IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
20.3.06 08:42

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,blahopřeju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.3.06 08:42

NO TO JE KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSA…!!!!!!OBROVSKÁ GRATULACE,INKO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.3.06 08:50

ahoj holky, preji krasne pondeli!!!!!
Wellinko, ja teda ziram!!!! ted jsem se prokousala tim co jste tu vsechno napsali, tak moc GRATULUJU! a preji at se dari!
Inko, tak jak?
vitam novacky… :)
ja jsem taky furt unavena, tak nevim jestli to muze byt z te kys.listove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.3.06 08:51

ja nedala aktualizaci :(
Inko, moc gratuluju, to je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.3.06 09:02

Holky, mockrát děkuju, je to úžasný a krásný! I když jsem tomu strašně moc věřila, tak červíček trochu hlodá a ráno jsem měla teda pěkný nervy. Rozespalá jsem četla návod na test, protože tento typ jsem ještě neměla. A čárky se ukázaly hned ani jsem nemusela čekat těch 5 - 7 minut, jak píšou, jsou strašně tlustý, manžel se ptal, která je to ta těhu čárka? Věřím na dvojčátka, jsem strašně šťastná a taky jsem z toho ještě trochu mimo :lol:

Strašně moc vám všem přeju, aby to taky vyšlo a hlavně, abychom na konci měly ty krásné miminka v náručí! :lol: :lol: :lol:

Inka - těhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.3.06 10:17

Ahoj Inko, ještě jednou ti děkuji za pozvání sem. Teď jsem nakoukla, jestli se něco nedovím a vidím tu radost. Strašně moc ti gratuluju. To je fajn, přečíst si takovou pozitivní zprávu. Všem ostatním, co tu máte fotečky miminek a jiné různé „měřiče“ těhotenství - gratuluju. ahoj Hannah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.3.06 10:23

Dobre rano!
INKAH;gratulujuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Konecne tu kletbu nekdo prolomil :twisted: :lol:
WELINKO;Tobe taky gratulujuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol:,je to proste zazrak :D :D :D
LENI;Tak uz mame inspiraci,ja mam ted problem,je mi uz 3 dny zle a dnes rano jsem zacala slabe krvacet,myslim ze to je s ty HA :roll: :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.3.06 10:41

lovely, tobe uz je nejak dlouho zle, ne? nebo te bolela jen hlava? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
20.3.06 10:44

No tak to je ÚŽASNÝ!!! :lol: :lol: :lol:
Já věděla, že se to zlomí a neúspěchům bude konec! Moooc gratuluju Inko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.3.06 10:46

Hlava me uz neboli,za to je mi na zvraceni,pockam do zitra a jestli budu krvacet dal,tak zavolam do CAR,protoze tohle se mi nestalo,sice mam Ms mezi 28 a 32 dnem,ale krvaceni v pulce cyklu to jsem jeste nemela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.3.06 10:51

Holky, mockrát děkuju za gratulace :lol: Uvidíte, že teď to půjde i vám ostatním, moc držím palečky!

Hannah , jsem moc ráda, že jsi sem přišla :D

Lovely , to mě mrzí, že máš takové potíže, moc ti přeju, ať se to brzy spraví. To naše tělo si s námi někdy pěkně zahrává…

Posílám vám sluníčko :lol: :lol: :lol:

Inka - těhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.3.06 10:53

Inkah;Kdyby se tohle stalo me,uz bych frcela koupit neco pro miminko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
20.3.06 11:03

Ahojky všem,

to nám to jaro pěkně začíná :lol: (ikdyž venku to moc jarně nevypadá) ale hlavní je,že se nám tu teď všechny pěkně roztěhotníte :wink:

WELINKO- já jsem sem začala chodit až po tom tvém úrazu,ale Helli nám o tobě referovala a tak jsme ti všechny držely pěstičky :D Je vidět,že příroda je mocná čarodějka a taky že jsi se určitě po té nehodě nesoustředila na mimi a psychika udělala své(je spousta žen,které i po neúspěšném IVF otěhotněly nakonec přirozeně,protože se na to přestaly soustředit.Akorát,že se to lépe radí ale hůře provádí).Hlavně že vám se to s manžou nakonec zdárně povedlo :lol: A přeju ti abys od teď už zažívala jen samé pozitivní zážitky a oba(ty i mimčo)jste byly hodně zdraví :D :wink: Drž se :!

INKO-tobě samozřejmě taky musím gratulovat k vytouženým // na testíku a taky ti přeju aby bylo vše v pořádku a mohla sis užívat pohodové těhulkovství :lol: A taky ti přeju aby ti potvrdili v CARu ty dvojčátka,ať rozšíříš naše dvojčátkové řady!

Mám z vás holky velkou radost a buďte na sebe moc opatrné a nechte se pěkně opečovávat a rozmazlovat :wink:
A to opečovávání a rozmazlování doporučuju všem(ne jenom těhulkám),protože si to zasloužíme za to všechno,co musíme zvládnout :lol:
Mějte se všechny moc krásně.
Pa Zuzi a Samko + Nikolka(25tt.) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
20.3.06 11:16

INKO OBROVSKÁ GRATULACE TO JE SUPER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
20.3.06 11:33

Ahoj holčičky,
teda to jsou po víkendu tak krásné zprávičky :lol: :lol:
Welinko, to je prostě úžasné, hrozně moc ti to přeju, po těch tvých peripetijích :! :! :D :D
Inkah no z tebe jsem také úplně unešená, ale já to prostě věděla :lol: :lol:
Moc moc Vám přeju klidný průběh těhotenství a krásné červíčky.
Tak věřím, že vás holky budu následovat a nevybere si to u mě zase ten špatný výsledek. :cry: :cry: :) :
Inkah po kolika dnech od ET jsi teď ten testík dělala :?: :?: :?:
Lovely copak to slyším, že máš za problémky? Radši si zavolej doktorovi hned, ať víš co by to mohlo být. 8O Habi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová