Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mas pravdu Miso,ja musela na chvili od PC
Leni;stava se to prave u nepruchodnych vejcovodu,bohudik se to dalo odstranit laparoskopicky,odkrvacela jsem si prirozenne s porodnima bolestma, ale nemam s toho zadne nasledky
Lovely ,tak teď mám trochu strach ,že se mi to taky stane
,ale snad ne
,doufejme,já už to takhle mám celý pochroumaný,pořád taky
![]()
Leni;no byla,ale ted se z postele nehnu,
ikdyz to bude pro me tezky ![]()
Miso;bezva napad
![]()
No uz me zase boli ta hlava a to musim jeste do prace ![]()
Nejradsi bych byla tehu,lezela u televize a vyjidala lednici
![]()
Leno, tak to mas skoro vanocni, co?
holky to je fakt strasne… ale clovek si asi nemuze pripoustet ze se to stane prave mu… jak chodime se psem k postizenym detem, tak jsem si taky rikala jak bych to zvladla…
Lovely, necham si to patentovat
![]()
ja bych lezela hned…
me taky dneska boli bricho… od MS…
furt te boli ta hlavicka?
No pro mě to bude taky nic moc ležet a ještě při tom našem provozu v domácnosti mi to stejně nedá,ještě , že už teď jsem doma ![]()
Miso;moje holka je 11.12 a deda 23.12(chudak,dostal vzdycky jeden darek dokupy )
![]()
Holky , já jsem na tom podobně , vždycky se odložil jeden dárek z vánoc
,můj manža je ještě k tomu 26.12-hrůůůůůza
![]()
Asi pockam do MS a potom zavolam doktorovi ze ji vy:,–(im,nechci se ladovat tak Ibalginem behem stimulace ![]()
Tak jak na to koukam,tak jsme se sesli,ja dostala darek na vanoce s tim ze je to i k narozeninam
![]()
to ja jsem zas lenoch…
takze zadny problem…
tady asi leze slunicko!
Lovely , to máš pravdu , radši tam zavolej , taky bych se bála jíst nějaký sra.....
,s těmi dárky je to pech , ale mám dceru 3.1 a přiznám se , že to taky tak dělám , i když letos už ne , přála si penízky
![]()
Míšo , myslím ,že je ,taky mám jednu dceru 26.6 a je to ůplně v pohodě , je to tak na půl cesty
![]()