IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
29.6.15 11:02

@prcek76 teď koukám do kalendáře a máš tedy vlastně pauzu mezi stimulacemi 3 měsíce, ale počítáš s tím, že budeš mít teď pravidelný 26denní cyklus jako předtím, je to tak? :think: Kdybych to udělala taky tak a měla teď taky svůj normální 26denní cyklus, začínala bych píchat den před tebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.6.15 11:30
@kat kat píše:
@prcek76 super! Necelé dva měsíce, to dáš :) A co ti teda řekli ohledně té 3 měsíční pauzy? Jestli dobře počítám, tak ty máš tedy přestávku 2 měsíce…? Už víš, čím budeš stimulovat? A jak víš přesně od kterého dne, když ještě nevíš, jak ti bude chodit ms? :?
Já jsem se teď naplno vrhla do hledání práce, ale nechci vzít jakoukoli, chtěla bych, aby to opravdu byly aspoň částečně to, co chci dělat. A říkám si, že pokud do konce prázdnin nic neseženu, tak se taky vrhnu do dalšího pokusu… Já jdu na kontrolu do CAR zítra, tak se tam s nima poradím a taky uvidím, jak se postaví k tomu průšvihu s folíky a chováním doktorky po OPU, a pokud mě nepřesvědčí, že už se to nestane, tak volám k Apolináři :pankac:

Mám pauzu páč Apolinář laborka a malý CARsálek v červenci maluje prý a začínají v srpnu…musejí mi udělat 12den po menses. vyšetření ULT kvůli pauze atd.
Já zhruba na 98% datum vím memses mi chodí na návštěvu každých 26dní. Čím ale budu stimulovat netuším…
Držím Ti pěstičky abys našla práci která se Ti bude líbit a hlavně bavit. Pokud tě hledání nenaplní tak směr pro cipíska. Jsem zvědavá jak Ti to vysvětlí…
Kdybys volala Apolináře tak od PO-PÁ ráno od 7.30-8.15 a odpo od 14.30-15.30 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.6.15 11:39

@prcek76 já vím, taky mám pravidelnou ms, ale četla jsem, že po stimulce bývá ten první cyklus delší i u jinak pravidelných cyklů… V červenci má CAR u Apolináře tedy zavřeno? To je dost na prd. Taky jsem chtěla absolvovat pár testů (imuno, genetiku) před dalším pokusem, a prý se některé z nich jince než u Apolináře nedělají, tak to se to asi celé pěkně protáhne… :roll:
Každopádně díky za tip, kdy volat - sakra to taky není moc času, trefit se za celý den do necelých dvou hodin… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.6.15 11:41

Holky, pili jste po odberu kontryhel na sliznici? Mam to uz za sebou, mam stav jako po opici, takze jdu zalehnout :mavam: odcucli 18folikulu a v tom bylo 9 vajicek ;) rano volam, jak se to vsechno vyviji a kdyz bude vse ok, tak v patek transfer :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.6.15 11:41
@kat kat píše:
@prcek76 teď koukám do kalendáře a máš tedy vlastně pauzu mezi stimulacemi 3 měsíce, ale počítáš s tím, že budeš mít teď pravidelný 26denní cyklus jako předtím, je to tak? :think: Kdybych to udělala taky tak a měla teď taky svůj normální 26denní cyklus, začínala bych píchat den před tebou :D

Po 1IVF ta mrcha dorazila přesně na 26den :zed: a bez utrouše prcek se přestal 3den vyvíjet. Po 2měsicích jsem proděla menší zákrok na děl. hrdle a dodržet 6neděl. pauzu to jsem měla zpoždění 2dny. Teď taky vlastně dorazila 26den :evil: mám max.1den zpoždění…
Bylo by bezva kdybychom byly na stejno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.6.15 11:42

@bejdulka krásný skore :kytka: :hug: kontryhel hezky bumbej taky mi ho tady poradily a nezapomen decku červeného :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.6.15 11:47

@kat kat nejlepší je volat hned ráno já měla štěstí hned na 3pokus to zvonilo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.6.15 11:49

@prcek76 to jo, ale to by musel Apolinář fungovat :S Vím, že na výsledky těch testů se docela dlouho čeká, několik týdnů, tak jestli na ně půjdem až v srpnu, tak to do září nestihnem…

@beldulka @prcek76 holky, nemá se náhodou kontryhel pít jen do ovulace? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
29.6.15 12:00
@bejdulka píše:
@Ploutvik
cim vic na to myslim, tim je to horsi, takze se rozptyluji, abych ty neprijemnosti nevnimala ;)
Kazdopadne vedeli jsme dopredu, ze to nebude prochazka ruzovym sadem :roll:
muzu se zeptat? Zpetne debatu jsem neprocitala, jen jsem se chytila toho, ze jste napred a zkusenejsi, ale zajimalo by me, jak jses na tom ty ;) jaky je tvuj pribeh, cesta za miminkem ;) jestli ti to teda neva, ze se ptam.

To vis, ze nevadi, kde jinde mluvit, kdyz ne tady ;-) Ja o tom v realu nikde nemluvim.. ani kamaradky, ani kolegyne ani mamka. Zabilo by me, kdyby se porad nekdo ptal jak to dopadlo.. a pak tvrdil jak se to priste povede.. Jinak ja jsem 4roky bez antikoncepce.. Rok v klidu, pak zacalo vetsi usili.. pak stres a posledno rok v CAR.. Ctyrikrat IUI s clostikem, dva rizeny styky s clostikem.. a ani prd. V dubnu/ kvetnu bylo prvni IVF.. stimulaci jsem zvladala ok.. az posledni den pred to bylo blby.. na punkci jsem se skoro tesila ;-) Narkoza a odbery v poho. Mela jsem 18 folikul a jen 6 vajicek. Vsechny oplodnemy ICSI. Do PK pet dnu vydrzeli jen tri. Jedno ke me a dve zamrazit. Kuli OHSS hrozilo, ze mi ET neudelaji, ale nakonec bylo. Menz prisla osmy den po ET. No a ted se chystam na KET dvou.. Vydesena kazdym dnem vic a vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.6.15 12:01

@kat kat tak to netuším 8o i v lékarně mi řekly že do ET jeden šálek :think: pak přestat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
29.6.15 12:08
@bejdulka píše:
Holky, pili jste po odberu kontryhel na sliznici? Mam to uz za sebou, mam stav jako po opici, takze jdu zalehnout :mavam: odcucli 18folikulu a v tom bylo 9 vajicek ;) rano volam, jak se to vsechno vyviji a kdyz bude vse ok, tak v patek transfer :dance:

No to je parada :-)Ted uz jen drzet palecky!! Tak hodne stesti holka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.6.15 12:11

Jj, teď jsem to hledala na netu a někde se píše kontryhel jen do ovu a jinde zas, že celý cyklus…tak to asi neublíží :)
U mě osobně je tedy sliznice to poslední, co řeším, protože to je až ten poslední krok k úspěchu..ale jinak prý ten kontryhel je docela fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.6.15 14:03

Zdravím vespolek. Hlásím, že u mě to nedopadlo. V sobotu ráno – 8.den po ET – jsme měli sex a k večeru jsem začala špinit, v neděli – 9.den po ET – test negativní a tmavé krvácení pokračuje včera i dnes :-( Menstruaci jsem čekala až tenhle pátek, tak nevím, jestli už je to ono? :nevim: Ve středu jdu na konzultaci a chci hned tenhle měsíc na KET… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.6.15 14:06

@Ploutvik koukám, že jsme na tom dost podobně… držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.6.15 14:12

@Ploutvik promiň, že otravuji, ale jak stimuluješ? Jdu teprve ve středu k doktorovi a nevím co mě čeká… slyšela jsem, že i u KET se píchají hormony? Děsím se, že mi bude stejně mizerně, jako u IVF. A jak si docílila, že Ti dají hned 2 embrya? Mě řekli, že už dávají jen jedno, obzvlášť když jsem měla OHSS… Je mi už 37, bezdětná, tak bych si klidně dala hned dvě najednou, vzhledem k věku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí