IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
8.3.06 08:28

ahoj Habi , vitam te! tak bys tady mohla zvednout uspesnost! :)
a neboj se vsechno zvladnes!!!!
Zuzi , jo, to je on… my mu rikame Los, ale jmenuje se Stanislav Los Chovanec… jo, je slovak… a kdyz nam mel rict ze mame ctyri ctyrdenni embrya tak mu to delalo problemy! a i minule manzela obdivoval jak to zvladl! :)
akorat jsme mu na zacatku moc nerozumeli, byl takovy nesmely a neco si tam mumlal pod nosem :) pak byl lepsi, akorat me prijde ze mu musis trochu „navrhnout“ co dal :)
tak holky, drzte se!
ja jdu asi volat jak mi dopadly ty lazne!
zatim
 Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.3.06 09:44

holky, kde zas vsechny jste??? :)
tak si mam zavolat v patek… pry tam nebyla jeste doktorka to orazit nebo co!
tady krasne sviti slunicko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.3.06 10:07

Ahoj holky, tak už jsem si nafasovala léky. Zatím to vypadá, že si budu
po deset dní od zítřka píchat Fostimon a pak k tomu dostanu ještě nejaké prášky. Neměla jste ho některá taky? Přijde mi ten protokol oproti vám nějaký krátký, ale to je fajn :lol: Ten čaj jsem v zatím nesehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.3.06 10:57

Ahoj holky!
HABI:Vitam te tady :)Tak jak to vypada,jses z nas prvni na rade a po tobe je hned Leni.Ja jsem vyfasovala jine leky,ale dnes se tu ukaze Leni,ta si jela pro leky ted,tak bude mit mozna stejne.
MISO;koukam ze je musis taky stale popohanet,oni maji asi dost casu :roll:
HELLI a FETUS:Tak uz vas nejakou dobu pozoruji a ctu co si pisete,a holky moje,budte radi ze se vam o ty miminka doktori staraji,u nas mate narok na jeden USG kdyz zjistite ze jste tehotna , druhy v 5 mesici,a to je vsechno. :( U me druhe holcicky mi spatne spocitali termin,vytahli mi ji o mesic driv a k tomu mela selesti na srdci v takove mire a jeste na tom nejblbsim miste a ty oni nevideli,a to jsem musela s ni 2 dny po cisari si sama zajet 50 km ke kardiologovi 8O :roll: a moje kamaradka 3 tydny prenasela bez toho,ze by kontrolovali srdecni ozvy miminka.A to nemluvim o me,behem tehu jsem mela opakovane zanety zil,ktere doktor nevidel,nebo nechtel videt a dal mi na ty bolesti vitamin)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.3.06 10:59

LENI;Tak jak si dopadla? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.3.06 11:19

Lovely to je fakt des, jak se tam o vas staraji! :(
tak at to dalsi bude v pohode!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.3.06 11:27

Miso;ja se pripravuji,jestli mi to ted vyjde,ze budu chodit k doktorovi v cechach.No to bude zase km :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.3.06 12:58

Ahojky všem,

MÍŠO-můj manžel mluví i v CARu slovensky a zatím neměl vážnější problémy-pokud klientka nerozumí,tak jí to přeloží(př.maternica-děloha),s cizinci mluví samo anglicky :lol: . A já jsem moc ráda,protože se mi zdá dost divné když pak někdo mluví takovým česko-slovenským paskvilem :? A hlavně já slovenštinu miluju,vždyť jsme ještě nedávno byli 1stát a taky mám na Slovensku plno příbuzných. Je pravda,že na Slovensku rozumí více lidí česky než u nás slovensky :cry: A je to asi i tím,že tam v TV dávají naše filmy česky,ale u nás v TV jsem slovenštinu neslyšela.Akorát mě zamrzí,když někdo na Slováky nadává(i s tím už jsme se taky setkali :cry: ).My s manželem dáváme dohromady to, co naši"skvělí politici" rozdělili(spousta obyčejných lidí to vůbec nechtěla) Doufám,že naše děti budou dvojjazyčné,aspoň se o to budeme snažit :wink:
Tak ti přeju ať ty lázně brzo dostaneš,tam si určitě skvěle odpočineš a načerpáš nové síly na snaženíčko :D

HABI-tak to možná tvoje nebo LENINY embryjka projdou přes mého manžu :wink: Aspoň pokud vím,tak punkci vám provedou v Medě,ale ostatní už je na Pronatale(oplodnění oocytů spermiemi v laboratoři a pak transfer embryí zpět do dělohy :D ) Pokud má tvůj manžel horší SPG,tak vám nejspíš navrhnou ICSI-je to vpich spermie přímo do oocytu a hodně zvyšuje šanci na oplodnění. A stimulačních protokolů je několik,takže tvůj gynekolog ti vybral podle jeho zkušeností pro tebe ten nejlepší :D A ten kontryhelový čaj jsem kupovala běžně v lékarně(pij ho 2×denně od 1.dne MS až do punkce,pak už ne) Přeju ti hodně štěstí :wink:

LOVELY-to je opravdu síla :! Nějak mi uniklo,kde teď vlastně žiješ-to tam mají asi dost zaostalé zdravotnictví,ne :? To víš,že jsem ráda,že je o nás(tři) dobře postaráno. Spíš mi šlo o to,že zrovna AMC není úplně bezrizikové vyšetření a zbytečně by se určitě provádět neměla. Žádný extrém není v pořádku(ani přehnaná péče a ani nedostatečná péče)
Taky ti přeju ať máš další těhotenství v pohodě :D :wink:

Mějte se krásně.Pa Zuzi a spol. :wink:

• Citovat
  • Upravit
242
8.3.06 13:00

Ten anonym jsem byla já :lol: Nějak jsem se zapomněla přihlásit. Asi těhu demence či co :lol: Všem přeju pěkný den :wink: Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.3.06 13:05

Fetus,
chtela jsem se jeste zeptat, kdyz ma manza i 2. SPG spatny, ale kultivace je OK, co s tim ???????
Za jak dlouho uz bychom mohli jit na IUI ci IVF ??????? To cekani me depta ...................... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.3.06 13:09

,Ahoj berušky,tak jsem doma :D ,takže-dostala jsem nosní sprej,který si mám stříkat dvakrát denně :twisted: :roll: ,za 14 dní opět volat dr. a pozor :! :! Dostala jsem 30 :! injekcí,což jsem nečekala :cry:
Fetuš máš pravdu v Medě mi udělají pouze odběr a ostatní v Pronatalu , tak doufám , že se mužíček bude snažit :oops: :P :D
Vítám mezi námi novou tvářičku Habi,Habi mě to dělá dr. Barták , dnes byl trochu zmatenej a nemluvnej , ale co,ukecanej by nám asi víc nepomohl :roll:
Fetuš , ty by jsi mi mohla určitě trochu poradit , prosím :oops: ,proč ten sprej :?: Jo a dostala jsem injekce Fostimon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.3.06 13:10

Fetus;ja ziju ve Svycarsku,ted si dovedu te predstavit,asi takhle 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.3.06 13:12

Jo , holky něco pro pobavení-manža má 103mil. v ml spermií,dr.se smál a říkal,že s takovýmto počtem spermií se tam už asi dlouho nesetkali a léky bez doplatku-ani korunu.taky dobrý :P :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.3.06 13:17

Ahoj Leniku! :)
Ja jsem v prvnim cyklu doplacela asi 300 korun,ale ted mam jine a na ty se doplaci vic.A kdy si mas zacit pichat ti nerekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.3.06 13:20

Čauky lovely , no právě neřekli , mám zavolat za 14 dní a teprve pak :roll: nám dají harmonogram , ale vzhledem k tomu , že mám 30 injekcí :! :evil: ,tak to letos asi nestihneme , co 8O :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová