Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky.
My uz vvtom taky litame
je to nas 3.pokus. Zmenili jsme CAR a ted mam dlouhy protokol a uz stimuluju, verim ze ted to vyjde ![]()
Drzim palce vam vsem!!!
@meloune píše:
@Lucianka1982 a take tvoje 1. ivf?
Ne ne..uz 3.IvF..z prvniho mam 6leteho kluka a druhe skoncilo zamlklym tehotenstvym v 9tt..zmena CAR a lekare a pojedeme pro fazolku zitra nebo v utery..😊
@Lucianka1982 Mis2 obdivuju vas obe, ze to porad nevzdavate, my pujdeme jen do jednoho ivf, doufame, ze bude co mrazit a kdyz by nevyslo ani jedno ket, tak do druheho uz nepujdeme.
@meloune píše:
@Lucianka1982 Mis2 obdivuju vas obe, ze to porad nevzdavate, my pujdeme jen do jednoho ivf, doufame, ze bude co mrazit a kdyz by nevyslo ani jedno ket, tak do druheho uz nepujdeme.
To je proste touha po diteti dalsim..a u tohohle IVF nam konecne zbydou mrazacky..hlevne mi je tentokrat i po tele dobre tak snad to bude vse ok.. ![]()
@Lucianka1982
Presne tak, touha po diteti je silnejsi… jake CAR jestli se mohu zeptat?
Holky, nejdriv jsme zacali inseminaci a ja vkladala veskere nadeje do prvni… kdyz byla ctvrta byla jsem skepticka… pak mi sdelili ze mam polycysticke vajecniky a ze nam to prirozene nejspis vubec neoujde a ze by doporucili IVF. Tak znova do 1.pokusu jsem vkladala vse a byla tak moc zklama
mela jsem jen 3 vajicka a po 3 dnech vydrzelo jen 1 k transferu… jinak manzel ma spermio skvele takze chyba u me ![]()
Pak jsme sli do dalsiho pokusu ktery dopadl tragicky protoze jsem odovulovala tesne pred odberem… no takze jsem si rekla na tohle uz nemam…nemame zadne mrazacky…
dali jsme si rok pauzu, dala jsem se dohromady, s manzelem si uzivali vyletu a sami sebe a ted jsme do toho vseho slapli znova v novem CARu…
Kdo nezazil nepochopi… ja obdivuju vsechny kdo se do toho vrhnou, neni to sranda…
Ja si overila ze jsem si vybrala nejlepsiho chlapa na svete
je tady pro me kdyz mam slzave udoli po neuspechu, podporujeme me (i kdyz jeho to trapi take) a hlavne zvlada moje hormonove nalady
ted jsem treba plakala v makru kvuli kravine
![]()
@Lucianka1982
Zmena car pomohla ze?
odkud kam jsi presla?
My byli v Iscare a ted jsme v Gennetu na Letne
@Mis2 píše:
@Lucianka1982
Zmena car pomohla ze?odkud kam jsi presla?
My byli v Iscare a ted jsme v Gennetu na Letne
Pomohla..presli jsme ze Sanusu HK do Sanusu v Pce..uplne jiny pristup, mladi doktori a proste za me spokojenost..strasne se pani doktorka divila ze nam v HK neudelali genetiku a imunologii, nasadila dlouhy protokol abych nebyla prehormonovana a o doplatcich ani nemluve, misto 5az 6 tisic za leky jen 700..asi to chce zmenit CAR a zacit od znova a jinak.. ![]()
@Lucianka1982
Super!! Evidentne staci i trochu jiny pristup! Ja jsem z prestupu taky nadsena tak snad i ten vysledek bude ten ktery chceme ![]()
Preji peknou nedeli, tak uz mam injekci taky zasebou, nebylo to tak hrozne, ale jsem rada, ze dalsi az v sobotu ![]()
@Brokolicee tak to na tom jsme stejne, ja si dnes pichla druhou a uz jsem se vubec nebala, kdy mas naplanovany prvni utz? Ja ve ctvrtek.
Holky ty injekce jsou to posledni..i kdyz je pravda ze ja u tohohle 3.IVF jsem mela co delat abych si je pichla..pritom jsem to uz znala..je to za mnou a zitra nebo pozitri pro fazolku.. ![]()
Tak hlásím, že ms konečně dorazila, takže zítra na utz a pro léky a taky začínám… Píšete tu o „dlouhém protokolu“, už jsem viděla i jinde, covto ale znamená, vysvětlí někdo prosím?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.