IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.3.06 12:38

Sakra zapoměla jsem se přihlásit :oops: :? 8O :oops: Lena

• Citovat
  • Upravit
2446
17.3.06 12:59

No a sotva jsem vlezu , tak tu není nikdo :evil: ,tak jdu taky uvařit,dneska budou kuřecí řízečky a bramborová kaše,mňam :P :oops: :lol: ,tak za chvíli nakouknu ,zatím pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
17.3.06 13:10

Leno a tobě doktor neříkal, že si budeš píchat od 3 dne MS. Mě to nějak není jasné, že tam půjdeš až po mršce :?: :?: 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.3.06 13:12

Habi,ne tak to mi teda neříkal , on mi v podstatě neřekl nic,ale je spoustu možností :evil: ,tak doufám,že vybral tu nejlepší pro mě :wink: .A jak se cítíš :?: Těšís se :?: :?: Ty se mááááš,že už to budeš mít,já tak chcíííííííí :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.3.06 13:15

Na přání Stelly aktualizuju seznámek: :wink:

Snažilky :
Habi: 1.IVF (3/2006, Pronatal+Meda), 27 let
Inka: 1.IVF 3/2006 REPROMEDA, 26 let
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let
IvKo: 1. IVF 1/2006 CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let
Lena: 1.IVF (4/2006 Meda-Pronatal), 36 let
Lovely:1.IVF(IVF inst. Plzen)31 let
Míša: 1 x IVF + 1× KET, 31 let
Vlaďka:1.IVF (2/2006 UNICA)28let

Těhulky :
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), chlapeček, TP 29.7. 2006, 27 let
Helli: 1.IVF (11/2005 IVF inst.Plzeň), 2 mimi (Lukášek a Nikolka), TP 14.8.2006, 29 let
Stella: 1. IVF ET 7.11 2005 CAR Motol, chlapeček (Sebastian), TP 29.7.2006, 39 let
Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal, 2mimi (Samuel a Nikolka-23tt.,TP 3.7.2006,28 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
17.3.06 13:18

ALLU- odpověděla jsem ti na tvou SZ :D Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.3.06 13:19

Helli,super,díky za přehled :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
17.3.06 13:20

JARU-vůbec nejsi divná,protože mě ty kazety taky nějak neberou,ale chlapům se to většinou líbí(a pokud jim to pomůže při odběru, tak proč ne,že jo?) Určitě to nakonec v klidu zvládnete :wink: Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.3.06 13:23

Aluu - je promiň, asi jsem to nějak popletla :oops: To se mi stává pořád. Např. můj zrak není z nejlepších a přesto se neustále vrhám na nějaké lidi a myslím si že jsou to nějací známí. Bohužel se v 90% případů vrhám na úplně cizí lidi :cry: Tak teď už se mi to nestává jen na ulici, ale i na netu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
17.3.06 13:37

JARU- a Pronatal neznám důvěrně,protože bych byla v odběrové místnosti,ale protože manžel tam pracuje jako embryolog a i naše děti jou vlastně týmová práce Pronatalu :lol: .Ale do odběrové komůrky jsem s ním nemusela.Já jsem zase ženská sestra a seznámili jsme se s manželem ve zlínském CARu,takže u nás je to tak trochu vada z povolání :lol: :oops: Nikdy jsem neplánovla že mi děti bude „dělat“ manžel pod mikroskopem,ale nakonec to tak dopadlo a oba jsme moc šťastní,že mi v bříšku rostou Samuel a Nikolka(24tt.)
A protože jsem si tím sama prošla,tak pokud vím odpovědi tak všem moc ráda poradím.A všem samo přeju co nejrychlejší úspěch :wink: Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.3.06 13:50

Zuzi - chi chi, to já vím :wink: Dala jsem na Tvé rady z diskuze Pronatal Praha a zvolila raději Prahu než Teplice. Myslím, že nejen já ale i spousta jiných holek jsme strašlivě šťastné, že tu jsi s námi a poradíš nám. Přece jen když nás čeká něco neznámého, tak se určitě bojíme všichni stejně. Ovšem díky Tobě už víme co nás čeká a proč nás to čeká a jsme mnohem klidnější (píšu i za jiné, tak doufám, že nejsem jediná, kdo to takhle cítí).
Jinak můj přítel snad ani nemá strach z toho odběru jako takového, ale spíš se bojí, že nemá ani jednu živou. Teď mi říkal, že už se raději sprvhuje tak studenou vodou až se obává, aby holky (tj. spermijky) nenastydly :D Já mu ale věřím po všech stránkách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.3.06 13:52

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P holky,hlavně s humorem :wink: ,fetus je pro nás velký přínos :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
17.3.06 14:06

Jaru , vítám tě tady, já bohužel nebo bohudík tyto zkušenosti nemám. My nemáme problém otěhotnět, ale donosit zdravé mimčo, takže ti moc neporadím…
Vidím, že to berete sportovně, tak to je moc dobře. Přítel ať se nebojí a pěkně jim ukáže, že má milióny spermijek :D

Sam , nebyla jsi náhodou u nás v diskuzi Otěhotnění nebo Těhotenství po potratu? Nebo si tě s někým pletu? A neboj, SPG zvládnete, já jsem si sice až před a po transferu četla vtipy, tak říkám, že naše mimča budou pěkné veselé :lol:

Habi , jasně že dvojčátka, budeme si předávat zkušenosti :wink:
Do pondělí už vydržím, hlavně jen aby tam ty čárky byly :!

Leno , gratuluju k MS :)

Já jsem si taky nepíchala podle MS, takže to určitě neva…

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
17.3.06 14:15

JARU-tak to promiň,já jsem si nezapamatovala tvoje „jméno-přezdívku“,ale teď jsem si tu diskuzi zpětně připomněla a našla tě tam,takže ty už si o všem poučená a mě už znáš taky :wink: :lol:
Trochu se červenám :oops: ,jak mě tu tak chválíte,ale jsem moc ráda,že vám ty moje informace aspoň trochu pomáhají.Nejradši bych aby už vůbec nebyly neplodné páry a všichni se vesele rozmnožovali.Chtela bych aby to štěstí co prožívám měli i všichni ostatní, co po dětech tolik touží :P
Ale boužel nejsem kouzelník,tak aspoň zkouším radit. Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.3.06 14:22

Jaru, nic se nedeje. Jinak k tomu SPG, manzel uz byl 2×, jednou jsem nesla spermonicky z domu v podprsence do laborky a Pronatal, tam jsem byla s nim, ale dovnitr jsem nesla - nechala jsem mu soukromi. Byl venku celkem rychle, i kdyz doma to bylo jeste rychlejsi, ani kazety nepotreboval.
Mne osobne „P“ taky moc nerika, ale proti gustu zadny disputat ................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová