Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vypada to ze ti vyvolali umely cyklus,ono to tak i vychazi,po tech 14 dni spreje MS a potom ti doktor rekne kdy si zacnes pichat,ten spray budes brat i dale k tem injekcim.
Ale ze ti to ten doktor nevysvetlil ![]()
No asi jo , protože mám toho spreje dvě balení a bohatě by stačilo jedno,jsem z toho jelen , fakt.
Holky Katty je už doma ,měla malého Filípka ,zemřel za dva dny
![]()
No u me si byl ten doktor tak jistej ze to dopadne hned napoprve a s jednim
embryjem,co jsem byla v ty nemocnici,tak bylo uchycene jen jedno(bohuzel tam kde nemelo),tak ja pocitam kdyz mi tam daj 3 tak by se meli chytnout 2,ale nejdriv je musime mit.Ja nereagovala na stimulaci jak jsem mela,hodne folikulu,rostli pomalu a dobre zbyli jenom 2.
Ted mam jine leky,upozornil me na vedlejsi ucinky,ale ze by to melo byt rychlejsi a v poradku
No ,u mě si taky jistej , ale zdá se mi , že až moc , aby jsme pak nečuměli jako péro z gauče,hlavně už aby to bylo , viď ![]()
Tak to je teda sila,bude potrebovat velkou podporu a cas nez se ty rany zahoji
![]()
Ja mela po samovolnem potratu 3 mesice takove hrozne sny,ikdyz jsem na to pres den nemyslela,v noci jsem se budila s krikem ze krvacim,at mi nekdo pomuze ![]()
holky ja jsem prosincova a segra a manzel jsou lednovi…
to je fakt strasne!!!!! a kde jsi to cetla? ja to nemuzu najit… ![]()
To je prave ono
,a pak jenom cumis ![]()
Ja jsem ted doktora v centru vymenila,ten nehraje tak na sebejistotu,zato spoustu veci zapomene,Ja kdyz tam byla pro plan a recepty,tak jsem potom musela do dvou lekaren,az v te druhe me koplo,ze mam uplne jine leky a davky,musela jsem jeste jednou do CARu,tam mi k tomu prihodili to co zapomeli a za dva dny mi volali,ze mi jeste jedna krabicka chybi a ze si ji musim sehnat,no proste zmatek ![]()
na naše miminko má edwarsův syndrom,je to po levý straně ![]()
Míšo a kolikátýho si se narodila ![]()
Lovely , prostě bordel je všude ,ať u Vás nebo tady
,taky jsem uvažovala ,že udělám výměnu dr.,ale nachtělo se mi to zase někde vysvětlovat a čekat zase na žádost,tak jsme to riskli ![]()
Lovely ,to mi řekni ,pořád přemýšlím ,jak si mohla být mimoděložně,vždyť to dělají pod mikroskopem , ne ![]()
holky to je fakt strasne… musela jsem se drzet, abych tu zase nervala! ![]()
ja jsem 12.12.
Ne vsude,ja jsem v tom samem CARu co byla Helli,ale na tom nezalezi,doktor pred ET mrkne jak mas polozenou sliznici a potom ti je tam da,jenze ti moji zacali putovat tam kam nemeli ![]()
Aha,tak ty si byla taky aktivka , viď
V práci si byla , tak doufám ,že se teď budeš šetřit,máš to v popisu těhotnění.
Míšo , taky mi ukáply slzy , je to strašně smutný , já jsem 20.12