Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Doktorka mi totiz rekla, ze mam zkusit test 2-3 dny po ET a uvidim, jestli budu mit pregnylovou carku = zkreslujici, diky hormonum. Uz ji nemam, mam cistou jednu carku, tzn. oviteralle uz je z tela pryc a pokud teoreticky zkusim 8-9den test a bude tam duch, uz by to melo byt smerodatne..
Dekuji holky…s kafickem jsem zatim na jednom denne, tak to tak necham, nekdy treba vynecham
cetla jsem ze dobry jsou grepy, ananas tak jsem myslela jestli taky zobete neco specialniho co by mohlo pomoct ![]()
@Arginka to je krasny, verim ze to vyjde ![]()
Zitra uvidime co my ![]()
Holky a chodíte normálně do práce? Já pracuju v obchodě kde si docela máknem.. Každý den zboží tahání těžkých věci.. (bedna piva a pod.)..,tak nevím no.. Zas ekdyz budu doma budu na to pořád myslet ![]()
Ja pracuju v reklame, tak jsem si vzala home office a od zitra delam doma..ale nervama se uzirat budu. Ale je vyhoda, ze tu moznost mam.
Jestli tahas ale veci, na to bych se vyprdla, to je podle me blby a to prvni, co ti reknou, ze nesmis ![]()
@Vendy 95 ja pracuju jinak by ki svihlo
ale nemam fyzicky narocnou praci, to bych urcite byla doma!!!
No jenže já nechci aby to v práci věděli.. Je to složitý no.. Zítra 4. Den stimulace a začínám celkem cítit vaječníky
uvidím co ten ultrazvuk a pak se hodím marod ![]()
Ja zustavam doma az po OPU. Pokud tahas tezke veci, urcite bych si nechala dat neschopenku.
@Vendy 95 ja pracuju v bance, takže sedím, fyzicky náročná práce nehrozí, problém je spíš ten, že jsem myšlenkama jinde a to není dobře… Takže teď do středy v práci a potom už nějak nakombinuju dovolenou a neschopenku. Jinak mě se teda vaječníky ozývají neskutečně… Obvodak tvrdí, že je to endometriozou a cystama a vůbec kroutil hlavou nad tím, že je normální, že se při stimulaci chodí do práce, že je ti pro tělo náročné, že se mají hodit nohy nahoru a být v klidu, v teple… Takže ho vezmu za slovo ![]()
Ja jsem byla doma od dne OPU, resp. me ho delali v CT 9.5., takze 8.5. byl statni svatek a to mi uz bylo zle. Den odberu a ted patek jsem mela dovolenou.
Ja mam taky sedavou praci, nicmene reklama je bohuzel hodne rychla a stresujici, tak chci aspon sedet a buzerovat z domova:-)))
Piju hodne vody a litam stale na wc a porad jsou lepsi ty nohy v teple, jak pise @Vendy95, nez plny kancl lidi.
Kdo ma fyzickou praci, myslim, ze by mel byt doma. V CARU ti hned v den OPU napisou neschopenku.
Ja taky premyslim jak to udelat s neschopenkou, pracuji sice v kancelari, tak do opu bych chtela zvladat - dnes stimuluji 3.den,tak uvidim jak se budu citit. nicmene po transferu by to chtelo si asi trochu polezet
v praci nic nerikam, tak se budu muset asi hodit marod..
Me bylo zle az po oviteralle, resp. den pred OPU,..az poslednich par hodin.
Bihuzel to teda pretrvava stale, mela jsem ET v sobotu v poledne a porad to odezniva, i proto delam doma, do prace bych se asi ani nedokodrcala.
V Gennetu mi rikali, ze to je norlani, tak uvidime:-)
Tak já jsem se rozhodla jít si dneska pro neschopenku.. Když už jsme do toho šli tak ať něco nezanedbám. Práce neuteče 🙂
@Tereza1805 tak stále hodně pít a hodně bílkovin… Mělo by pomoci
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.