Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky..je mi dobre je prsa teda boli dost ale je mi fajn..
![]()
@Mis2 Ahojky, četla jsem tady, že jste přecházeli z iscare do gennetu. My jsme na tom stejně. ISCARE jsme měli už vyloženě po krk!!! V Gennetu se nestačila paní dr Langerová divit, jak to tam funguje a čím jsem si prošla
Jsem z toho smutná, že jsme tam zahodili rok života… Ale teď se snad blýská na lepší časy
Můžu se zeptat, jak dopadl OPU? ![]()
@AK28 Ahoj. Super tak Vam drzim palce
my byli v iscare na zacatku spokoje i ale kdyz jsem videla srovnani tak Gennet vede
opu dopadlo skvele, odebrano 9 vajicek a dnes mi volali ze 5 je zralych a oplodnenych
![]()
Jinak treba v Gennetu mas svuj pokoj kde muze byt partner celou dobu s tebou, na sal si pro tebe dojdou a jdes primo na sal (zadne cekani s dalsima na chodbe kde tahne) a po zakroku jsi na kapacce a sleduji te monitorem a prubehne ti meri automaticky tlak, no ja koukala jak peronz gauce
a jeste jsem doťstala pytlicek piskotek
no jako naprosta spokojenost se vsim!!!
Drzim palce a dej vedet jak to jde ![]()
Máte někdo zkušenost s tím jak probíhá odběr v Ivf clinic Olomouc? ![]()
@AK28 @Mis2
Mám před sebou OPU… V IS care, mám se děsit? Čekání na chodbě? Společný pokoj? To snad ne…
@Vendy 95
Ja jsem tam na opu byla a taky spokojena.po prijmu jsem sla na pokoj, ten byl teda pro 2.a postupne si sestra chodi a jde se rovnou na sal.po probuzeni take meri tlak, kdo ho nema v poradku nebo je spatne tak daji kapacky a dostala jsem croisant a caj
pak jsem se oblekla a s manzelem jeste cekali na dr az rekne kolik toho odebrali atd..super pristup vsech.
@vejuuu
Díky to jsi mě uklidnila
teď ještě vydržet až do odběru ![]()
@Vendy 95
Strasne jsem se bala, hlavne i te narkozy, ale vsichni byli opravdu moc mily a citila jsem se dobre. ikdyz ted se vlastne taky bojim, ale neni ceho…nejak se mi to ted taky tahne a to teprve zitra budu mit 5.injekci
akorat mi pripada ze me nejak boli nohy, jako kdyby nae neco lezlo a jsem strasne unavena
jeste chodim do prace, tak uvidim, na ultrazvuk jdu az v patek…ty na opu pujdes asi driv nez ja, ze?
@vejuuu
No já mám zítra 6. Injekci a jedu na ultrazvuk tak jsem zvědavá no. Je to můj 1. Pokus tak jsem že všeho celkem vyplašená. Já už jsem druhý den na neschopence protože mám těžkou práci a jsem pořád strašně utahaná. Pořád bych spala a poboliva mě v podbřišku… A mám pořád hlad
![]()
@Viki_xxx ja byla na opu v iscare 2× a z toho jednou predcasne odovulovala
pokoj jsem vzdy sdilela s dalsima 3-4 a manzel me mohl doprovodit pouze rano ke dverim a pak az zase vyzvednout po opu. Sdileny pokoj mi teda vubec nevyhovoval po odberu jsem nemela uplne potrebu si povidat a pak kdyz prisel doktor a slysis ze mas 3 vajicka a dalsi ma 8 a dalsi 21 tak si rikas aha tak 3 neni uplne dobry vysledek
a pak ta co ma 21 vypravi ze je darky e a ze u druheho ditete se rozmyslela zda si ho necha nebo ne…
taky nic co chces slyset kdyz bys tak moc chtela a nemuzes ![]()
Tlak taky merili ale az po cca hodine a pul nezbte pusti domu.
To cekani na chodbe taky nic moc, sledujes jak vezou ty predchozi ze salu… a cekas… a zase narazis a darkyni ktera to rekne ze to dela kvuli prachum ze pritel je kamionak a je na dve deti sama… no hele jsou chvile kdy je lepsi nikoho nevidet a neslyset…
Ale treba uz ted maji jiny postupy ja tam byla pred vice jak rokem…
Drzim palce nechci te strasit ale asi by mel clovek byt propraveny…
@Vendy 95 hlad jsem u prvniho pokusu taky mela
ani zeleninou jsem to neosalila
drzim palce!! Niceho se neboj, vsechno bude dobre! Dej vedet co uz a snaz se odpocivat!
Holky a neschopenku Vam vystavili vzdy v centru ze? popripade na gynde? moc se mi nechce do prace prinest neschopenku s razitkem centra - v praci o tom nevedi. obvodak mi to asi nenapise ze? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.