IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
9.3.06 07:43

Dobré rány děvenky :P .Taky se přidávám do seznámku
Lena 1IVF(4/2006,Meda-Pronatal) 36 let
jo ,jo , stará matka to asi nevytrhne :oops: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 07:54

Fetuš , díky za vysvětlení ,ja jsem se v těch protokolech ale nenašla :roll: ,asi jsem přitroublá,ale já mám něco mezi prvním a druhým :oops: .Stříkám si kapičky , to jo,ale MS mám dostat v sobotu , tak mi to nějak nenavazuje,ale snad dr. ví co dělá :P 8O
Mrazáčky nechceme , protože už děti máme a co by jsme si s nima počali :?: :?: :! :P .A tak pevně doufáme , že se to povede , když ne , tak dáme ještě jeden pokus ,ale na třetí už bych asi nešla,víš :?: Doufám , že jsem se tu nikoho nedotkla , mám vás ráda berušky , co bych si bez vás počala :P :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.3.06 08:49

Ahoj holky, moc vás zdravím do toho zasněženého dne.
Barbánku koukám, že s vybíráním jmen se dá zažít pěkná švanda. Co mám tady maminky kolem sebe, tak měli hrozný problém se shodnout s manžílkama. :lol: A jáká jména jsou teď vůbec v kurzu?
Zuzi děkuji moc za radu s tím čajem, takže do punkce a pak přestat. Musím říct, že má docela dobrou chuť.
Leno chtěla jsem ti říct, že jsem v Medě s tou pojišťovnou měla taky problém:kdybych při sepisování karty sestřičku neupozornila, že tam má místo OZP Všeobecnou … Potom mi pan Dr. B. žádost na pojišťovnu zapoměl poslat, tak mi dal nakonec včera ty léky i bez schválení. Nebyla jsi tam včera ta s těmi krásnými prstýnkovými vlasy a společnicí blondýnou?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 08:55

Ahoj Habi , zrovna jsem se tě chtěla zeptat , jo to jsem byla já :P A ty taková malinká drobounká s manželem :?: :P 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 09:01

To mi řekni , co tam mají za zmatek , my už jsme chtěli s manželem změnit Car , ale to by snad bylo ještě delší.
Byla jsem tam s kamarádkou , protože šetřím manžílkovi volna :P ,myslím , že jich bude ještě dost potřebovat :roll:
Jinak včera jak už jsem psala dr.měl nějakou blbou náladu a já ještě musím k němu do Vysočan do tý soukromý ordinace , ža prý tam na mě bude mít víc času , ale prý až za 14 dní :twisted: :evil: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.3.06 09:11

ahoj holky, taky vas zdravim v takovy usnezeny den!
tady je hruza!
to je dobre, vy se potkate, okukujete a „nevite“ o sobe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 09:16

Ahoj Míšo ,to mi povídej sněhu nekonečno , blééééé :twisted: ,už aby svítilo sluníčko,člověk má hned lepší náladu a navíc já zimu nemám ráda :twisted:
Kdyby jsme včera o sobě věděly tak by jsme určitě daly řeč,ale Habi se zaregistrovala až včera až bylo po akci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.3.06 09:18

Ahojky holčiny. Nejdřív dodám info o mně
Irja 2IVF(1. ISCARE/1998, 2. PRONATAL 2/06) 32 let
Ctěla jsem všem poděkovat za podporu. Dnes jsem volala do Caru, protože se mi dostavily m., tam mi řekli, že je to bohužel pryč, takže teď následuje 3 měsíce pauza a pak jedeme na mrazíky. Všem přeji krásný den-těhulkám spokojená a snažilkám připravená a silná „bříška“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 09:21

Irjo moc mě to mrzí , ale neboj bude líp :! :! Ať už konečně někdo zahlásí // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.3.06 09:27

Leno, opravdu jsem to byla já. Já jediná jsem tam měla manžílka, nechávám se tam od něj vozit autem :o Řekla bych, že jsou to velice dobří doktoři a sestřičky, ale úředníci z nich
nikdy nebudou :lol: :twisted: S těma Vysočanama jsi mě překvapila, je to zvlášní :?
Míšo já už věděla, že tam Lena má být také, tak jsem šmírovala každého kdo přišel a hádala, která je ta naše Lena 8O :D :D
U nás je teď ale úplně zimní počasí, kam se zase ztratilo to včerejší jaro :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 09:31

Habi ,no já taky nevím ,co po mě pořád chce,mám s tím jen trble , už od začátku , nejdřív špatná pojišťovna , pak špatný čísla diagnoz ,pak dr. změnil ordinaci -to ještě když jsem tam volala tak mi sestřička říká „pan dr. B. tu už nedělá“ no , já myslela , že mě odvezou :twisted: :roll: :?
Habi jsi na neschopnosti :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
9.3.06 09:33

Ahoj holky,
tady taky ráno sněžilo, je to sice strašně krásný, ale já už chci JARO! :-D

Jinak mi asi odejde krční páteř z toho pololežení…ale musím vydržet…

Mějte se všechny krásně
Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.3.06 09:34

Dík. Hlavní je doufat, že se to prostě povede, i když je to moc těžké :( . Moc přeji vám všem ať jsou hned napoprvé // :D ,protože ten krásný pocit, ta radost je k zbláznění super!!!!!Vím aspoň jaké štěstíčko se při tom prožívá,byť to nikdy nemělo dlouhého trvání. No, nebudu se litovat, snad už bude líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 09:36

Habi , ještě jednu otázečku , vím jsem poděs :roll: ,ty půjdeš na transfér do pronatalu :?: Mě říkal , že to uděláme v Medě :! :! Manžílek půjde přispět :D do Pronatalu , ale mě prý to udělají tam .Nevím , docela dr.důvěřuju , ale je fakt zmatkář :roll: :wink: Hraje u nás totiž na jistotu , jelikož jsme oba ok, víš , jinak si to neumím vysvětlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.3.06 09:47

Krásný den všem!!
Tady už je taky zase 10 č. novýho sněhu, ach jo. Manžílek byl včera pracovně v Budějovicích a přijel úplně hotovej - jel celou cestu, tj. 3 hodiny, v tý nejhorší chumelenici. :? Už aby to skončilo!!!!

Irjo , hlavu vzhůru, bude zase líp!!!

Aktualizuju seznámek:
Snažilky:
Habi: 1.IVF (3/2006, Pronatal+Meda), 27 let
Inka: 1.IVF 3/2006 REPROMEDA, 26 let
Lovely:1.IVF(IVF inst. Plzen)31 let
Míša: 1 x IVF + 1× KET, 31 let
Vlaďka:1.IVF (2/2006 UNICA)28let
Lena: 1.IVF (4/2006 Meda-Pronatal), 36 let
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let

Těhulky:
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), 1mimi, TP 29.7. 2006, 27 let
Helli: 1.IVF (11/2005 IVF inst.Plzeň), 2 mimi, TP 14.8.2006, 29 let
Stella: 1. IVF ET 7.11 2005 CAR Motol, 1mimi, TP 29.7.2006, 39 let
Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal, 2mimi (Samuel a Nikolka-23tt.,TP 3.7.2006,28 let

Barbánku , my už máme jména vybraný (teda snad :roll: ). Pro chlapečka Lukášek a pro holčičku Nikolka. Chlapečka už máme z UTZ na 100% potvrzenýho, holčičku ne, ale my jsme přesvědčený o tom, že to prostě je, tak už jim tak v bříšku říkáme. Doufám, že se pak z Nikolky nevyklube Ondrášek nebo Vojtíšek. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová