Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, teda já už na to jaro taky čekám jako na smilování. Už chci ze sebe sundat ty vrstvy oblečení
![]()
Leňo tak dnes mám za sebou druhý UTZ, vše je prý Ok, říkal pan doktor, a to bylo asi tak vše, byl hrozně nemluvný. Jen mi potvrdil tu punkci na úterý a mám folíky 14 mm
![]()
Teda Lovely to jsou věci, měla bys být v klidu a ty máš pořád takové hitovky na nervy. Pošli tam ex-manžílkovi nějakou bombu v balíčku, ať máš klid.
Nebo se přestěhuj do Čech, vždyť tady není zas tak špatně ne, co holky?? ![]()
Míšo už máš zdravou tu tvou schvalovačku lázní?
Nazdárek Habi
,dr.je vážně nemluvný ,ale při první návštěvě byl velice vstřícný a dokonce mluvil a mluvil , proto jsem se rozhodla pro něj,tak nevím asi má starosti,ty se máš , že už to máš za pár
,no,já vím , já taky ,ale o trochu víc než za pár,ale kdo si počká ,ten se dočká,hi
![]()
Hele Habi ,víš ,že jsem nebyla ještě vyšetřená
,to Ti dělá vnitřní ultrazvuk ![]()
To víš že jo. Jen si užívej ještě klídek před bouří
Mě teď bolí každé dosednutí a jiné prudké pohyby, ani to píchání není moje hoby. Ale pro miminko cokoliv.
Už se hrozně těším na tu neschopenku a pár dní válení v posteli s pocitem, že jsem těhotná
![]()
To je zvláštní, že si tě pan doktor ani neprohlídnul, jak to ve vnitř vypadá
Já byla na UTZ (je vnitřní) hned při první návštěvě, to zjišťoval jestli chyba proč nemůžu otěhotnět není ve mě.
No já už to nějak neřeším ,jak říkám , u mě hraje na jistotu,včera jsem řekla manžovi,že jsi taky objednaná na 21.3 , tak ho málem fakt už kleplo , bere si na to dovolenou , tak aby jsme tam nečuměli jak telata na nový vrata,ale snad to zkombinuje ![]()
Sakra večer jsem si vyndala piersing a teď mi tam nejde nandat ![]()
Ani se ti nedivím , že tě všechno bolí , když si jak oteklá nit
![]()
leni, fakt te nevysetroval? fakt divne!
ja vam zavidim ze budete doma… ale hlavne at je to na dyl! ![]()
no, nechavam pojistovne jeste trochu casu, zavolam tam zitra…
holky nevite jak to dopadlo s tim mimcem? ![]()
Habi, mluvny, nemluvny, hlavne at to vyjde! ![]()
ja chci byt taky otekla nit!
ale my to asi mame v rodine… i kdyz segra moc zhubla a ted je na koni ![]()
a divi se jak muzem byt tak tlusti ![]()
Míšo ,fakt ne
,divný viď
S těma pojišťovnama to je děs,vždyť víš jak jsem to měla já.
Víš , ale docela už mám strach , že se do mě ani nekoukl
,když si začnu píchat abych byla OK
,no budu mu to říct příští týden , ale jak to vypadá , tak jak naschvál budu mít MS,jelikož stále nic,což je u mě normální
![]()
ale asi vi co dela!
no, me se to opozdilo, ale furt se mi to uplne nespustilo… vcera trochu naznak…
Leňo no třeba mi bude dělat punkci nějaký jiný z těch doktorů
![]()
Určitě nepojedete nadarmo, Dr. to určitě má vychytané
Míšo, já ti zase závidím ty lázně, to je přece lepší než ležet doma v posteli ne
A kam bys je měla dostat?
![]()
Habi ,to asi ne ,to si asi ohlídá dr.B.,a kdy půjdeš na neschopenku
To už si jí mohle klidně mít
.Já na neschopnosti jsem teď má naše nejmenší (13) jarní prázdniny ,ale protože je tak hnusně , tak se docela nudí,dnes mám doma i největšího (18) a jedinýho syna , tak je nás doma docela dost,za chvíli dorazí dcerunka(17) a pak tatík tak zase bude plný dům
,no a vidíš pořád toho nemám dost
![]()
Ahojky,
STELI-taky moc gratuluju k tvému chlapečkovi ![]()
HELLI-my to spolu musime dohnat s těma holkama
S takovou nebudou mit chlapci nevěsty
Určitě tam máš i holku,že jo
Já si taky myslim,že chlapy se třesou na kluky,ale nakonec ikdyž mají holku,tak si je dcerunka pěkně omotá kolem prstu(to mi ženské umíme
)
Dnes jsem byla na kontrole a naštěstí je vše v pořádku. Dokonce i přes časté tvrdnutí břicha mi čípek zatím statečně drží,takže ty naše prcky snad dopeču na min.2000g
Podle dnešního UTZ už obříci mají: Samko-793 gramů a Nikolka-813 gramů a odpovídají 25tt.(a to jsem ve 24tt.) A už mají pěkně vyvinutá oční víčka-oba na nás s taťkou mrkali
Je to paráda,že jsou v dnešní době takové ultrazvuk.možnosti.
Mějte se všechny moc fajn
a pěkně se snažte těhotnět,ať nám přibydou i ty holky
![]()
Pa Zuzi a spol.
Léňo, to je úžasný, to by se mi taky líbilo, mít doma takhle veselo a plno
Já půjdu na neschopenku až po ET. Mám to v práci takové pohodové.
![]()
Zuzi to je paráda vidět dětičky jak se ti hýbou a mrkají v břšku. Já teda doufám, že budu mít taky kluka, hrozně si ho přeju.