Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Habi , vitam te! tak bys tady mohla zvednout uspesnost! ![]()
a neboj se vsechno zvladnes!!!!
Zuzi , jo, to je on… my mu rikame Los, ale jmenuje se Stanislav Los Chovanec… jo, je slovak… a kdyz nam mel rict ze mame ctyri ctyrdenni embrya tak mu to delalo problemy! a i minule manzela obdivoval jak to zvladl! ![]()
akorat jsme mu na zacatku moc nerozumeli, byl takovy nesmely a neco si tam mumlal pod nosem
pak byl lepsi, akorat me prijde ze mu musis trochu „navrhnout“ co dal ![]()
tak holky, drzte se!
ja jdu asi volat jak mi dopadly ty lazne!
zatim
Misa
holky, kde zas vsechny jste??? ![]()
tak si mam zavolat v patek… pry tam nebyla jeste doktorka to orazit nebo co!
tady krasne sviti slunicko!
Ahoj holky, tak už jsem si nafasovala léky. Zatím to vypadá, že si budu
po deset dní od zítřka píchat Fostimon a pak k tomu dostanu ještě nejaké prášky. Neměla jste ho některá taky? Přijde mi ten protokol oproti vám nějaký krátký, ale to je fajn
Ten čaj jsem v zatím nesehnala.
Ahoj holky!
HABI:Vitam te tady
Tak jak to vypada,jses z nas prvni na rade a po tobe je hned Leni.Ja jsem vyfasovala jine leky,ale dnes se tu ukaze Leni,ta si jela pro leky ted,tak bude mit mozna stejne.
MISO;koukam ze je musis taky stale popohanet,oni maji asi dost casu ![]()
HELLI a FETUS:Tak uz vas nejakou dobu pozoruji a ctu co si pisete,a holky moje,budte radi ze se vam o ty miminka doktori staraji,u nas mate narok na jeden USG kdyz zjistite ze jste tehotna , druhy v 5 mesici,a to je vsechno.
U me druhe holcicky mi spatne spocitali termin,vytahli mi ji o mesic driv a k tomu mela selesti na srdci v takove mire a jeste na tom nejblbsim miste a ty oni nevideli,a to jsem musela s ni 2 dny po cisari si sama zajet 50 km ke kardiologovi
a moje kamaradka 3 tydny prenasela bez toho,ze by kontrolovali srdecni ozvy miminka.A to nemluvim o me,behem tehu jsem mela opakovane zanety zil,ktere doktor nevidel,nebo nechtel videt a dal mi na ty bolesti vitamin)
Lovely to je fakt des, jak se tam o vas staraji! ![]()
tak at to dalsi bude v pohode!!! ![]()
Miso;ja se pripravuji,jestli mi to ted vyjde,ze budu chodit k doktorovi v cechach.No to bude zase km
![]()
Ahojky všem,
MÍŠO-můj manžel mluví i v CARu slovensky a zatím neměl vážnější problémy-pokud klientka nerozumí,tak jí to přeloží(př.maternica-děloha),s cizinci mluví samo anglicky
. A já jsem moc ráda,protože se mi zdá dost divné když pak někdo mluví takovým česko-slovenským paskvilem
A hlavně já slovenštinu miluju,vždyť jsme ještě nedávno byli 1stát a taky mám na Slovensku plno příbuzných. Je pravda,že na Slovensku rozumí více lidí česky než u nás slovensky
A je to asi i tím,že tam v TV dávají naše filmy česky,ale u nás v TV jsem slovenštinu neslyšela.Akorát mě zamrzí,když někdo na Slováky nadává(i s tím už jsme se taky setkali
).My s manželem dáváme dohromady to, co naši"skvělí politici" rozdělili(spousta obyčejných lidí to vůbec nechtěla) Doufám,že naše děti budou dvojjazyčné,aspoň se o to budeme snažit ![]()
Tak ti přeju ať ty lázně brzo dostaneš,tam si určitě skvěle odpočineš a načerpáš nové síly na snaženíčko ![]()
HABI-tak to možná tvoje nebo LENINY embryjka projdou přes mého manžu
Aspoň pokud vím,tak punkci vám provedou v Medě,ale ostatní už je na Pronatale(oplodnění oocytů spermiemi v laboratoři a pak transfer embryí zpět do dělohy
) Pokud má tvůj manžel horší SPG,tak vám nejspíš navrhnou ICSI-je to vpich spermie přímo do oocytu a hodně zvyšuje šanci na oplodnění. A stimulačních protokolů je několik,takže tvůj gynekolog ti vybral podle jeho zkušeností pro tebe ten nejlepší
A ten kontryhelový čaj jsem kupovala běžně v lékarně(pij ho 2×denně od 1.dne MS až do punkce,pak už ne) Přeju ti hodně štěstí ![]()
LOVELY-to je opravdu síla
Nějak mi uniklo,kde teď vlastně žiješ-to tam mají asi dost zaostalé zdravotnictví,ne
To víš,že jsem ráda,že je o nás(tři) dobře postaráno. Spíš mi šlo o to,že zrovna AMC není úplně bezrizikové vyšetření a zbytečně by se určitě provádět neměla. Žádný extrém není v pořádku(ani přehnaná péče a ani nedostatečná péče)
Taky ti přeju ať máš další těhotenství v pohodě
![]()
Mějte se krásně.Pa Zuzi a spol. ![]()
Ten anonym jsem byla já
Nějak jsem se zapomněla přihlásit. Asi těhu demence či co
Všem přeju pěkný den
Zuzi
Fetus,
chtela jsem se jeste zeptat, kdyz ma manza i 2. SPG spatny, ale kultivace je OK, co s tim ???????
Za jak dlouho uz bychom mohli jit na IUI ci IVF ??????? To cekani me depta ...................... ![]()
,Ahoj berušky,tak jsem doma
,takže-dostala jsem nosní sprej,který si mám stříkat dvakrát denně
,za 14 dní opět volat dr. a pozor
Dostala jsem 30
injekcí,což jsem nečekala ![]()
Fetuš máš pravdu v Medě mi udělají pouze odběr a ostatní v Pronatalu , tak doufám , že se mužíček bude snažit
![]()
Vítám mezi námi novou tvářičku Habi,Habi mě to dělá dr. Barták , dnes byl trochu zmatenej a nemluvnej , ale co,ukecanej by nám asi víc nepomohl ![]()
Fetuš , ty by jsi mi mohla určitě trochu poradit , prosím
,proč ten sprej
Jo a dostala jsem injekce Fostimon
Fetus;ja ziju ve Svycarsku,ted si dovedu te predstavit,asi takhle ![]()
Jo , holky něco pro pobavení-manža má 103mil. v ml spermií,dr.se smál a říkal,že s takovýmto počtem spermií se tam už asi dlouho nesetkali a léky bez doplatku-ani korunu.taky dobrý
![]()
Ahoj Leniku! ![]()
Ja jsem v prvnim cyklu doplacela asi 300 korun,ale ted mam jine a na ty se doplaci vic.A kdy si mas zacit pichat ti nerekli?
Čauky lovely , no právě neřekli , mám zavolat za 14 dní a teprve pak
nám dají harmonogram , ale vzhledem k tomu , že mám 30 injekcí
,tak to letos asi nestihneme , co
![]()