IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
15.3.06 11:26

Holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý,já jsem tu samááááá,pomoooooc :evil: :twisted: 8O :? :wink: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.3.06 11:39

Ahoj holky, teda já už na to jaro taky čekám jako na smilování. Už chci ze sebe sundat ty vrstvy oblečení :? 8O :D
Leňo tak dnes mám za sebou druhý UTZ, vše je prý Ok, říkal pan doktor, a to bylo asi tak vše, byl hrozně nemluvný. Jen mi potvrdil tu punkci na úterý a mám folíky 14 mm :lol: :) :D
Teda Lovely to jsou věci, měla bys být v klidu a ty máš pořád takové hitovky na nervy. Pošli tam ex-manžílkovi nějakou bombu v balíčku, ať máš klid. :evil: :evil: Nebo se přestěhuj do Čech, vždyť tady není zas tak špatně ne, co holky?? :P
Míšo už máš zdravou tu tvou schvalovačku lázní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.3.06 11:44

Nazdárek Habi :lol: :lol: :lol: :lol: ,dr.je vážně nemluvný ,ale při první návštěvě byl velice vstřícný a dokonce mluvil a mluvil , proto jsem se rozhodla pro něj,tak nevím asi má starosti,ty se máš , že už to máš za pár :oops: ,no,já vím , já taky ,ale o trochu víc než za pár,ale kdo si počká ,ten se dočká,hi :lol: :P 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.3.06 11:48

Hele Habi ,víš ,že jsem nebyla ještě vyšetřená :?: :?: :?: :?: :! :evil: ,to Ti dělá vnitřní ultrazvuk :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.3.06 11:54

To víš že jo. Jen si užívej ještě klídek před bouří :D :D Mě teď bolí každé dosednutí a jiné prudké pohyby, ani to píchání není moje hoby. Ale pro miminko cokoliv. :wink: :wink: Už se hrozně těším na tu neschopenku a pár dní válení v posteli s pocitem, že jsem těhotná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.3.06 11:58

To je zvláštní, že si tě pan doktor ani neprohlídnul, jak to ve vnitř vypadá 8O 8O :? Já byla na UTZ (je vnitřní) hned při první návštěvě, to zjišťoval jestli chyba proč nemůžu otěhotnět není ve mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.3.06 12:10

No já už to nějak neřeším ,jak říkám , u mě hraje na jistotu,včera jsem řekla manžovi,že jsi taky objednaná na 21.3 , tak ho málem fakt už kleplo , bere si na to dovolenou , tak aby jsme tam nečuměli jak telata na nový vrata,ale snad to zkombinuje :twisted:
Sakra večer jsem si vyndala piersing a teď mi tam nejde nandat :roll:
Ani se ti nedivím , že tě všechno bolí , když si jak oteklá nit :P :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.3.06 12:44

leni, fakt te nevysetroval? fakt divne!
ja vam zavidim ze budete doma… ale hlavne at je to na dyl! :)
no, nechavam pojistovne jeste trochu casu, zavolam tam zitra…
holky nevite jak to dopadlo s tim mimcem? :(
Habi, mluvny, nemluvny, hlavne at to vyjde! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.3.06 12:46

ja chci byt taky otekla nit!
ale my to asi mame v rodine… i kdyz segra moc zhubla a ted je na koni :)
a divi se jak muzem byt tak tlusti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.3.06 12:49

Míšo ,fakt ne :twisted: ,divný viď :?: S těma pojišťovnama to je děs,vždyť víš jak jsem to měla já. :oops: :P 8O Víš , ale docela už mám strach , že se do mě ani nekoukl :oops: :oops: ,když si začnu píchat abych byla OK :roll: 8O ,no budu mu to říct příští týden , ale jak to vypadá , tak jak naschvál budu mít MS,jelikož stále nic,což je u mě normální :roll: :? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.3.06 13:02

ale asi vi co dela!
no, me se to opozdilo, ale furt se mi to uplne nespustilo… vcera trochu naznak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.3.06 14:24

Leňo no třeba mi bude dělat punkci nějaký jiný z těch doktorů :?: :?: 8O
Určitě nepojedete nadarmo, Dr. to určitě má vychytané
Míšo, já ti zase závidím ty lázně, to je přece lepší než ležet doma v posteli ne :?: :?: :roll: A kam bys je měla dostat? :D :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.3.06 14:30

Habi ,to asi ne ,to si asi ohlídá dr.B.,a kdy půjdeš na neschopenku :?: To už si jí mohle klidně mít :roll: .Já na neschopnosti jsem teď má naše nejmenší (13) jarní prázdniny ,ale protože je tak hnusně , tak se docela nudí,dnes mám doma i největšího (18) a jedinýho syna , tak je nás doma docela dost,za chvíli dorazí dcerunka(17) a pak tatík tak zase bude plný dům :lol: 8O ,no a vidíš pořád toho nemám dost :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
15.3.06 15:09

Ahojky,

STELI-taky moc gratuluju k tvému chlapečkovi :lol:

HELLI-my to spolu musime dohnat s těma holkama :lol: S takovou nebudou mit chlapci nevěsty :wink: Určitě tam máš i holku,že jo :lol: :! Já si taky myslim,že chlapy se třesou na kluky,ale nakonec ikdyž mají holku,tak si je dcerunka pěkně omotá kolem prstu(to mi ženské umíme :wink: )
Dnes jsem byla na kontrole a naštěstí je vše v pořádku. Dokonce i přes časté tvrdnutí břicha mi čípek zatím statečně drží,takže ty naše prcky snad dopeču na min.2000g :lol: :! Podle dnešního UTZ už obříci mají: Samko-793 gramů a Nikolka-813 gramů a odpovídají 25tt.(a to jsem ve 24tt.) A už mají pěkně vyvinutá oční víčka-oba na nás s taťkou mrkali :lol: Je to paráda,že jsou v dnešní době takové ultrazvuk.možnosti.

Mějte se všechny moc fajn :wink: a pěkně se snažte těhotnět,ať nám přibydou i ty holky :lol: :wink:
Pa Zuzi a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.3.06 15:18

Léňo, to je úžasný, to by se mi taky líbilo, mít doma takhle veselo a plno :o :) Já půjdu na neschopenku až po ET. Mám to v práci takové pohodové. :lol: :lol:
Zuzi to je paráda vidět dětičky jak se ti hýbou a mrkají v břšku. Já teda doufám, že budu mít taky kluka, hrozně si ho přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová