Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kat kat krásně řečeno
a o tom to je ![]()
@Myška87 u nás to taky naštěstí moc lidí neví, ti co ví litují tak nějak normálně, naštěstí nemají potřebu se v tom pitvat, to bych asi nedala.
Ale když občas slyším nebo i čtu v některých diskuzích ty kecy některých lidí, kteří nemají ani potuchy o čem tohle je, ty vynášené soudy a přechytřelé řeči… To jdu často do kolen.
![]()
@aguti no jo, jako slepice bychom se neuživily ani jedna
kdy jdeš na utz na kontrolu sliznice?
@Vena123 a ty kočko jdeš kdy? Možná už jsi to tu psala, mám hlavu dubovou…
@Ginuš není to moc dobře vidět…je tam aspoň náznak, nebo bílo…? ![]()
@Ginuš
škoda, to mě mrzí…ale máš ještě dva mrazáčky a muž ti slíbil, že ti je neupře, tak to zkusíš příští měsíc znovu… Hned bych mu cpala pod ruku papíry se souhlasem k zavedení ![]()
@kat kat nemůžu dát oba zároveň ze zdravotních důvodů, kvůli těm potratům… No snad jo, vypadá smutně, ale papír na podepsání doma nemám.. No domluvím se v CARu, nevím jak mají dovolenou
![]()
@Éčka 13 den po KETu, takže zítra mám testovat
@aliko děkuji, fakt jsem si myslela, že tam mimčo je..
@Ginuš do háje,, 13 DC by tam dušík zřejmě být mohl, jdeš na krev? Nebo jak to máte nastavené v CAR? Zkus ještě ranní moč… ![]()
@kat kat kočko, zítra jdu na ultrazvuk jak to vypadá… když se zázrak stane, tak bude KET za týden a něco, ale po tej stimulaci si myslím, že ovu nebude…takže spíš až další cyklus a možná s hormony na tu proklatou sliznici
…už jsem celkem nervoza…
@aguti tak dkyž se zázrak stane a půjdeme ned tedky, tak budeme o týden stresovat
ono je potřeba mít v nativu ovulku a sliznici samozřejmě, ne vždy po tý šílený stimulaci ovulka je. Posledně jsem jí neměla, tak čekám stejný scénář, ale doufám ![]()
@Vena123 zkusím moč a jdu i na krev.. A zkusím se zeptat na další KET - maj dovču, tak jestli se to stihne
@Ginuš jej holka to mě mrzí
uvidíš ještě ráno možná něco naskočí ![]()
@pcd bohužel no.. Myslím si, že by bylo něco vidět, aspoň duch a fakt nic, ani mamatest neudělal ducha.. No budu bojovat dál a děkuji ![]()