Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Inko vydrž, já to znám, mě taky nebaví dlouhé ležení v posteli ![]()
Irjo, ty jsi hrozně silná holka, to co máš za sebou mě už by sklátilo. Ale určitě přijdou na to čím to je a bude to vytoužené mininko. Moc ti to přeju. ![]()
Leno, mě Dr. řekl, že punkce (čili odebrání vajíček) bude v Medě při celkové anestezii (už si začínám vyběhávat předoperační vyšetření) a v ten den manža pojede dát spermijky do Pronatalu a trasfer budu mít v Pronatalu. Ty to budeš mít určitě taky tak. ![]()
Zatím na neschopence nejsem a Dr. říkal, že prý až po transferu budu muset chvíli ležet. Ale holky tu psali různé možnosti. Některá byla doma už po UTZ a některá od punkce. ![]()
Helli -šikovná holka
![]()
Jména hezký , u nás je s jménáma taky problém , i když ještě nejsem těhu , ale já určitě budu
,vždycky mě celá rodina přehlasuje a já se musím pořád přispůsobovat
![]()
me prijde ze ti doktori jsou vsichni nejaci divni
(ja vim, ted se kazdy bude zastavat toho svyho ![]()
Irjo, a proc mas tu pauzu… ja myslela ze na mrazacky nemusi byt…
Inko a kdy mas testovat!
tady furt snezi!!!!
Habi ty jsi asi o kousek dál
,takže mě asi předběhneš
,je to přesně tak jak píšeš , ten samý postup budu mít i já
Já tedy ještě těch 14 dní a pak začnu s pícháním , i když jak říkám nevím , necháme to koňovi ,ten má větší hlavu
![]()
Helli to jsou všechno moc krásná jména! Máte stejný vkus jako já. ![]()
Míšo, testovat budu další pondělí za 11 dní. Udělala jsem si na to metřík, abych viděla, jak mi to ubíhá… ![]()
Inka - snažilka
Míšo a co lázně
Už něco víš
No já měla asi pech s těma doktorama , že by špatná volba
.Ale néééé to nechci ani vyslovit
![]()
Inko, držím ti moc palečky, ať to vyjde
![]()
Leno budu ti hlásit jak to probíhá. Včera jsem obíhala lékarny, abych si nakoupila žluté a černé injekce. Žluté jsem sehnala hned na Bulovce, černé až ve čtvrté lékárně a tam mě osočili na co je prý chci, jestli nejsem feťačka
Tak jsem jim to vysvětlila a paní nakonec musela uznat, ža na feťačku opravdu nevypadám.
![]()
no, protoze tam nebyla obvodni lekarka to orazit, tak mam zavolat az v patek… takze zitra dam vedet…
akorat ze manzel ted „prisel“ na to ze to bude dlouho… a on bude doma sam ![]()
holky, ja to vsechno snasi vasi manzele?
urcite sis vybrala dobre…
ja jsem obcas jak z jineho sveta ![]()
vy si shanite i injekce? ja to vsechno dostala na klinice…
melas ji ukazat ruce, ze tam nic nemas ![]()
Míšo mě pořád není jasné, na základě čeho dostaneš ty lázně
Za nezdařený pokus IVF a KET nebo to má co dělat ještě s něčím jiným. Já jen, že bych si taky dala líbit lázně, kdyby mi to nevyšlo (samozřejmě doufám, že vyjde)
![]()
Můj manža to zatím snáší v pohodě, ještě se přeci jen nesnažíme tak dlouho. Naopak, když zjistil, že půjdeme na IVF, tak měl hroznou radost, že máme šanci mít dvojčátka.
![]()
S těma injekcema je to asi jak kde, mě je dali na 2 dny a na další už si je musím sehnat sama
![]()
To já jsem injekce v Caru nedostala žádný ,musela jsem si to oběhat sama , mám všech 30, a s tím manželem , ten můj to snáší dost dobře , ale jen do té doby než má jít na spermiogram
![]()