barbánku , nerada bych tě zklamala, ale s patentem na „pracovní název“ mimča už asi neuspěješ. Já už to slyšela kolem sebe vícekrát. Moje kolegyňka měla takhle pro svojí holčičku Xenii a jedna těhulka v sprňátkách, kam taky chodím, má Modeláře (podle tatínkovy záliby) - snad by jí nevadilo, že jsem to tu prozradila.
Ale to podvědomí pracuje pěkně, viď? ![]()
Ahoj, zdravím vás
Barbánku: móóóć velká gratulace k chlapečkovi.
Selmino: já jsem při stimulaci taky nepřibrala.
Miso2:
Na Lose nemůžu říct nic špatného. Zatím se vždycky choval solidně, snaží se všechno vysvětlit. Vždycky si vzpomenu, jak mi na začátku vysvětloval (v mých 25 letech) kde je vaječník, vejcovod atd. To byla docela sranda. Samo jsem to věděla už myslím od ZŠ. Spíš se teď víc než mě vždycky nejdřív věnuje příjmení mého manži, protože je původem maďarské a manža je slovák a prostě mu to nedá. Já si ho pamatuju ještě když mluvil spíš slovensky, pak jsme se nějakou dobu neviděli a ejhle, už je slovenština ta tam. Taky je tam super takový mladý doktůrek, nevím jak se jmenuje, ale chodím k němu, když je Los pryč. Ten chtěl dokonce s manžou mluvit maďarsky, ale ten zrudl, protože umí maďarsky jenom nadávat. Takže ze Zlína mám zatím jenom veselé a pozitivní zkušenosti.
Jo, pokud se nepletu, psalas o nepravidelné MS. Já jsem taky nějaká rozhozená po IVF. MS jsem (asi) dostala o týden dřív, přitom na ni pravidelně čekám a užívám pravidelně Utrogestan, protože bez něho ji nikdy nedostanu a musím na injekce. Teď jsem jen krvavě špinila asi 3 dny, a opravdu nekecám - zvládla jsem to jenom s intimkama. Takže čekám, jaká bude ta další (pokud tohle byla MS) a podle toho se zařídím. Na KET nepůjdu dřív, než si budu jistá, že jsem zase v pohodě.
Jo INKAH - nejtěla jsem tě vyděsit. Každý reaguje jinak. Tak se neplaš. Ju?
Holčiny končím.
Dobrou noc. ![]()
Ahoj holky!
Barbanku;gratuluji k chlapeckovi,taky si udelam po ET modry metrik
![]()
Selmino;ja nepribrala ani gram a to jsem mela prodlouzeny protokol
,zato po punkci jsem mela brisko jako v patem mesici ![]()
Leni,no nakonec zacneme stimulovat stejne ![]()
A ja zitra musim na cizineckou,po 12 letech mi nechtej prodlouzit povoleni k pobytu
A to jenom kvuli tomu ze nechci svycarsky pas,on proste hnus
![]()
Holčičky - kdo v „Těhotenství“ sledujete příběh Katty a jejího miminka se vzácným syndromem - zítra svoje miminko porodí, Missorka navrhla zítra v 8 večer zapálit za Katty a její miminko svíčku, připojte se taky, je to asi to jediný, co pro ni teď můžeme udělat… Opravdu není nic horšího, než když máma ví, že její miminko umře…
IvKo , nevyděsila jsi mě
. Já doufám, že žádnou MS během dalších 9 měsíců nedostanu ![]()
Za Katty zítra svíčku zapálím, už jsem to četla, je mi to tak strašně líto ![]()
Inka
Dobré ránko ,
Habi ,to mi teda povídej ,jak to chce dr.stihnout , to fakt už hnus ,no to teda nevím.
Barbánku,gratuluji k synáčkovi ,o příběhu Katy vím , svíčku zapálím-chudinka malá Čauky Lovely , já stále čekám na MS a to podotýkám ,že se mi to ještě nestalo ,že by se mi opoydila
![]()
Jo mimochodem Habi ,dr, mi stejně přijde nějakej zmatečnej ![]()
Dobré ráno,
Barbánku, moc gratuluji, určitě to bude pořádný kluk jako buk, po tatínkovi. Jen tu dál rozdávej dobrou náladu, je to super.
Tak já jsem si koupila ještě kontryhelové kapky, ten čajík mi moc nechutná, tak to obejdu takto. Snad budou mít všechny ty bylinky blahodárný účinek.´
Ahojky JJ
ahoj holky, dobré ranecko!
Barbanku, dekuju za zahnani debky!
ja vim pise se depka, ale to je moje specialita, necham si to patentovat! ![]()
a GRATULUJI ke Spytihnevovi!!!
priznam se ze jsem tam nejaky clanek videla, ale ja bych to obrecela, nechtela jsem to cist… ale svicku rada zapalim!
Lovely a to te jako vystehuji nebo co? ![]()
Ivko, sikovny doktor? takovy docela zdatny?
sikovny byl jak jsem byla na laparoskopii… ![]()
tak jsem nakoukla do te diskuze o tom mimcu…
![]()
musela jsem to prestat cist, jinak bych to tady obecela primo v praci! me takove veci hrozne berou… musi to byt strasne!!!!!
je mi to lito, hned si nastavim mobil, abych zapalila tu svicku!
jaktoze me to neprihlasilo?
Holky děkuji moc za zkušenosti
Necháme to osudu a pokud IVF vyjde, budu ta nejšťastnější, třeba i kulatá
nevěsta.
Ještě jednou díky a do měsíce mě tu máte zas ![]()
Šelmina
Ahoj holky, krásné usněžené dopoledne přeju. Já o příběhu Katty nic nevím,
zasvěťte mě. Svíčku večer zapálím taky!
![]()
Leno,pan doktor mi také přijde takový zmatečný, asi je toho na něj hodně
Ale tu konečnou fázi stejně musí zvádnout v Pronatalu, tak je to jedno
Vidíš to budete mít s panem doktorem těch dětiček stejný počet, on má také 4. ![]()
Ahoj holciny,
omlouvam se, ze Vam sem lezu, ale jsem po potratu, trapi me podobne problemy s otehotnenim jako vas a muj gynekolog je odmita resit. Nemate tip na nejakeho dobreho gynekologa v Praze?
Diky moc.
Holky to je příběh ,co ![]()
Habi ten příběh je na diskuzi těhotenství-myslím
![]()
můžeš mi říct v kolik ti mají dělat odběr
Já tam mám být v 10 hodin,no a s těma dětma -jen aby to nebyly dvě
,to bych oak byla lepší hi
Aknel ,to tě trápí neplodnost
A nebylo by lepší zajít rovnou do nějakého Caru,tam můžeš i bez doporučení ![]()
Habi, Katty je teď pár týdnů před porodem a před nějakou dobou zjistili, že je miminko moc nemocné a bohužel mu nemůžou pomoct. Dnes jí vyvolávají porod, ale je to tak smutné, vůbec není jasné, jak dlouho bude ten andílek žít a pomoc není žádná…
Víc se dočteš v Těhotenství - vzácný Edwardsův syndrom…
Inka - snažilka