IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
20.3.06 13:37

Inkah moc děkuju, no určitě se budu šetřit :) :)
Leno ahoj. No blíží se to, na zítřek se těším hlavně proto, že mi trochu upustí břicho :o :o A ty dej vědět, co ti Dr. naordinoval.
Tak holky všem přeju co nejdříve // a těhulkám ještě jednou moc gratuluju :! :! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.3.06 14:01

Inkah, můžu se tě taky na něco zeptat. Jak jsem již psala jsem 6. den po ET, taky polehávám občas a ic moc nedělám. Chci se zeptat, jak to, že ty jsi 43.DC a já jen 21.?? Měla jsem krátký protokol a OPU mi dělali 11.den cyklu a Et bylo po 4dnech - tedy 15. DC. Jak to, že tys to měla tak dlouhé?? Mně pořád pobolívá podbřišek, dnes je to zas horší, a pnou prsa. Vůbec nevím, co si o tom mám myslet.
Jak se tu někdo ptal, tak v Pronatalu dělají i o víkendech. Ale jen od 7-19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.3.06 14:01

Leni;Tak mi to nedalo a volala jsem do CARu,a mam to z mych nerviku,no bodejt ne,nejdriv ta cizinecka,potom v praci(dva spolupracovnici dali vypoved a ja mam naplanovane volno,tak jsem jim rekla ze to volno budu mit,at si tam dela kdo chce)A ten muj sef mi neco rekl o vypovedi,asi chce delat vse sam :wink: :lol:
K tomu deti se mi hadali,ten muj bejvalej :roll:
Takze si ode dneska naordinuju tehotensky rezim :wink:,pujdu na nakup,udelam si zasoby a namahat se nebudu(za 10 dni mi prijede mamka uklidit :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
20.3.06 14:06

Hannah;Z toho si hlavu nedelej,kazda ma jiny protokol,ja mela ET jeden den pred MS,to pnuti v podbrisku a prsou muze byt zacinajici tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.3.06 14:19

Lovely klíííííííd ,fakt se na všechno vykašli ,buď v pohodě,musíš :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: .Ale neboj já mámtaky nervíky ,ale v normě , manža si mě šetří už teď ,to víš ,když se mu rozroste rodinka,tak co by pro mě neudělal,akorát říkal,že bude muset makat do 80ti :wink: ,ještě,že má pohodovou prácičku-teda alespoň z mýho pohledu :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.3.06 14:54

Hannah , já jsem měla dlouhý protokol nezávislý na mém cyklu. Embryjka mi dávali asi 28. den cyklu, tak proto to mám tak strááášně dlouhý. :lol: :lol: :lol: Ale jak holky říkaly, každý to má jinak…

Jo, bolesti břicha mi přestaly někdy minulý týden (určitě 8, 9 dní po ET), prsa zatím dobrý, ale to přijde :D

Inka - těhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
20.3.06 15:53

Hannah , to bolení v podbřišku je úplně normální. Mě bolelo taky a dost, někdy už jsem myslela, že to snad fakt dostanu. No a nakonec mi to přešlo až někdy kolem 8.tt. :wink: Ale zase to neber automaticky tak, že bolest v podbřišku = těhu, to bohužel platit nemusí. I když ti samozřejmě moc přeju, aby to u tebe platilo !!!!!

Lovely , takže od teď už žádný nervíky, jasný???? :wink:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.3.06 16:21

Holky dneska se s vámi loučím ,zítra jedu k dr. tak snad až někdy odpoledne se sem za vámi přijdu podívat :P .Dnešek jsme zahájily šťastnou zprávou,tak doufám,že budeme pokračovat,tak pa pa pa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.06 19:58

Ahojky, všichni
Inko, gratulujuuuuu!!!! :lol: :lol: :lol: No to je prostě úžasné. Tak nějak mám vypozorovnáno, že vše chodí po třech, tak holky kdo bude další a nahlási // :lol: :lol: :lol:

Nějak poslední dobou nestíhám sem moc často chodit, ale snažím se. :oops: 8)

Míšo, tak co ty lázně? Už to máš schválený?

Lovely, pěkně se šetři a nenech se vytočit. Hlavně pohodu

Leno, tak dej vědět co a jak a kdy začínáš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.3.06 20:06

Ten anonym jsem já - Vlaďka :oops:
Nějak se mi nejde přihlásit. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.3.06 09:52

Všechny vás zdravím,
poprvé jsem k vám nakoukla minulý týden. Měla jsem dotázek ohledně testíku,ve 13.dnu po ET mi ukazoval slaboučkou čárku, 15.den taky, ale nakonec jsem včera byla na krvy a HCG=0!!!!
Ted mám zase jiný dotaz. Minule po první IVF jsem mršu dostala ještě před testováním 14.den a ted jsem už 18.den a pořád nic! Už asi týden mě bolí břicho, jako bych to měla dostat každým dnem! Jak jste to dostlaly vy po nezdařeném pokusu? Díky Marcela

• Citovat
  • Upravit
755
21.3.06 10:33

Ahoj Marcelo, to mě moc mrzí, že to nevyšlo :( .
S tím zkušenost nemám, takže neporadím. A doktor ti nic k tomu neřekl?

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.3.06 10:37

Fetus , mas SZ - dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
21.3.06 11:36

Helli!Budu se snazit :) :) :)
Leni;Tak jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
21.3.06 12:18

ALUU-odpověděla jsem ti na SZ :wink: Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová