Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petross Ahoj menopur znám, ten jsem měla a vyhovoval mi ale co je to prosím tě ten synarel?
Děkuji za info ![]()
@Nikka7 synarel je spray do nosu, který blokuje prasknutí folikul, předtím jsem si misto toto pichala cetrotide
Ahoj holky. Můžu se k vám přidat? Dnes jsem začala krátký protokol. Jsem z toho nervózní, nedokážu si představit, co mě čeká… Je ni 26, snažíme se víc jak 2 roky, žádné zdravotní problémy nemáme.
@blowball ahoj
jsem na tom podobně, dnes jsem si přinesla léky a pichat bych mela začít co nevidět.
Byla jsi na IUI nebo rovnou jedete IVF? ![]()
Ahoj holky.. tez se k vam na te nekonecne a bolave ceste pridam.. Akorat cekam na vysledek prvniho IVF.. Ktere vubec nebylo bezproblemove, takze kuli ohss malem nedoslo k transferu. Nakonec ho tam mam.. Jen sem cela nervozni jak to dopadne..
A mozna trochu infa.. vic jak 4roky bez antikoncepce, tri roky vetsiho soustredeni, skoro rok v CAR, 4 IUI, 2 rizene styky - vse na clostylbegytu.. A pak jsem to, ze to pujde normalne vzdala a sla do IVF. Kratky protokol.. gonal a citrodite nebo jak se pise. Gonal jsem zvladla pichat sama, to druhe musel muz. Bylo z toho ohss hned po punkci 18foliku, ale jen 6 vajicek, vse oplodneno a do blasto. se dostaly tri. Takze dve jsou schovane na priste.. Tak to je muj rok zivota v kostce..
Pěkný den holky,
chci se zeptat jsem 8 den po et a už jsem to nevydržela a udělala teh.test je tam viditelný duch je to už známka doufám dobrého znamení, nebo to může být lékama ( tou injekci, která se píchala před et)? Děkuji za odpovědi. Hezký den
@Johana..22 @Persinka Držím palce, ať jsou krásně vidět
Já mám KET odložený zase na další cyklu, jelikož mám anovulační cyklus
a v červnu se v CARu maluje, takže to zase asi časově nestihneme, tudíž se KET bude konat asi až v červenci ![]()
@Ploutvik kdy budeš testovat? ![]()
Já teď čekám na výsledky posledního IUI a když nic, tak začínám hned píchat. Už nechci na nic čekat…
@aguti nám řekli, že vzhledem k tomu, ež je u nás vše v pořádku, tak by nás IUI jen zdržovali, zkoušeli jsme nejdřív 5 cyklů na clostilu z toho 3 sledované utz. a vždyky bylo vše ok… jen jsem nějak neotěhotněla… tak jdem na to ted… jsem z toho vazne nervózní… těšim se, ale zároven mám strach. ![]()
@kettyyy jestli jsi píchala pregnyl, tak to je těhotenský hormon, ten se vstřebává i 10 dní… a dělá duchy… ale u každého je to jinak, někomu se vstřebá i dřív… ![]()
@aguti třeba ani nebudeš muset píchat…
my si taky řekli, že už nebudeme čekat… jdeme do toho po hlavě, hlavně at to máme už za sebou…
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď