Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NO TO JE KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSA…!!!!!!OBROVSKÁ GRATULACE,INKO.
ahoj holky, preji krasne pondeli!!!!!
Wellinko, ja teda ziram!!!! ted jsem se prokousala tim co jste tu vsechno napsali, tak moc GRATULUJU! a preji at se dari!
Inko, tak jak?
vitam novacky… ![]()
ja jsem taky furt unavena, tak nevim jestli to muze byt z te kys.listove…
ja nedala aktualizaci ![]()
Inko, moc gratuluju, to je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Holky, mockrát děkuju, je to úžasný a krásný! I když jsem tomu strašně moc věřila, tak červíček trochu hlodá a ráno jsem měla teda pěkný nervy. Rozespalá jsem četla návod na test, protože tento typ jsem ještě neměla. A čárky se ukázaly hned ani jsem nemusela čekat těch 5 - 7 minut, jak píšou, jsou strašně tlustý, manžel se ptal, která je to ta těhu čárka? Věřím na dvojčátka, jsem strašně šťastná a taky jsem z toho ještě trochu mimo ![]()
Strašně moc vám všem přeju, aby to taky vyšlo a hlavně, abychom na konci měly ty krásné miminka v náručí!
![]()
Inka - těhulka
Ahoj Inko, ještě jednou ti děkuji za pozvání sem. Teď jsem nakoukla, jestli se něco nedovím a vidím tu radost. Strašně moc ti gratuluju. To je fajn, přečíst si takovou pozitivní zprávu. Všem ostatním, co tu máte fotečky miminek a jiné různé „měřiče“ těhotenství - gratuluju. ahoj Hannah
Dobre rano!
INKAH;gratulujuuuuuuuuuuu
Konecne tu kletbu nekdo prolomil
![]()
WELINKO;Tobe taky gratulujuuuuuuuuuuu
,je to proste zazrak
![]()
LENI;Tak uz mame inspiraci,ja mam ted problem,je mi uz 3 dny zle a dnes rano jsem zacala slabe krvacet,myslim ze to je s ty HA
![]()
lovely, tobe uz je nejak dlouho zle, ne? nebo te bolela jen hlava? ![]()
No tak to je ÚŽASNÝ!!!
![]()
Já věděla, že se to zlomí a neúspěchům bude konec! Moooc gratuluju Inko!
Hlava me uz neboli,za to je mi na zvraceni,pockam do zitra a jestli budu krvacet dal,tak zavolam do CAR,protoze tohle se mi nestalo,sice mam Ms mezi 28 a 32 dnem,ale krvaceni v pulce cyklu to jsem jeste nemela ![]()
Holky, mockrát děkuju za gratulace
Uvidíte, že teď to půjde i vám ostatním, moc držím palečky!
Hannah , jsem moc ráda, že jsi sem přišla ![]()
Lovely , to mě mrzí, že máš takové potíže, moc ti přeju, ať se to brzy spraví. To naše tělo si s námi někdy pěkně zahrává…
Posílám vám sluníčko
![]()
Inka - těhulka
Inkah;Kdyby se tohle stalo me,uz bych frcela koupit neco pro miminko
![]()
Ahojky všem,
to nám to jaro pěkně začíná
(ikdyž venku to moc jarně nevypadá) ale hlavní je,že se nám tu teď všechny pěkně roztěhotníte ![]()
WELINKO- já jsem sem začala chodit až po tom tvém úrazu,ale Helli nám o tobě referovala a tak jsme ti všechny držely pěstičky
Je vidět,že příroda je mocná čarodějka a taky že jsi se určitě po té nehodě nesoustředila na mimi a psychika udělala své(je spousta žen,které i po neúspěšném IVF otěhotněly nakonec přirozeně,protože se na to přestaly soustředit.Akorát,že se to lépe radí ale hůře provádí).Hlavně že vám se to s manžou nakonec zdárně povedlo
A přeju ti abys od teď už zažívala jen samé pozitivní zážitky a oba(ty i mimčo)jste byly hodně zdraví
Drž se ![]()
INKO-tobě samozřejmě taky musím gratulovat k vytouženým // na testíku a taky ti přeju aby bylo vše v pořádku a mohla sis užívat pohodové těhulkovství
A taky ti přeju aby ti potvrdili v CARu ty dvojčátka,ať rozšíříš naše dvojčátkové řady!
Mám z vás holky velkou radost a buďte na sebe moc opatrné a nechte se pěkně opečovávat a rozmazlovat ![]()
A to opečovávání a rozmazlování doporučuju všem(ne jenom těhulkám),protože si to zasloužíme za to všechno,co musíme zvládnout ![]()
Mějte se všechny moc krásně.
Pa Zuzi a Samko + Nikolka(25tt.) ![]()
Ahoj holčičky,
teda to jsou po víkendu tak krásné zprávičky
![]()
Welinko, to je prostě úžasné, hrozně moc ti to přeju, po těch tvých peripetijích
![]()
Inkah no z tebe jsem také úplně unešená, ale já to prostě věděla
![]()
Moc moc Vám přeju klidný průběh těhotenství a krásné červíčky.
Tak věřím, že vás holky budu následovat a nevybere si to u mě zase ten špatný výsledek.
:
Inkah po kolika dnech od ET jsi teď ten testík dělala
![]()
Lovely copak to slyším, že máš za problémky? Radši si zavolej doktorovi hned, ať víš co by to mohlo být.
Habi