IVF květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
5.5.19 10:12

@Mis2 ahoj, můžu se zeptat, z jakého důvodu jste odešli z IS care?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
5.5.19 11:09

@Viki_xxx
Ahoj. Urcite. Prvotni impulz byl ze po druhem velmi nevydarenem pokusu (odovulovala jsem tesne pred odberem) jsme si rekli ze si dame pauzu… pak nam hodne lidi rikalo ze je dobre udelat zmenu, ze pomuze i treba trochu jiny postup, a kdyz v iscare odesli vsechny sestricky tak jsme se rozhodli pro zmenu a az teprve po tom co jsme zacali chodit jinam, jsme zjistili jak to muze byt jinde lepsi. Necekas v cekarne s dalsi 10tkou pacientek, vzdy jdu na cas objednani, mam porad stejnou doktorku takze o nas vi vsechno, veskere testy nam delaji znova a i treba imuno co nam v iscare nedelali… no za me jednoznacne iscare je opravdu tovarna na penize😳 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
5.5.19 11:22

@Viki_xxx
Dlouhy prorokol ja mela cca 25.den cyklu jde mi pichli injekci zoladex na zastaveni hormonalniho vyvoje, po 14 dnech jsem sla na ultrazvuk kde mi pichli injekci elonvu a 4.den od elonvy jsem zacala pichat doma luveris. V pondeli jdu na uktrazvuk a pridava se a pak dle vysledku ultravuku se uvidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
5.5.19 12:29

@Mis2 díky.. No mám právě taky trochu rozporuplné pocity… Střídání doktorů, pořád stejné otázky a my stále odpovídáme, protože si nikdo nic nepamatuje a asi se nechce pročítat zprávy… Ztratili mi první krev na hormonální profil a čekání na genetiku přes dva měsíce během kterých se vůbec nic dalšího nedělo… Nevím no, teď už to řešit nebudeme, snad to klapne hned a žádný car už pak nebude třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
5.5.19 13:12

@Viki_xxx koukam ze se nic nezmenilo za ten rok co jsme pryc :(… drzim palce aby to vyslo!! Dej urcite vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.5.19 21:28

Ahoj holky, mam za sebou take docela drama… po 5 letech snazeni nic, pak mi gyndar zjistil cystu a poslal na laparo… z toho nakonec nebyla cysta, ale chronicky znet vejcovodu a take srusty. O vejcovod jsem prisla..Po operaci a pauze jsme se pustili znovu do snzeni… pul roku stale nic a zacli jsme se rozhodivat ze pujdeme do CARu. Vloni o prazdninach jsme si dali trosku pauzu, ale v srpnu jsem zacala mit nejake zazivaci potize, jeden den mi bylo tak sptne, ze jsem ani nemohla do prace a nakonec si musela zavolat rychlou. Odvezli me na infekcni, tam mi nic nezjistili a poslali me na chiru… tam mi pak prohmatali bricho nic nezjistili a poslali zpatky na infekcni kde do me tri dny cpali infuze… ctvrty den jsem z niceho nic zacla krvacet, pustili me domu, ale me to doma nedalo a jeli jsme na pohotovost na gyndu… tam jsem se dozvedela ze potracim:(… nakonec jsem take musela na operci zlucniku, ktery mi museli vyndat. Pak nasledovala zase pauza a v listopdu jsme se definitivne rohodli pro CAR. Podstoupili jsme nekolik inseminaci bez vysledku. Pak prislo na radu jit do Ivf. Bohuzel ale nasli zase cystu a nasadili antikoncepci :lol: Nastesti pomohla a my mohli zacit v dalsim cyklu stimulovat:) zitra nas ceka odber, na utz nakazde strane 8 foliku, tak se modlim, aby vse slo dobre a my se konecne dockali zazraku ❤️️ At jste si prosli, nebo prochazite cimkoliv, nikdy to nevzdavejte :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
5.5.19 23:03

@Arginka paneboze… jen to ctu a neverim svym ocim 8o ale jste statecny a moc drzim palce!!! Urcite to ted vyjde :andel: dek vedet a zitra vyjroc pravou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.5.19 07:35

@Arginka to je neuvěřitelný… Jsi dobrá, že i přes to všechno jsi v klidu a máš pozitivní přístup :) budu moc držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.5.19 08:02

@Viki_xxx @Mis2 děkuju Vám holky :srdce: dám vědět jak to pokračuje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.5.19 08:51

Holky, tak já nevím… Včera jsem hlásila, že Ms dorazila… Ale to byl omyl, nakonec to bylo jednorázové (červené) zakrvaceni po sexu…(to jsem zažila asi poprvé) Od té doby jen slabé (teď uz cervenohnědé) špinění, které trvá od středy… Poslední cykly to takhle mám, takže prospinim a prokrvacim v podstatě půlku měsíce… Máte to taky tak některá? někdo s endometriozou nebo cystami, bude asi tim.. Nevím teda jak určit 1DC, podle mě by se mělo počkat až na jasné krvácení a červenou krev… Nerada bych prosvihla díky tomu začátek stimulace, nebo odovulovala před odběrem… Už jsem z toho na nervy… Od včera bolí břicho, že by se něco rozjizdelo, zatím moc nevypadá :zed:

Předem se omlouvám za detailní popis, doufám že u toho nikdo nesnidate :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.5.19 20:51
@Mis2 píše:
@Viki_xxx
Dlouhy prorokol ja mela cca 25.den cyklu jde mi pichli injekci zoladex na zastaveni hormonalniho vyvoje, po 14 dnech jsem sla na ultrazvuk kde mi pichli injekci elonvu a 4.den od elonvy jsem zacala pichat doma luveris. V pondeli jdu na uktrazvuk a pridava se a pak dle vysledku ultravuku se uvidi…

Ahoj, mam za sebou 2 ivf (teda zrovna cekam po druhem, et byl ve stredu). Kratky protokol (lek gonal) jsem si pichala rano, snasela velmi dobre, bohuzel z 8 folikulu zbylo 1 a to se nechytlo. Dlouhy protokol byl fakt dlouhy, 18 dnu stimulace, zaverem 25 folikulu ale zbyly 2. Nervy pracujou ale dokud na to mam partnera a ten muj je skvely!!! I penize (je mi 40, vsechno platim sama, jeden cyklus vyjde cca na 70 tis) tak to nevzdam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.5.19 06:25
@Suzie100 píše:
Ahoj, mam za sebou 2 ivf (teda zrovna cekam po druhem, et byl ve stredu). Kratky protokol (lek gonal) jsem si pichala rano, snasela velmi dobre, bohuzel z 8 folikulu zbylo 1 a to se nechytlo. Dlouhy protokol byl fakt dlouhy, 18 dnu stimulace, zaverem 25 folikulu ale zbyly 2. Nervy pracujou ale dokud na to mam partnera a ten muj je skvely!!! I penize (je mi 40, vsechno platim sama, jeden cyklus vyjde cca na 70 tis) tak to nevzdam :mavam:

Ahoj..ja mela ted taky dlouhy, z 10 vajicek zbyli 4 a drzi se do dneska a po obede si pro jedno nebo 2 jedem.. :lol: to budou nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
7.5.19 06:25

@Suzie100 tak drzim plecky!!! Mit u sebe partnera co je podpora je strasne dulezite!! Ja uz bych se asi zblaznila nemit svyho muze…
Ja vcera byla na uz a ve ctvrtek znova. Vypada vse dobre tak dopichavam ten gonal a odber bud v sobotu nebo v pondeli ;)
Jen v sobotu slavime 35.narozky manzela tak je mi jasne ze zakon schvalnosti funguje, tak si po narkoze odpocinu a pak aspon prijdu na jine myslenky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.5.19 06:26
@Suzie100 píše:
Ahoj, mam za sebou 2 ivf (teda zrovna cekam po druhem, et byl ve stredu). Kratky protokol (lek gonal) jsem si pichala rano, snasela velmi dobre, bohuzel z 8 folikulu zbylo 1 a to se nechytlo. Dlouhy protokol byl fakt dlouhy, 18 dnu stimulace, zaverem 25 folikulu ale zbyly 2. Nervy pracujou ale dokud na to mam partnera a ten muj je skvely!!! I penize (je mi 40, vsechno platim sama, jeden cyklus vyjde cca na 70 tis) tak to nevzdam :mavam:

A nezkousela si pocurat testik… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.5.19 06:27
@Mis2 píše:
@Suzie100 tak drzim plecky!!! Mit u sebe partnera co je podpora je strasne dulezite!! Ja uz bych se asi zblaznila nemit svyho muze…
Ja vcera byla na uz a ve ctvrtek znova. Vypada vse dobre tak dopichavam ten gonal a odber bud v sobotu nebo v pondeli ;)
Jen v sobotu slavime 35.narozky manzela tak je mi jasne ze zakon schvalnosti funguje, tak si po narkoze odpocinu a pak aspon prijdu na jine myslenky :dance:

Ono vam to stejne neda a prolezite cely den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.