Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Inkah moc děkuju, no určitě se budu šetřit
![]()
Leno ahoj. No blíží se to, na zítřek se těším hlavně proto, že mi trochu upustí břicho
A ty dej vědět, co ti Dr. naordinoval.
Tak holky všem přeju co nejdříve // a těhulkám ještě jednou moc gratuluju
![]()
Inkah, můžu se tě taky na něco zeptat. Jak jsem již psala jsem 6. den po ET, taky polehávám občas a ic moc nedělám. Chci se zeptat, jak to, že ty jsi 43.DC a já jen 21.?? Měla jsem krátký protokol a OPU mi dělali 11.den cyklu a Et bylo po 4dnech - tedy 15. DC. Jak to, že tys to měla tak dlouhé?? Mně pořád pobolívá podbřišek, dnes je to zas horší, a pnou prsa. Vůbec nevím, co si o tom mám myslet.
Jak se tu někdo ptal, tak v Pronatalu dělají i o víkendech. Ale jen od 7-19.
Leni;Tak mi to nedalo a volala jsem do CARu,a mam to z mych nerviku,no bodejt ne,nejdriv ta cizinecka,potom v praci(dva spolupracovnici dali vypoved a ja mam naplanovane volno,tak jsem jim rekla ze to volno budu mit,at si tam dela kdo chce)A ten muj sef mi neco rekl o vypovedi,asi chce delat vse sam
![]()
K tomu deti se mi hadali,ten muj bejvalej ![]()
Takze si ode dneska naordinuju tehotensky rezim
,pujdu na nakup,udelam si zasoby a namahat se nebudu(za 10 dni mi prijede mamka uklidit
)
Hannah;Z toho si hlavu nedelej,kazda ma jiny protokol,ja mela ET jeden den pred MS,to pnuti v podbrisku a prsou muze byt zacinajici tehotenstvi
Lovely klíííííííd ,fakt se na všechno vykašli ,buď v pohodě,musíš
.Ale neboj já mámtaky nervíky ,ale v normě , manža si mě šetří už teď ,to víš ,když se mu rozroste rodinka,tak co by pro mě neudělal,akorát říkal,že bude muset makat do 80ti
,ještě,že má pohodovou prácičku-teda alespoň z mýho pohledu
![]()
Hannah , já jsem měla dlouhý protokol nezávislý na mém cyklu. Embryjka mi dávali asi 28. den cyklu, tak proto to mám tak strááášně dlouhý.
Ale jak holky říkaly, každý to má jinak…
Jo, bolesti břicha mi přestaly někdy minulý týden (určitě 8, 9 dní po ET), prsa zatím dobrý, ale to přijde ![]()
Inka - těhulka
Hannah , to bolení v podbřišku je úplně normální. Mě bolelo taky a dost, někdy už jsem myslela, že to snad fakt dostanu. No a nakonec mi to přešlo až někdy kolem 8.tt.
Ale zase to neber automaticky tak, že bolest v podbřišku = těhu, to bohužel platit nemusí. I když ti samozřejmě moc přeju, aby to u tebe platilo !!!!!
Lovely , takže od teď už žádný nervíky, jasný???? ![]()
Holky dneska se s vámi loučím ,zítra jedu k dr. tak snad až někdy odpoledne se sem za vámi přijdu podívat
.Dnešek jsme zahájily šťastnou zprávou,tak doufám,že budeme pokračovat,tak pa pa pa
![]()
Ahojky, všichni
Inko, gratulujuuuuu!!!!
No to je prostě úžasné. Tak nějak mám vypozorovnáno, že vše chodí po třech, tak holky kdo bude další a nahlási //
![]()
Nějak poslední dobou nestíhám sem moc často chodit, ale snažím se.
![]()
Míšo, tak co ty lázně? Už to máš schválený?
Lovely, pěkně se šetři a nenech se vytočit. Hlavně pohodu
Leno, tak dej vědět co a jak a kdy začínáš?
Všechny vás zdravím,
poprvé jsem k vám nakoukla minulý týden. Měla jsem dotázek ohledně testíku,ve 13.dnu po ET mi ukazoval slaboučkou čárku, 15.den taky, ale nakonec jsem včera byla na krvy a HCG=0!!!!
Ted mám zase jiný dotaz. Minule po první IVF jsem mršu dostala ještě před testováním 14.den a ted jsem už 18.den a pořád nic! Už asi týden mě bolí břicho, jako bych to měla dostat každým dnem! Jak jste to dostlaly vy po nezdařeném pokusu? Díky Marcela
Ahoj Marcelo, to mě moc mrzí, že to nevyšlo
.
S tím zkušenost nemám, takže neporadím. A doktor ti nic k tomu neřekl?
Inka