IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
18.3.06 17:43

Ahoj holčiny,
tady to jede! Chviku se sem člověk nedostane a hned musí dohánět tolik stránek.

Welinko, mám véééélikou radost, že ti je čím dál líp.

Já jsem zase o něco víc v klidu. Určitě víte, že senátoři ten zákon o manželích a partnerech (muž jen do 40 na IVF) neschválili. Fakt jsem měla strach.

Chci se zeptat. Jaký účinek má vlastně kys.listová. Může způsobovat únavu? Beru ji asi 3 týdny a asi stejnou dobu jsem pořád unavená. Ráno se nemůžu vyhrabat z postele, v práci jsem sice celou směnu na nohách, ale kudy chodím tudy spím. A večer. Škoda mluvit. To mi nikdy nedělalo. A je mi tak nějak šoufl. I když jaro se blíží. Že by jenom jarní únava.
Taky se chci zeptat. Máme sice min. 2 protivirové brány (manža je protivirový fanatik), ale vždycky po návštěvě stránek emimina máme v počítači zalezený vir. Vždycky ten samý. Dělá vám to taky? Manža není moc nadšený, ale chápe, že potřebuju být v kontaktu s holkama, které prožívají to co já, a že mi to pomáhá. Tak po mě vždycky trpělivě „čistí“ počítač, až je mi ho celkem líto.

Zatím se loučím, užívejte soboty.
Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.06 07:04

Holčinky přeji krásný nedělní den.Vůbec se mi stále nedaří přihlást.Neporadíte mi někdo?Přihlášení „jakoby“ proběhne,hodí mě to do základního přehledu dikuzí,ale přihlášená pořád nejsem :? Díky.Welinka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.3.06 09:07

Holčinky přihlásit se mi pořád nejde..ale už to nevydržím..tak doufám,že bude metříček vidět.Welinka

• Citovat
  • Upravit
755
19.3.06 10:44

Ahojky!

Barbánku , to by bylo úplně nejlepší, kdyby to bylo takto rychlé :lol:

IvKo , toho zákona jsem se taky docela bála. Za chvíli bychom neměli možnost mít vlastní dítě, manžel je starší než já. Takto stát podporuje rodiny s dětmi. Ještěže to nakonec neschválili a snad už ani neschválí…

Welinko , podle metříku vidím, že jsi těhulka, tak to moc gratuluju :) a přeju hodně zdravíčka, ať se všechno dá do pořádku!
S tím přihlášení se zkus obrátit na Missorku, třeba bude vědět…

Já už bych byla nejradši, aby byl zítřek za mnou a abych měla jen samé pozitivní zprávičky! Doufejme!

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.3.06 10:58

Jojo,je to tak.Sama tomu doteď nevěřím.Podstoupili jsme 3× inseminaci,na přelomu prosince/ledna IVF.Vše bez úspěchů.Pak ta hnusná bouračka… miminko „vzniklo(nedá se tomu jinak říct,protože je to spíš "mazlící“ miminko-vzhledem ke zraněním,která mám) v nemocnici-termínek máme sice 30.10.2006(na průkazce)-ale já bezpečně vím,kdy tohle sluníčko vzniklo (přece jen jsem byla v nemocnici-a ten den přeložená na nadstandard,kde se mnou byl manžílek :lol: ) a tak nám to vychází kolem 8.11. tedy úplně přesně na 13.11.=manžílkovy narozeniny.Za poslední měsíc jsem stihla podstoupit těžkou 3-hodinovou operaci,…ale výborně se mi hojí pánev,…a tak nikdo ani nenavrhnul,že by mi miminko „nenechali“.....tak vám všem chci,berušky,dodat odvahu,že ZÁZRAKY SE DĚJÍ.Lékaři jsou více než optimističtí-mnohem víc než já.Všichni jsou z nás úplně paf.Přesto,že já úplně v poho nejsem,pořád přemýšlím kdyby coby,…pořád cítím bolesti v podbříšku-jako na MS-ráno je mi nevolno,slintám jako bernardýn,točí se mi hlava,…jsem úplně ukázkový příznak.Já celá.Ale snad mi dáte za pravdu,že když srdíčko i s mimískem jsem viděla a slyšela už v 6TT,tento týden mělo miminko už 5mm…že je to asi strašně silný a statečný bobeček.Fakt tomu sama těžko věřím.Všem krásný den přeje Welinka.Jsem strašně šťastná,že jsem už zase mezi vámi,berunky. _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
19.3.06 11:04

Welinko , to je tak krásný, opravdu Zázrak :D Tvoje (Vaše) miminko je takový bojovník už od začátku, že to určitě dobře dopadne, moc držím palečky! Určitě ti mimísek dodává sílu a energii překonat současné zdravotní problémy a já moc moc věřím, že ty i mimísek budete zdraví!

Hodně štěstí!

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.3.06 12:26

InKo děkuji moc.Teď mám spíš nervíky…ale to je určitě dané okolnostmi.Ty jsi po IVF?Zítra budeš testovat,viď.Snad jsem to nepopletla.Moc držím palečky.A ještě jednou díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
19.3.06 12:41

Díky Welinko :) , testovat budu zítra, je to moje 1. IVF a doufám, že se taky hned povede :wink: . Nervíky mám taky, ale hlavně se snažím tomu věřit, a ještě nervačit budu určitě i v těhu, aby všechno dobře dopadlo. Už aby za mnou byl aspoň ten první trimestr, ale to jaksi přeskočit nejde, že jo? :wink:

Tak ať to nám všem vyjde a máme brzy ty mimísky v náručí :lol:

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.3.06 12:49

Ahojky Welinko,
blahopřeji k těhu :lol: no to je naprosto úžasné, zázrak a bojovník v jednom :lol: :lol: Ten bojovník jsi samozřejmě i ty a hrozně statečná - mám z toho obrovskou radost. :lol:

Inkoh, držím palce ať tam zítra máš //. A věřím, že tam zítra budou. :lol: Tak to potom hned nahlaš. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.3.06 13:07

Wel ,
chodím tady už teď opravdu jednou za dlouhatánský čas, ale dnes jsem se strefila naprosto přesně do toho nejlepšího :lol: !!!!
Obrovská gratulace!!!

http://animace.org/…/G370021.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.3.06 13:15

Welinko moc gratuluju-super po tom všem je to zázrak vid
Inko držím palce a obdivuju tě že to vydržíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
19.3.06 13:16

myslím vydržíš do zítřka já nevydržela máš můj obdiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.3.06 13:17

Jééééééééé..to je kráááásná kytička.Mockrát děkuji.Vendulko tomu se říká šestý smysl :D ..taky tě moc ráda vidím.Jakpak se máš?

Děkuji vám všem berunky,za podporu. :D :D :D

Inko držím všechny palečky,to bude fain,další těhulka!!!

Není tady někdo podobně těhu jako já?Můžu vám říct,že dokud šlo jen o mě…a chvílema o holý život,všechno bylo v pohodě.Měla jsem tolik síly,že jsem rozdávala spolupacientům.No,za to teď.Všechno moc študuju. :roll: a čekám jen ty nejhorší zprávy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.3.06 13:29

Hezký nedělní odpoledne :wink:
Welinko,já myslím ,že když už jsi vydržela všechno, co jsi vydržela ,tak tohle bude maličkost :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.3.06 13:35

Jé to bylo hezký!Takhle mi to říká i manžel a maminka.No jo,ono je to sranda,být v průšvihu sám..to se vždycky nějak „ustojí“,ale asi si nesmím tolik uvědomovat tu zodpovědnost za miminko.Asi největší štěstí bylo,že jsem si po celou dobu nenechávala dávat injekce na bolest…vlastně jen po nehodě…to jsem nějakou dobu spinkala v umělém spánku…a pak už nic.Za to mě moc chválili a teď vím,že ikdyž to bylo chvílema krutý,že to tělo o miminku asi ví a tyhle opiátový mňamky prostě nechce. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová