Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zuzi, moc díky za podporu, já jsem se jen potřebovala ujistit, že je to normální ![]()
Hezký večer
Inka - snažilka
Ahojky všem ![]()
MILI- ten kontryhel.čaj jsem pila 2krát denně 1 šálek
,ale jestli ti nechutná nebo víc nestíháš,tak je určitě dobrý alespoň jeden hrníček ![]()
Všem čekatelkám-vím,že jsou to nervíky
a zdá se vám to nekonečné,ale určitě to všechny zvládnete-ženské vydrží hodně
V Praze to dnes vypadá na pěkný den(no uvidíme na jak dlouho) a tak si snad tu dobrou náladu udržíme co nejdýl
Buďte na sebe opatrné,hodné a nechte se hýčkat,protože si to všechny zasloužíme
Nikdo vás nepochválí lépe než vy samy
,tak s chutí do toho
![]()
Mějte se všechny moc fajn a pěkně těhotněte
,snažilky už se na to připravte.Určitě budete všechny brzo hladit pupíky s pokládkem uvnitř ![]()
Pa pa Zuzi +2poklady ![]()
Tak jsem to asi zakřikla
,protože už to zase vypadá na déšť ![]()
No,co
Stejně zastávám názor pana Wericha,že dobrou náladu stojí zato si udržet,protože nás nic nestojí a naštve spoustu lidí
![]()
Tak nás přece nějaké špatné počasí nezvyklá,že jo ![]()
Zuzi
Ahojky Zuzi,
moc děkuji za Tvé rady… hodně mi to pomáhá
![]()
Dívala jsem se na Tvé fotečky a máš moc krásný bríško…a mooooc Ti sluší…
Doufám, že brzy tam dám taky takovou fotečku
![]()
Ahoj a krásný den Mili
Holčičky moje zlatý,zdravím vás všecky!!!Jakpak se všechny máte?Ještě nemám notebook,k normálnímu PC se nedostanu(nesednu si),tak mi ho bráška občas půjčí.Předně musím z celého srdce poděkovat HELLI,za to,jak mě držela.Dííííky beruško.A vám všem taky…stihla jsem přečíst pár stránek zpět,někde těsně po mé bouračce..zatím mi to stačí
..tak se těším,až si pročtu příběhy všech.A copak dělají bříška?Holčinky já jsem tak šťastná,že už jsem mezi vámi.Wel
Welinko , ani nevíš, jak ráda tě tady vidím! Táááááááááááááááááááákhle moc! Moc na tebe všechny myslíme a držíme všechny pěstičky co máme (i ty co mají naši mrňousci
). Tak se drž, ať už je to jenom lepší, holka naše statečná! Pa pa
Ahoj Wel, to je prima, že jsi doma
! Tak odpočívej, ať načerpáš nové síly!
Ahoj Welinko!
Jsem moc rada ze jsi tu nazpatek,tak se hodne opatruj a hodne zdravicka
![]()
Ahoj Welinko,
to je skvělé, že jsi už doma. pěkně odpočívej a šetři se.
![]()
Lovely a kdy že to přesně začínáš?:lol: Už v tom mám zase trošku zmatek.
Milli - z toho co jsem si četla tak nějak jsme na tom stejně. Květen nebo červen půjdu na KET nebo další IVF nedokážu se ještě rozhodnout. Teď jsem si naordinovala detoxikaci a snad to povede. No ještě vlastně nevím kdy přesně začnu - tak nějak doufám květen, červen - no prostě po 3 MS - snad naběhnou.:oops:
Míšo - jak to máš s těma lázněma? Prošli? doufám, že jo ![]()
Jinak všem těhulkám a snažilkám - užijte si víkendu jak nejlíp můžete.
Ahoj Vladko,
tak si aspon budeme navzájem držet palečky a uvidíš, že se nám to povede!!!!
![]()
A můžu se Tě zeptat,jakou detoxikaci myslíš?
To víš, sbírám každý rady a zkušenosti… děkuji
Ahojky Mili,
kamarádka mi doporučila pít aloe vera, začala jsem stím teprve před týdnem, tak ještě necítím nějaké výsledky. Je to přírodní, tak mi to snad neublíží.
I když napití to není tak moc příjemný
Přemýšlím o tom že se pustím do Mojžíšové. Mám jenom knížku ale snad i to pomůže. ![]()
o tom, že se nám to všem snažilkám už ani nepochybuju. Vše je jenom otázka času a vyrovnanosti.
![]()
Chtěla bych se zeptat, byly jste někdo (po neúspěšném IVF) na imunologii nebo genetice? Mě o tom doktor nic neříkal a ani nedoporučil. Pouze že vše je psychické a mám být hlavně v pohodě.
Vladko:
my jsme s přítelem byli na genetice,ale na výsledky teprve čekáme a na imuno jdeme asi až za 14dní.
Genetiku nám doporučil dr.z Caru, k němu chodí přítel kvůli nevhodným spermijkám na oplod. a tu imunologii jsem si zařídila sama. Objednala jsem se na konzultaci k lékaři do Caru( kam chodíme ) a ten mi jen vystavil žádanku ( u nich právě tohle vyšetření nedělají, tak musíme jinam).
Jinak si myslim, že by mi to ani nenabídli,kdybych si to nezařídila sama.
Právě jsem chtěla ještě tohle vyšetření před Ketem, třeba si vytvářim protilátky proti embrijku, tak pa na to budu mít léky a sna i větší úspěch.
Ale já doufám, že snad všechny vyšetření nám dopadnou dobře!!!
A to přeji vám všem!!!!
Ješte k té detoxikaci : Mě také kamarádka právě doporučila jeden přírodní přípravek- jsou to tablety Chloremax - jestli to znáš. Je to nějaká řasa chlorea, která prý zbavuje těla škodlivých látek…
Bere se 3× denně a musí se právě hodně zapít vodou.
Jinak beru listovku a ješte nějaké vitamíny jo a také jsem si ted koupila ten čaj kontryhel, tak ho piji jeden hrníček denně.