IVF květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
10.5.19 20:42

@Viki_xxx
Já vše bojím že když zůstanu doma tak na to pořád budu myslet. Ale vážně mi není moc dobře no.. Uvidím do té středy pak si taky tu neschopenku nechám asi napsat.. Snad to vyjde napoprvé zatím jsem plná optimismu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.5.19 21:05

Ahoj holky, ja jsem stimulovala take gonalem a uplne v pohode. Injekce take pichal muj chlap a slo to krasne :srdce: pichali sme 200j a bylo 9 davek. Včera se mi sice troch rozjizdel OHSS, ale nastesti se mi snd podaril rozpít… zitra si frčíme pro embryjko :andel: Zustalo nam 10, dnes rano uz byly vsechny kompaktni morulky, tak jsem moc rada, ze budeme mit snad mrazačky :srdce: :srdce: Přeju vam všem, kdo to mate pred sebou, aby jste to dobre snašely a vse slo jak ma :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
10.5.19 21:11

@Arginka budu držet moc palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
11.5.19 07:39

@Viki_xxx děkuju moc! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.5.19 14:54

@Arginka drzim palce :palec: my v pondeli opu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
11.5.19 18:15

@Mis2 děkuji moc a take drzim palce!!at je kvalitni “urodička” a vše jde dobře :srdce:
Už mame ET za sebou :srdce: :oops: tak uz jen dej se vule boží. Mame jeste nakonec tři embryjka v mrazačku :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
11.5.19 20:03

Ahoj holky, ja jsem dneska po prvnim ET.
Ve ctvrtek jsem mela odber a sok. Nejdrive mi rekli cca 13 vajicek, nakonec jich bylo 8 a jen dva vajicka - zbytek plne endometrii, takze endometrioza. Obe se chytla, ale jedno zacalo zaostavat. V nedeli nedelaji, tak mi tam dnes radeji soupli jedno dvoudenni,4 bunecne.
Uz od vecera pred odberem mam sileny bolesti, od zadku, pred podbrisek az pod branici.
Dneska mi delali UTZ a mam tam pry trochu tekutiny, ale vstreba se sama. Picham si Clexane, mam Leidenskou mutaci - hodne bilych krvinek, tak musim redit krev.
Sotva teda lezu bolesti, jak jste na tom Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.5.19 06:58

Mě manžel dneska dal 3. Injekci. Cítím se jako bych nebyla ve své kůži a jsem strašně unavená.. O nafouknutem břichu ani nemluvím :( ve středu jdu na ten ultrazvuk tak jsem zvědavá co na to moje vaječníky ;) je to pořád jenom čekání a zase čekání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.5.19 07:50

@Vendy 95 přesně… nejdriv cekas az budes moct zacit stimulovat, pak cekas na utz a jak to vypada, kdyz uz se dockas cekas zas na dalsi utz nebo na opu… pak zas cekas po OPU jestliba jak se oplodni a jak se vyvyji… zase cekas na ET a pak zase cekas jestli se zavrta… no a pak bude zase dalsi cekani :lol: je to šilene, ale verim, ze to pres ten nekonecny kolotoč čekání stoji za to :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.5.19 08:02
@Tereza1805 píše:
Ahoj holky, ja jsem dneska po prvnim ET.
Ve ctvrtek jsem mela odber a sok. Nejdrive mi rekli cca 13 vajicek, nakonec jich bylo 8 a jen dva vajicka - zbytek plne endometrii, takze endometrioza. Obe se chytla, ale jedno zacalo zaostavat. V nedeli nedelaji, tak mi tam dnes radeji soupli jedno dvoudenni,4 bunecne.
Uz od vecera pred odberem mam sileny bolesti, od zadku, pred podbrisek az pod branici.
Dneska mi delali UTZ a mam tam pry trochu tekutiny, ale vstreba se sama. Picham si Clexane, mam Leidenskou mutaci - hodne bilych krvinek, tak musim redit krev.
Sotva teda lezu bolesti, jak jste na tom Vy?

To bude dobrý :palec: doporucuji hodně pít a jíst bílkoviny. Stava se to casto, kdyz mas vic folikulu po stimulaci. Ty vajecniky jsou zvecene. Ja to mela take do tretiho dne po OPU a ustoupilo to az ctvrty den, paty den uz uplne v poho a i na sono pri ET byly videt zase dalsi folikuly. Take jsem pichala Clexane. Jinak i ctyrbunecne se krasne chytaji, mam kamaradku, ktera to mela stejne a ted ji doma beha rocni chlapecek, tak neboj a hlavne odpocivej a mysli pozitivně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.5.19 08:19

@Arginka
Určitě to stojí za to :) už jsem kvůli tomu udělala hodně a myslím že udělám cokoliv abych se dočkala výsledku ;) hlavně pozitivní myšlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
12.5.19 09:32

Ahoj holky, muzu se pridat? Stimulovali jste prosim nejaka menopurem? Vcera jsem zacala stimulovat na 2.ivf,prvni bylo s gonalem, ale bohuzel se nezadarilo.tak jestli mate nejake lepsi zkusenosti? A omezili jste behem stimulace treba nejake potraviny, kafe…?nebo naopak neco pridali do jidelnicku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
12.5.19 11:22

@vejuuu ja třeba kafe omezila z dvou denně na tak jedno obden.. A jídelníček, prostě zdravá strava, hodně bílkovin, ovoce, zelenina, zdravé tuky, ryby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.5.19 11:29

Já si myslím že jedno kafe za den je ok. Já piju rozpustný a dávám si jednu lžičku. Kafe přestanu pít až uvidím 2 čárky :) snažím se jíst zdravě ale jsem závislá na čokoládě takže je to těžký :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
12.5.19 11:53

Ja jsem stimulovala Gonalem -225mml a Certotide a nakonec jednem lahudkovy Oviteralle. Kdyby mi nezjistili ti endometriozu, vypadalo to na 9-13 vajicek, byl to ten kratky protokol.
Dneska jsem 4 ty den po OPU a ne ze by uplne zlepseni, ale aspon se to uz nezhorsuje.
Ja sem uplne zlbla z diskuzi tady, kdy jsem si blbka samozrejme precetla, co vse mi muze byt :pocitac: :lol: a to sem fakt drzak a nejsem bolestin.
Holky, kdy budete testovat? Ja vim, ze se ma za 14 dni, ale cetla jsem, ze slecny mely slabe carky uz 8-9 den atd :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.