Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě,teď už tě čeká jen to dobré,to špatný už jsi si vybrala napřed ![]()
dneska je táááák krásně ,doufám,že už bude konečně jaro
.Já jedu v úterý pro harmonogram a taky pevně doufám ,že se nám to povede
![]()
Jéééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Wel, ani nevíš, jakou mám radost! To je tak něco neuvěřitelnýho! Moc moc ti držím pěstičky, aby bylo všechno dobrý!
Dneska jsem nakoukla jen tak, říkala jsem si - kdo by co psal v neděli, když venku se rýsuje něco jako sluníčko (už totiž ani nevím, jak vypadá
)… To je teda překvápko jak má být! Drž se, holčičko!
Inko, zítra budu držet palečky jen se vzbudím - ale vsávám docela dlouho, tak snad nebude pozdě…
Myslím, že Welinka protrhla tu šňůru neúspěchů a teď se to tu pořádně rozjede! ![]()
Holky, já vám všem mockrát děkuju za podporu a povzbuzení. To víte, že mi to strašně moc pomáhá.
A statečná nebo co jste to psaly, si teda vůbec nepřipadám. Spíš mám strach, že něco zakřiknu nebo budu hodně zklamaná a dopředu vynervovaná, tak radši čekám. Taky mi moc pomáhá emimino, protože mi těch 14 dní s vámi pěkně uteklo, a můj druhý metřík. Dal mi tolik práce, že jsem se zařekla, že když už ho mám, tak to prostě vydržím.
![]()
A zítra se vám určitě ozvu, to se nebojte
![]()
Tady v Brně svítí taky sluníčko, konečně to vypadá jarně, tak doufám, že to vydrží a dodá nám to spousty energie
![]()
Přeji vám všem krásnou neděli
Inka - snažilka
Inko ,myslím na tebe .určitě to dopadne dobře-musííííí,já bych asi taky nevydržela čekat a máš můj obdiv
,takže ,když už si byla takhle hodná tak odměna tě nemine
![]()
Barbánku no to mám radost,že tě taky vidím.Tolik jsem na tebe myslela,že tě to přitáhlo k počítači,asi.Moc děkuji za pohlazení.
Holčičky vám všem děkuji za pohlazení a strašně se těším na další těhulinky a mimísky…já si myslela,že já nikdy mít děti nebudu..a teď tomu vážně ještě stále nevěřím.Prožívám to úplně jinak, než jsem si kdy představovala.Všem z celého srdce přeji ukrutně brzy // (takové tlusťoučké,co vyšly mě v noci,když jsme s mou sestrou jen tak z legrace ten testík udělaly).
![]()
Ahoj, přidávám se se svým dotazem. Byly jste mi doporučeny, když jsem tento dotaz psala do diskuse v neplodnosti. Jesm po 1. IVF, tak trochu blázním…Tak dotaz kopíruju sem:
Ahojda, jak jste se cítily po ET? Já mám od večera v den ET pořád bolesti břicha v podbřišku a čím dál více mi pnou prsa. Nyní jsem 5. den ppo ET. Připadám si, jako bych to měla dostat, ale to snad ještě není možné, protože jsem teprve 20. den cyklu. Měla jste některá podobné pocity? Nebo vůbec, jaké jste měl kdo pocity a jak to dopadlo??
Ještě jsem tam dopisovala, že beru Crinone 90mg 1× denně, ale vím, že někdo bral utrogestan 2×2 denně (celkem 400mg). Právě se mi to zdá divné, že toho Crinonu je víc jak 4× méně.
Nedostala jsem se nikde k tomu, jak by člověku mělo být, ale aspoň chci předem trošku vědět, jestli bolení podbřišku a „prsa“ jsou spíše dobré nebo špatné zanmení. A taky jestli to někomu vyšlo napoprvé.
Ahoj Hannah,je tu dost holek ,kterým to vyšlo napoprvé,třeba Helli,Stelli,Fetuš a doufám ,že nás bude víc
.Teď je nařadě Inka-testuje zítra,pak Habi tu čeka transfér snad příští týden ,pak já a Lovely , takže je nás tu dost ![]()
S tímto problémem ti já neporadím,mě to teprve čeká,ale neboj ,hlavně to chce klid a pohodu,vím,řekne se to kehce , ale jinak to nejde
![]()
Ahojky tak nám to vyšlo na poprvé.Po ET jsem měl pořád bolesti podbřišku a o prsou ani nemluvím.Hrůza myslela jsem si že to musím každou chvilku dostat.
Weli, to ti věřím, že nevěříš
! Já tomu teprve teď tak nějak začínám věřit a to už mám polovinu těhu zdárně za sebou! Manžílkovi to docvaklo v momentě, když se mnou byl na UZ a viděl to mrně jak sebou pořádně mrskalo.
Hannah, myslím, že ty tvoje pocity jsou úplně v pořádku! Mě tedy pobolívalo břicho už od punkce a ještě i dlouho po tom, co jsem objevila //. A příznaky na mršku jsem taky měla celou dobu po ET. A to při obou pokusech - vyšlo nám to napodruhé. Takže jsem ti asi vlastně moc neporadila… ![]()
Jé, Stelli, máš nádhernou fotečku! Už jsem jí pořádně okoukla v galerce. Až teď jsem si všimla, že jsme na tom na den stejně! Ale na OPU jsme byly každá jinak, teda jestli si dobře vzpomínám… to je ale úplně jedno, hlavně že tam ty mrňata jsou a že jsou to klucííí!!! ![]()
Barbánku děkuju moc fotka se povedla doktorka na utz byla nadšená.Dej také fotečku miminka do galerky.Já měla termín 30.7 ale podle utz mě ho posunuli na 29.7.Ty tajnůstkářko prozrad jméno malého
Neprozradím, neprozradím!
Třeba ho ještě změníme, kdo ví…
My sice fotku taky máme, ale doktor povídal, že snad ani nemá cenu ji dělat, malej byl tak hloupě otočenej, že je vidět jen obrys hlavy a část těla. Koukal mi totiž „do břicha“ a ať doktor hledal jak chtěl, prostě máme chlapa stydlivýho a schovával se statečně. I tak jsem si fotku vyjet nechala, ale nikde ji ani neukazujem. Hlavně, že ukázal toho pindíka!
Tak se potvrdilo manžovo tvrzení, že holčičí spermijky mu dááávno vymřely a těch pár co ještě má jsou už jen klučičí.
Čauky holky ,krásný ránko
,dneska se mi nechtělo nějak spinkat,tak už jsem tu
,jaro na spadnutí
,tak teď už bude jen líp ![]()
Také přeji krásné ráno.Já se od počátku těh probouzím kolem 5hod ranní,kolem 9 zase usínám
,tak musím rychle napsat- Inko jak dopadl testíček,beruško?
JSEM TĚHOTNÁ
NA TESTU MÁM // A JSOU PĚKNĚ TLUSTÝ
HURÁ
![]()
Inka - těhulka