IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
19.9.06 13:31

Vladi, je mi to líto. Moc jsem na tebe myslela, ale bylo to houby platný… Laparky se neboj, nic to není. Aspon budeš mít jistotu anebo vědět, že třeba nemá cenu zkoušet IUI a podobně. Držím palce dál. To samozřejmě všem!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.9.06 13:45

Ahoj děvuchy! :lol: Moooc gratuluju Perle a Bonie! To jsme tu potřebovali! :wink:
Ostatní holčinky držte se, Vladi hlavu vzhůru, jednou to prostě vyjít musí!!! A vyjde! :wink:
Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 14:00

Vladi , je mi to hrozně moc líto! Ja jsem tak moc doufala, že bude ten test pozitivní!!! Ale jsi statečná, nevzdáváš to a to je moc dobře. Hrozně moc ti držím palečky!!!
Jinak já jsem taky velký spáč, u mě je běžné spát do 11 hodin. Ale teď jsem furt měla z něčeho nervy, pak zase spoustu nových zpráv a „zážitků“ na které si vzpomenu hned po probuzení a už neusnu. Ale já jsem si to dneska už vynahradila, byla jsem si na 2 hoďky schrupnout :wink: .

Jinak já jsem dneska trošku vystrašená, děsně mě bolí břicho, chvilkama mám úplně křeče i v kříži, úplně stejně jako před MS. Bojím se, ale snad to nic není.

Ssluníčko , ptala ses jak dlouho po ET mi brali krev - bylo to 17. den po ET a 20. den po punkci, PK byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 14:02

Barbánku, Stellinko, ti vaši prcci jsou tak úžasní, já se vždycky nad nimi rozplývám… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.9.06 14:18

Perli,to jsem se ptala kvůli tomu vysokému HCG. No viděla bych to na dvě miminka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.9.06 16:24

Tak zítra jdu zase do práce. Ani se mi tam moc nechce - teda vůbec :oops:
Doma bylo tak krásně a tolik času :lol:

Těhule, už se těším jak příští týden budete hlásit další //. a Maminy budou mít ultrazvuk. :lol: To bude opravdu velice zajímavé datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.9.06 16:58

Ahoj holky,
všem moc děkuju za odpovědi. Myslím na to pořád a pořád jsem se ještě nerozhodla. Trochu jsem to tu pročítala a jste všechny moc statečné, co jste si už musely prožít. Stejně si ale myslím, že nás to nemine. Tak proč to odkládat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.9.06 17:10

ahoj holky, vsechny moc zdravim!
Vladi , to je mi moc lito :( tak se opatruj, priste to uz proste vyjde!!!!
Perlo, Bonie , moc GRATULUJU a opatrujte se!
vitam novacka elisu - my museli jit hned na IVF, jina moznost ani nebyla, nemas se ceho bat!
Digi , muzu se zeptat, ke kteremu dr. chodis?
Barbanku , maly je super!!!!
nevite co Lena a Sofinka?
Smoulan , gratuluju ke svatbe a hlavne ke zdravym mimiskum!
Andri , to je super ze pruchodnost je v poradku, tak hura do toho…
Filo , pozdravuj klokany a setri se!
Dario , drz se!
na koho jsem zapomela tak se omlouvam…
jinak ja se mam docela dobre, sice mi vcera bylo hrozne zle, dneska jsem byla na kontrole, dr. ani nechtela delat utz, pry uz to ty 3 tydny vydrzim, tak jsem pro klid duse zaplatila 300,– a je to v poradku!!! ale trochu se mi zdalo ze to odbila, furt jsem se musela ptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
19.9.06 17:36

ahoj holčiny, vždy jak příjdu z práce, tak si tu předčítám celý den, co napíšete, co se které přihodilo a myslím, že by z toho mohl být docela dobrý román…plný zvratů, štěstí a slz…kéž by těch slz bylo co nejméně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 17:58

Vladi , mě je z toho tak smutno, vůbec se mi to nechce opravovat v seznámku :( . Každopádně zítra v práci aspoň přijdeš na jiné myšlenky :wink: !

Miško , ahojky, to je super že jsou prcci v pořádku!!! Já tě chápu, taky bych neváhala dát ty tří stovky :D !

Evi , máš pravdu, je to tu plné zvratů, takže holky, snažte se, opatrujte se, potřebujeme dobré zprávičky a už žádné slzičky :wink: !!!

Zdravím nakukovatelku Matiee :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.9.06 20:10

Vladísku, to mě moc mrzí…foukám bolístku, snad to bude brzo dobrý.
S tou prací to máme stejně, já už se tak těšila, že půjdu na nemocenskou, protože toho na mě bylo už moc, ale bohužel jsem zpátky v kolotoči a točí se čím dál rychleji. Už abych mohla vyskočit a užívat si ležení, knížek, procházek, kafíček…holky těhulky, tohle MUSÍ být super. Jak já bych chtěla taky…děkuju všem za palce, budu se prát o mimíska dál!!!
Myslím na Vás, dávejte pozor na poklady, pa A*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 20:55

Ahoj holky,

nevím, jestli tu nebudu jen „překážet“, ale mám na vás dotaz…

Jsem po laparce, zjistili mi endometriozu a neprůchodný vejcovod. Ke své gynekoložce jdu až v pátek, děsím se léčebných postupů, které mi může navrhnout… No ale spíš se chci zeptat, jestli některá z vás neměla podobné potíže a jestli to vaši lékaři neřešili rovnou IVF - je to jedna z možností…

Díky, budu ráda za každou radu!

Matiee z Profi Snažilek

P.S. Perli, ty jsi mě tu krásně ohlásila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.9.06 21:45

Andri, tak s tou prací to je na 100 pro. Už mě chytali myšky to vzdát a najít si nějakou klidnější práci, ale pořád doufám, že to brzo vyjde a už tam nebudu muset být. A to příští týden pojedu na služebku. No musím to nějak přežít a bro tam budeme mít //.

Matie - já se na laparku teprve chystám, ale IVF už mám za sebou. Určitě se ničeho neboj. Gynekoložka ti nabídne asi několik možností a něco doporučí. Je těžké říct co to předem bude, uvidíš. Strach budeš mít možná až do pátku, ale potom to z tebe spadne. Doporučuji to do pátku přežít a dát si nějaké vínečko. U mě to funguje přesně obráceně prvně IVF a potom laparka :lol: No každý to máme trošku jinak. Ale my máme problémy se spermijkama a s ovulací. Svět je rozmanitej. Moc jsem ti sice nepomohla, ale alespoň něco.
Jinak tě tady samozřejmě vítám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
20.9.06 07:01

Dobré ránko,
kdopak je dneska vzhůru? Perlička dneska pěkně spinká? Včera tady bylo nějak mrtvo. Tak já jdu teda pracovat, když jinak nedáte :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.9.06 07:09

Ahojky, přeju všem krásné středeční ránko!!!
Evčo , Perlička už nespinká… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová