IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
14.9.06 11:32

Vladi, drž se neházej flintu do žita :wink: Děláš dobře, že odpočíváš, nabírej sílu, kulíšci určitě budou.

Macku - s tou nemocenskou zatím nevím, ale jestli mi bude fajn a doktor mi to nedoporučí, tak asi budu chodit dál do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
14.9.06 12:11

Ahojky berunky, všechny moc zdravím!!!

Vladi , vím že je to hrozně těžké. Ale chci ti jen připomenout, že já jsem minulý týden 2 dny probrečela, protože jsem se byla téměř na 100% jistá, že z toho nic nebude. Nedokázala jsem vysvětlit proč, ale prostě jsem měla takový hrozně silný pocit. A v pondělí? Však už to víš - //!!! To byl šok!!!

Holky, moc vás prosím, nevzdávejte to předem! Já jsem neměla žádné příznaky, i z toho jsem byla smutná, tak se nepozorujte, fakt to nemá smysl!!! Posílám vám spoustu sil, abyste to vydržely! Držím palečky!

Andri , moc tě zdravím, jsem ráda, že tu jsi s námi! Jak je, už se něco začíná dít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.9.06 12:13

Tak to jsi,Evčo,včelička.Já bych byla určitě doma,jsou to takové poslední prázdniny v životě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.9.06 12:51

Ono 9-ti měsíční prázdniny jsou trochu dlouhé, asi bych se doma nudila. Ale jestli se to podaří, tak pak možná budu mluvit jinak, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
14.9.06 13:48

Ahoj holčinky,

moc Vás všechny zdravím a mám obrovskou radost, že se ta těhutzunami rozjíždí :lol: :lol: :lol: Všem potichoučku gratuluji!!!! Čekatelkám přeji hodně pevné nervy :wink: :wink: :wink: DRŽÍME PĚSTIČKY!!!! :P :P :P

Dnes jsme byli na 3D ultrzvuku, dětičky nám pěkně rostou, všechny jsou zdravé, mají 18 cm … A už víme, co budeme mít :oops: :oops: :oops: Budeme mít TŘI CHLAPEČKY :wink: :wink: :wink: Nářez… přáli jsme si MIX, aleje to jedno, hlavně že jsou zdraví a mají se k světu :P :P :P Ten můj už plánuje nákup autodráhy (se 4 autíčky), fotbalové dresy, kopačky, míče … budou přece po něm, fotbalisti, to je jasný :o :o :o Ještě nemáme vůbec nic nakoupené, ale už pomaloučku začneme, počítám, že kolem 24 týdne budu možná muset do nemocnice (zatím čípek drží, což je dobré), ale stejně počítám, že nějakou dobu si poležím, já pro ty naše kluky udělám cokoli :wink: :wink: :wink:
V sobotu se teda bereme, tajně a odpolene to řekneme našim, snad to přijmou dobře … Držte mám taky pěstičky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.9.06 13:55

Velká gratulace Smoulan! nevěsta s třemi kluky v břichu a s jedním vedle sebe to se tak hned nevidí! aby to nebylo považováno za bigamismus!
Já stále čekám na červenou, sice už myslím začíná, takže konečně začnu stimulaci! Dnes mi je ovšem hodně špatně…asi nějaká střevní chřipka…já chci být sto pro zdravá…kšá nemoci kšá! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
14.9.06 14:03

Ahojky Šmoulan,

tak to bude krásné - 3 kluky - tak to teda budeš v menšině. Svatba - a 3 mimísci v bříšku a to už jsou takový velcí. Taak to je skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
14.9.06 14:34

Šmouli, moc ti gratuluji!!! Teď jsem si to přečetla a úplně mi dojetím hrkly slzy do očí!!! To musí být úžasný pocit, moc ti držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.9.06 14:51

Taky velká gratulace,to je nádhera.Tři malí chlapínci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.9.06 14:53

Tak Perličko,zítra na Tebe budu mooooc myslet,jedete tam hned ráno?Tak se co nejdřív ozvi a dáme šáňo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
14.9.06 14:59

Jedu až odpoledne, jsem objednaná na 16.00. Dneska jsem z toho hrozně nervózní, nějak se toho bojím.
Moc prosím, držte mi na zítřek pěsti, ať je vše jak má být!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.9.06 15:06

Ježišmarjá,Perlo,to se to dozvím až v pondělí v práci???Já se snad budu do práce i těšit!!!
Tak hodně štěstí,ale tobě to jenom potvrdí,nemáš se čeho bát.Je to stopro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
14.9.06 15:09

Macku, díky moc :wink: ! No jo, krevní testy se dozvím v sobotu a zítra jen pokud už to bude vidět na ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.9.06 15:11

Tak přijeďte do Prahy a já Ti naberu krev a budeš to vědět dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
14.9.06 15:20

Jé, já bych jela okamžitě!!! Jenže jsem ze severní moravy, to je škodááá! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová