IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
20.3.06 11:41

Ahojky Fetus, prosim prosim SZ.
Jinak vsem preju krasny den a gratuluju tehulkam. Doufam, ze jiz brzy rozsirim vase rady .................... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.3.06 11:43

Jo Zuzi můžu jen opět malý dotázek. Když mám punkci v úterý a chci prodlouženou kultivaci na 5 dní, tak mi ET vychází na neděli. Je to v Pronatalu možné, že bych šla na transfer v nepracovní den :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.3.06 12:02

Habi, testovala jsem po 14 dnech (transfer v pondělí, test v pondělí).
Jinak v našem CARu (Repromeda) jsou 24h denně, výkony dělají i v sobotu a předpokládám i v neděli.
Takže podle mě je možné, že bys šla na transfer i v neděli.

Inka - těhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
20.3.06 12:08

HABI- v Pronatale se pracuje nonstop :lol: (teda jedině v noci ne!),ale o víkendu bývá kolikrát více práce než v týdnu.A vím že to spoustě klientů vyhovuje,ale já bych si chtěla toho svého manžu užít i ovíkendu :wink: Jenže má prostě takovéto zaměstnání-poslání a já jsem na druhou stranu šťastná,že pomůže dalším párům k mimču :lol: Takže pokud ti transfer vychází na víkend,tak buď klidná,protože ti ho určitě provedou a ty pak rozšíříš naše řady těhulek :lol: :wink: :! Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
20.3.06 12:09

Moc gratuluji tehulkám, obzvlást Well.- to je fakt uzasny, moc jsem na Tebe myslela a mam z toho desnou radost. Snad jste holky prolomily tu dlouhou dobu neuspechu a zbyde radost pak i na nás. zatím se tedy jen raduji z jara a z vašich radosti. Držte se a všem držím palce, na mne to čeká někdy v květnu
 Sutka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.3.06 12:16

Inkah a Zuzi moc děkuji, no mě by ta neděle i vyhovovala, pojmula bych to psychicky jako nedělní výlet :D :D :lol:
Inkah s tím testíkem to stejně u sebe vidím bledě. Já jsem hrozný srab, budu určitě čekat až jestli nepřijde mrška. :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
20.3.06 12:20

Zdravím všechny!

Inko, moc moc moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je prostě super! Zdá se, že to tu Welinka opravdu prolomila!!! Držte se obě, holčinky! Přeju hodně pohody a bezstarostnosti!!

Vypadá to, že dnešní den bude jenom skvělý. Tady už od včerejška svítí nádherně sluníčko, prostě úplné jaro, jupíííííííí!!!! :lol:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.3.06 12:20

Berunky moc děkuji za tak krásná slovíčka.Ta přece nemůžou zůstat bez náležité odměny=všem z celého srdce strašně moc brzy //.

Inko kdypak půjdeš k lékaři?Mám z tebe nesmírnou radost!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.3.06 12:21

Tak jsem se na chvíli odmlčela,ještě jednou obrovská gratulace Ince :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a taky doufám ,že se ta řada neúspěchů protrhla :wink:
Lovely , to je divný ,já taky brala kdysi HA ,ale nikdy jsem uprostřed cyklu nekrvácela ani nešpinila :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.3.06 12:30

Habi , mně řekli, že si ten test dneska prostě udělat mám, tak jsem to brala jako „lékařské přikázání“. Ale nervy jsem teda ráno měla pěkný, to jsem snad neměla ani když jsem kdysi dávno testovala s nadějí, že tam bude jen jedna čárka :oops: Ale to už je dávno dávno a dneska si přejeme úplně něco jiného, že jo? :lol:
Oni ti taky řeknou, kdy si udělat test… A neboj se toho, určitě to vyjde. :! Já mám teda o „nebátí se“ co vykládat :lol: :lol: :lol:

Welinko , zítra ráno jdu na krev a kolem poledne na UTZ, tak jsem zvědavá, kolik mimísku napočítají, ale já vím o dvou :lol:
Dokonce se mi v noci před pár dny zdálo, že čekám čtyřčata, ale to si teda neumím představit :D :D :D

Mějte se krásně sluníčkově :lol:

Holky, jak se počítá těhu po IVF? Podle cyklu jsem snad v 6. týdnu, ale když mi tam ty prcky dávali před 14 dny a navíc to bylo na konci mého cyklu, tak se to snad počítá jinak, ne? Jak jste to měly vy?
Jo, musím ještě napsat, že já jsem měla dlouhý protokol úplně nezávislý na mém cyklu…

Inka - těhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
20.3.06 12:46

Inko, to víš, že je to malinko jiný - teda někomu třeba vyjde punkce přesně v době ovulace, ale to se asi stává málokdy. Já kdybych to měla brát podle poslední mršky… to vůbec nemůžu, protože na ET jsem byla asi 30.dc (myslím, už ani nevím :oops: ) a to už jsem měla mít mršku další… Prostě vezmi OPU + 266 dní = termín porodu. A těhu počítáš od OPU + 2 týdny - jako kdyby OPU byla ovulace a před těmy 14 dny jsi měla poslední mršku… Takže jestli dobře počítám, už jsi začala 5. týden, takže GRATULUJU!!!
A koukej si udělat nějaký hezký metřík! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.3.06 12:54

Barbánku , moc díky, přesně toto jsem potřebovala vědět. A na metřík se chystám až zítra, až budu mít po UTZ. :lol:

Inka - těhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.3.06 13:06

Inkah a jak dlouho jsi po ET ležela? Týden nebo déle? :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.3.06 13:08

Čauky Habi,už se ti to blíží,viď.Ja zítra taky budu vědět víc ,je krásně a doufám,že nám to sluníčko zůstane :oops: Držím palce ať máš vše OK :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.3.06 13:14

Habi , ležela jsem v CARu 30 minut po ET (oni doporučovali 15), ale ze sálu jsem šla po svých, tak to asi tak velký vliv v dnešní době nemá.
Jinak svým způsobem ležím doteď, ale jenom proto, že se na to cítím. Stejně doma nemůžu nic dělat. Říkali, že doma vůbec ležet nemusím, vliv to na to nemá, zákazali mi veškerou fyzickou námahu, koupání (myslím, že i sezení ve vaně), povolili jen sprchování, které mám stejně nejradši.
V mém případě je to opravdu o pocitu, že jsem ležet chtěla a ani mi to nevadilo. Teď v sobotu a neděli jsem byla na procházce, to mi udělalo moc dobře. Řekla bych to tak, dělej všechno, na co se cítíš, ale s rozumem a citem.
Taky mě ještě minulý týden pobolívalo břicho, ale to ustalo.

Inka - těhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová