IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
16.3.06 13:00

Ahoj Lovely ,no blíží,ale nějak pomalu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a co ty jak je :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
16.3.06 13:03

Inkah!
To nejsi,ja jsem si nejdrive tam chtela nechat dat jedno,ale kdyz byli jenom 2 embryjka dobre,tak jsem si tam nechala dat obe dve a tesila se,ze se chytnou obe :wink:
No a ted si tam dat aspon 3 :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.3.06 13:06

Ježíši ,Lovely ,tři :?: :?: :?: :?: ,mateřská školka,hi :lol: :lol: :lol: ,ale to neva ,hlavně ať jsme zdraví a je nás víc :wink: ,teď se nám to rozroste o dvojčátka Inky ,pak Habi , moje ,no a tvoje trojčátka :?: :oops: 8O :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
16.3.06 13:09

Leni!Boli me po te antikoncepci hlava,a ani Ibalgin mi nezabira :( ,musim to vydrzet do pulky dubna :roll:
Co jsem si vsimla,po te prvni stimulaci jsem zacala byt na neco alergicka,ale nevim na co,proste se denne nekde na tele osypu :roll:
Psychicky uz mi je dobre,mam ted velkou oporu v partnerovi a co se jeste nestalo,predtim to mel casove nadupany kvuli punkci a ted musi jit 21 na operaci,vytahnout zeleza(zlomil si pred rokem nohu) a budu ho mit doma 4 tydny :wink: :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.3.06 13:13

Tak vidíš ,užijete se až do aleluja :roll: :wink: ,4 týdny ,to je až dost ,co :wink: 8O .
Já v úterý konečně pro ten harmonogram,podle by měla být punkce tak začátkem dubna,když to dobře půjde,tzn.,že by to mělo být prosinčátko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
16.3.06 13:16

A jeste k tem uradum tady;oni jsou fakt uhozeny na hlavu,kvuli tomu vystehovani,nevim ja si to predstavovali,jedna holka mi chodi do skoly,cesky mluvi jak vietnamec,a tu druhou,jsem asi mela kazdy druhy tyden jezdit do Svycarska abych ji videla :roll: 8O
No tak me vytocili,ze od ted delam jenom na cerno a zadny penize statu davat nebudu.Mame tu spustu jugoslavcu a turku,kteri zijou ze socialni podpory a ty ven nemusi,no proste hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
16.3.06 13:18

no to mas pravdu,rikal mi ze ho budu prosit aby sel do prace :lol: :lol:
Tak ty mas punkci prede mnou,me to vychazi kolem 22-24 dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.3.06 13:18

A máš recht,naši jezdí do Němec ,mamča tam dělá pečovatelku a taky na černo a dělá to už několik let a co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.3.06 13:20

No Lovely akorát ,že se mi zpozdila MS ,myslíš , že to může být tím sprejem :?: :?: Asi jo ,jsem plašanka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
16.3.06 13:22

Tak mi ti mimi vychazi na leden,doufam ze jeste stejny den co jsem se narodila ja(6.1.),no to by byl for :lol: A na vanoce s pupkem v horach,to abych si koupila sanky az bude ted vyprodej :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
16.3.06 13:24

no jestli mas punkci zacatkem dubna,tak uz si zacala s cyklem,ja bych rekla ze ji ted dostanes po 20 a potom si zacnes pichat ten Fostimon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.3.06 13:24

Lovely :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,my jsme s manžou narození taky v prosinci,moje dcera je lednová 3 tího:P ,to bude fičák :oops: 8O ,už aby to bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
16.3.06 13:27

No spis ;to bude stat penez :lol:,narozeniny,miminko,vanoce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.3.06 13:27

Jo ,já už začala s cyklem , ale ještě o tom nevím,dělám jako , že nic :lol: :lol: :lol: ,tak počítej 14 dní od 8.3 jsi mám stříkat ten sprej ,no a pak (to nevím právě kdy pak , jestli hned po těch 14 dnech nebo co :?: )si začnu píchat 10 dní :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.3.06 13:30

Lovely,jak miminko :?: Vždyť chceš tři :! :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová