IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
8.3.06 13:21

Leno, to jako nic neplatis? az pak za zakrok? ja uz tomu placeni nerozumim! sprej do nosu? :)
Lovely, to se asi nacestujes… jak casto sem jezdis?
Zuzi, on mozna mluvil divne, spis jakoze kunkal… ale asi moc slovensky nemluvil… to by mi samozdrejme nevadilo… kamaradka ma taky slovaka, ziji v bratislave a deti mluvi obouma…
diky, taky doufam ze je dostanu a budu mit hned energii do snazeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.3.06 13:24

Ahojky Míšo , no představ si , že neplatím NIC, jen za prodlouženou kultivaci-2500,– a za ten ultrazvuk aby viděl kam mi dávají emrijka :roll: 8O a protože nechceme mrazáčky , tak nás to vyjde až mooooc levně :P :P :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.3.06 13:28

Holky ještě vám musím popsat co jsem měla za anabázi s lékama :?
Jdu do lékárny .naštěstí hned v Praze u Bulivky a tam , že je musí objednat :roll: ,já na to , že nejsem z Prahy a oni tedy naštěstí byli tak ochotní , že se mnou jel magistr do centrálního skladu do -no už ani nevím kam , tam je vyzvedl a předal ,najela jsem sice 150 kiláků , ale mám je :P :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.3.06 13:33

ahojky ten sprej do nosu je proto že zabrání předčasné ovulaci.Všem držím palečky at nás brzy následujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.3.06 13:35

Ahoj Steli ,no jo a ty injekce si začnu píchat kdy :?: Ne , že bych se na ně tak klepala , jedu s Caru a zase nevím nic :roll: ,to už nezáleží na MS :?: Jsem fakt asi natvrdlá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.3.06 13:41

Leni!Ty mas MS teprve dostat ,ze?Oni to pocitaji podle toho.A ten sprej do nosu jsou taky hormony,ale bud rada ze si to nemusis pichat :)
Miso;No to se najezdim,vcera jsem uz volala mamce at prijede v dubnu ona,jinak bych byla za duben 4× v Cechach :roll Jinak jezdim do Cech jednou za 6 mesicu,krome tohoto roku,ale to je kvuli IVF :wink:
Jo a jeste jsem byla po dlouhe dobe u vas nakoupit a celou cestu nazpet jsem nadavala jak nas tady okradaj,ty same vyrobky jsou u nas o 50-70% drazsi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
8.3.06 13:42

JJ

Ahoj snažilky,
mám dotaz. V červnu jdu na první IVF. Problém je na mé straně, mám PCO. Manža je OK. Přesto jsem hodně slyšela, že i při dobrém SPG si nechávají dělat ICSI, že je menší pravděpodobnost, že se vývoj oplodněných vajíček zastaví a začnou se „rozpadávat“. Jaké s tím máte zkušenosti? Co doporučujete?

Není tady náhodou některá z Pronatalu Nord?

Zuzi, prosím Tě nevíš, kde provádějí kultivaci embryí, pokud se odběr provede v Pronatalu Nord, tedy v Teplicích? Předpokládám, že také v Teplicích, ale poslední dobou bych se už ničemu nedivila.
Děkuji za informace.
Držím všem snažilkám palce.
Ahojky JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.3.06 13:42

a proc nechcete mrazacky?
co se clovek nedovi… me zase kdysi rikala sestrenka ze ji citron aby oddalila MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.3.06 13:44

Lovely :P :D ,to víš , že jsem ráda , že si to nemusím píchat , ale stejně se mi to nějak dlouhý oproti původnímu plánu,proč 30 injekcí , když původně říkal 10 :?: :!
MS mám dostat teď v něděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.3.06 13:47

Míšo , nechceme mrazáčky protože hrajeme na jistotu :roll: ,jsme oba zdraví :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.3.06 13:48

Jukni na krabku a napis mi slozeni tech injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
8.3.06 13:50

Ahojky,
nevím, kdo se ptal, ale jsem po ET od pondělí. Taky se ve vás zatím moc neorientuju - chodím ještě do diskuze Těhotenství po potratu (předtím Otěhotnění po potratu - kolik MS čekat) a holky tam dělají takové postupky nebo seznámky všech, kdo chtějí, co a kdy je potkalo atd. Nechtěly byste tady taky něco podobného? Nevím, co všechno by tam mělo být - je to jen návrh…

Přeju všem hezký den

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.3.06 13:52

Léčivá látka-urofollitropinum 75m.j v jedné lahvičce,pomocné látky manitol,ampule s rozpouštědlem-voda na injekci , toť vše co tam je :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.3.06 13:53

JJ:Ja mam jenom nepruchodne vejcovody a partner je taky v poradku,presto nam udelali z 22 vajicek u 10ti ICSI a ty taky vydrzela prodlouzenou kultivaci a nakonec zbyli z toho jenom 2 na transfer,takze kdyby to neudelali tak by jsme nemeli nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.3.06 13:56

Leni;tak to je na stimulaci vajecniku a jestli tam jsou ampule s praskem a s rospoustedlem tak to mas na 10 dni,protoze si urcite budes pichat 225 jednotek,coz jsou 3 ampule prasku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová