IVF květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1784
12.5.19 12:10

Doktorka mi totiz rekla, ze mam zkusit test 2-3 dny po ET a uvidim, jestli budu mit pregnylovou carku = zkreslujici, diky hormonum. Uz ji nemam, mam cistou jednu carku, tzn. oviteralle uz je z tela pryc a pokud teoreticky zkusim 8-9den test a bude tam duch, uz by to melo byt smerodatne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
12.5.19 17:46

Dekuji holky…s kafickem jsem zatim na jednom denne, tak to tak necham, nekdy treba vynecham :think: cetla jsem ze dobry jsou grepy, ananas tak jsem myslela jestli taky zobete neco specialniho co by mohlo pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.5.19 18:07

@Arginka to je krasny, verim ze to vyjde :palec:
Zitra uvidime co my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.5.19 20:52

Holky a chodíte normálně do práce? Já pracuju v obchodě kde si docela máknem.. Každý den zboží tahání těžkých věci.. (bedna piva a pod.)..,tak nevím no.. Zas ekdyz budu doma budu na to pořád myslet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
12.5.19 21:40

Ja pracuju v reklame, tak jsem si vzala home office a od zitra delam doma..ale nervama se uzirat budu. Ale je vyhoda, ze tu moznost mam.
Jestli tahas ale veci, na to bych se vyprdla, to je podle me blby a to prvni, co ti reknou, ze nesmis :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.5.19 21:52

@Vendy 95 ja pracuju jinak by ki svihlo :zed: ale nemam fyzicky narocnou praci, to bych urcite byla doma!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.5.19 21:53

No jenže já nechci aby to v práci věděli.. Je to složitý no.. Zítra 4. Den stimulace a začínám celkem cítit vaječníky :) uvidím co ten ultrazvuk a pak se hodím marod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.5.19 22:27

Ja zustavam doma az po OPU. Pokud tahas tezke veci, urcite bych si nechala dat neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.5.19 07:34

@Vendy 95 ja pracuju v bance, takže sedím, fyzicky náročná práce nehrozí, problém je spíš ten, že jsem myšlenkama jinde a to není dobře… Takže teď do středy v práci a potom už nějak nakombinuju dovolenou a neschopenku. Jinak mě se teda vaječníky ozývají neskutečně… Obvodak tvrdí, že je to endometriozou a cystama a vůbec kroutil hlavou nad tím, že je normální, že se při stimulaci chodí do práce, že je ti pro tělo náročné, že se mají hodit nohy nahoru a být v klidu, v teple… Takže ho vezmu za slovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.5.19 07:38

Ja jsem byla doma od dne OPU, resp. me ho delali v CT 9.5., takze 8.5. byl statni svatek a to mi uz bylo zle. Den odberu a ted patek jsem mela dovolenou.
Ja mam taky sedavou praci, nicmene reklama je bohuzel hodne rychla a stresujici, tak chci aspon sedet a buzerovat z domova:-)))
Piju hodne vody a litam stale na wc a porad jsou lepsi ty nohy v teple, jak pise @Vendy95, nez plny kancl lidi.
Kdo ma fyzickou praci, myslim, ze by mel byt doma. V CARU ti hned v den OPU napisou neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
13.5.19 09:07

Ja taky premyslim jak to udelat s neschopenkou, pracuji sice v kancelari, tak do opu bych chtela zvladat - dnes stimuluji 3.den,tak uvidim jak se budu citit. nicmene po transferu by to chtelo si asi trochu polezet :) v praci nic nerikam, tak se budu muset asi hodit marod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
13.5.19 09:15

Me bylo zle az po oviteralle, resp. den pred OPU,..az poslednich par hodin.
Bihuzel to teda pretrvava stale, mela jsem ET v sobotu v poledne a porad to odezniva, i proto delam doma, do prace bych se asi ani nedokodrcala.
V Gennetu mi rikali, ze to je norlani, tak uvidime:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
13.5.19 09:18

Tak já jsem se rozhodla jít si dneska pro neschopenku.. Když už jsme do toho šli tak ať něco nezanedbám. Práce neuteče 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.5.19 09:38

@Vendy 95 přesně, to je rozumné… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.5.19 09:38

@Tereza1805 tak stále hodně pít a hodně bílkovin… Mělo by pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.