IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
13.3.06 13:48

Ahojky děvčátka my jdeme také zítra na veliký UTZ doufám že se dozvíme co máme v bříšku.Sebastiana nebo Esterku.Hlavně at je vše v pořádku.Barbánku držím palečky já jdu v 9 ráno a ty?Moc Vás všechny zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.3.06 13:50

Selmino já 8 kilo nahoře po stimulaci.Barbánku už vím v kolik jdeš byla jsi rychlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.3.06 13:52

Barbánku a Stellino,myslím na vás , teď už to může být jen lepší a lepší a lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.3.06 13:54

Stellino,8 kilo :?: :?: :?: :?: :?: No děs ,tak to už asi vzlítnu :twisted: ,mimochodem Esterka moooooc hezký :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
13.3.06 16:12

Ahojte všichni!
Přidávám se do klubu „čekatelek na velký ultrazvuk“! My jdeme ve čtvrtek, tak jsem taky zvědavá, jestli už budeme na 100% vědět, že Nikolka je opravdu Nikolka a ne Ondra (nebo Vojta?). :wink:

Zuzi , zítra si o AMC jedem ještě promluvit s naší doktorkou z CARu. Možná si to myslím blbě, ale připadá mi, že by její názor mohl mít váhu, když ona přesně ví, jakej měl manža spermijky i jak se ty naše embryjka vyvíjela. Sice vnitřně už jsem rozhodnutá, že na AMC nepůjdu, ale pro klid svědomí a dušičky chci mít co nejvíc info. Jsem prostě hroznej puntičkář, a to ve všem. Vždycky musím být na všechno dokonale připravená a mít o všem dokonalý informace, jinak jsem na nervy. :roll: :oops: Jo a na čokoládě ulítávám taky. První trimestr jsem neměla (překvapivě) vůbec chuť na sladký, tak jsem se radovala, jenomže předčasně. Teď se mi pěkně vrátila. Buchty, kynutý koláče, zákusky, dorty atp. nemusím vůbec, ale čokoládu a palačinky nejlépe každý den! :roll:

Selmino , já při stimulaci nepřibrala ani deko a to jsem měla dlouhý protokol. Dokonce jsem po punkci ještě asi kilo zhubla. takže je to fakt individuální. :wink:

„Ladovská zima“ je opravdu super! Manža už ji vypálil i na CD, tak se jí teď baví celá rodina. :)

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.3.06 16:29

Helli, nedelej nam tady chute! :)
tady vysvitlo slunicko a ja se pomalu chystam domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
13.3.06 16:54

Šelmino , tak jsem se kvůli tobě šla zvážit :lol: :lol: . Během stimulaci jsem nepřibrala vůbec a teď, týden po tansferu, mám 0,5 kg nahoře, což je jako nic… Takže já s tím problém vůbec neměla, naopak jsem celou dobu vážila úplně stejně. Moc na to nemysli a bude to v pohodě… :D
Taky jsem měla dlouhý protokol…

Jinak zdravím všechny ostatní.

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
13.3.06 17:09

Šelmino , ještě jedna (trochu škodolibá :wink: ) technická. Během stimulace jsem sice nepřibrala vůbec nic, ale zato už cca 3 týdny po úspěšným ET jsem nedopla většinu kalhot! Bříško chtělo prostě rychle ven… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
13.3.06 17:34

Ahojky!
Tak já už to vím! Chcete vědět taky? Tak já vás budu ještě trošku napínat… Je to MIMINKO! :lol: :lol: :lol: A zdravý! A termín nám vychází úplně přesně - jak podle OPU, podle UZ ve 13.týdnu i podle toho dnešního - 29.července. Prostě mrně roste přímo ukázkově. A odpadla nám celá polovička jmen, už budem vybírat jen pro KLUKA! :lol: Ani nemohlo být pochyb, doktor natočil monitor na manžu a povídá: „Tak co myslíte?“ A manža: „No tady to vidím - to je kluk!“ A doktor: „Ne ne, to si dost lidí plete, to je pupečník…“ A manža: „Aha, takže holka…“ A doktor: „Tohle je sice pupečník, ale tady to vedle už je pindík!“ No manža nadskočil asi metr do vejšky, pod tím jeho metrákem a kousek se otřásla celá ordinace! :lol: :lol: :lol:
Máme strašnou radost, a máme jí „habakůk“, tak vám kousek posílám! Hlavně Míše na tu depku! Tak miminkům zdar! Pa pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
13.3.06 17:37

Barbánku , gratuluju k chlapečkovi, to je tak krásný… :D

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
13.3.06 18:40

Barbánku , taky moc moc moc gratulujuuuuuu!!!
PS takže Spytihněv?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
13.3.06 19:06

Helíku , Spytihněv je pracovní název (no, vlastně jsem ještě neslyšela, že by miminka měla pracovní název, asi si to nechám patentovat :lol: ). Ale vzhledem k tomu, že na stopro ještě jméno nemáme - i když něco už se rýsuje - zatím je to prostě „Spýťa“ 8O
Jen abysme si na to tak nezvykli, že by se tak nakone opravdu jmenoval! To by tedy byla pr… :lol:
Až teď mi došlo - asi jsem to podvědomě cítila - udělala jsem si modrej metřík a vůbec mi nedošlo, že je takovej „klučičí“ :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.3.06 19:42

Ahoj holky,
Barbánku moc moc gratuluju ke klukovi, je to úžasný :D :lol:
Leno mě taky přijde, že to je fofr. Docela rychle to utíká, ve středu už mám další UTZ a 21. tu punkci… Ale jsem zvědavá jak se pan Dr. B. rozpůlí-ty jdeš k němu do Vysočan a já mám mít punkci na Bulovce 8O 8O :?
Mě dneska holky přišlo, že za oknem byla ta zima tak nádherná, ale venku brrrr :twisted: :twisted: hrozná kosa.
Tak holky těhulky přeju Vám výborné výsledky na vašich velkých ultrazvucích a snažilkám co nejdříve // :?: :?: :roll: Habi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.3.06 19:47

Barbánku moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc gratuluju já myslela že jdeš zítra.Taky se moc těším asi nedospím.Papa a zítra držte palečky at je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
13.3.06 19:53

Ahojky, :D :D
Barbánku, blahopřeji ke klučinovi. Přesně takové zprávy bychom tady potřeboali pořád. Taky mě trošičku chytala o víkendu depka, ale snad už to bude lepší 8) Víc takových zpráv :lol:

Teďka by to chtělo zahlásit // - tak holky do toho:D

Ivko, s tím kouřením vím co mluvíš. Já jsem s tím taky skoncovala loni v létě. Chce to pevnou vůli a mimčo (budoucí) mi tu sílu dodává. Jinak mám totiž silně vyvynutou slabou vůli. :wink: Jsem teď taky na detoxikaci a snad mi to pomůže na KET:)

Mili, máme 3 mrazáčky, ale pořád ještě nevím zda se pustím do KET nebo další IVF - podle toho jak se nám embrijka vyvíjeli - možná zbyla ty nejsilnější a je šance na úspěch. :wink: U IVF je větší procento úspěchu, ale při KET není (snad) taková stimulace. :roll:

Míšo, rozhození MS se dost bojím - před IVF jsem ji prakticky bez injekcí neměla a teď taky nic neberu. Tak doufám, že se potvůrka objeví včas. :oops: Popřípadě // se nemusí objevit vůbec . To by sice bylo faj, ale malá pravděpodobnost. :?

Lovely, Leno - tak to už za chviličku začnete. No to je fajn. :wink:

Selmino, já jsem po IVF nepřibrala ani deko, spíš jsem byla trošku nafouklá, ale asi týden po ET už to bylo v normálu. Ale počítej s tím, že když se to povede :lol:, tak bříško možná bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová