IVF květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
4.6.19 07:41

Holky moc gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
4.6.19 08:39

@Peťuš89 ahoj, tak jak to s tebou vypadá, už je to v pořádku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.6.19 08:50

@Eliiinka Ahoj, špinění se už neukázalo, takže stále doufám :-) zatím jsem netestovala, pořád se překecávám abych to do toho pátku vydržela :-) jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
4.6.19 09:43

@Peťuš89 tak to je dobře, máš pevnou vůli já teda vůbec :mrgreen:. U mě to vypadá zatím hodně nadějně čárka každý den sílí tak snad bude vše v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.6.19 10:15

@Eliiinka A ty jsi byla stejně jako já 27.5. akorát máš 2 embrya, viď? to je super ;-) na krev jdeš v pondělí? když máš ty tak bych taky teoreticky mohla, ale u 2 prý HCG roste rychleji, takže já s tím 1 bych tam ještě nemusela nic mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.6.19 10:39
@Peťuš89 píše:
@Eliiinka A ty jsi byla stejně jako já 27.5. akorát máš 2 embrya, viď? to je super ;-) na krev jdeš v pondělí? když máš ty tak bych taky teoreticky mohla, ale u 2 prý HCG roste rychleji, takže já s tím 1 bych tam ještě nemusela nic mít.

Ahojky holky, ja jsem taky byla 27.5 na Et, vcera to byl tyden. a vcera jsem odpoledne trosku zaspinila na toaletak, tak me chytla panika, navecer udelala test a nic…a dneska jsem jako kdybych to mela dostat, citim bricho, ale prsa uz ne! tak se snazim odpocivat a doufat, ze se v sobotu dockam testovani, ted uz vim ze do te doby testovat nebudu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
4.6.19 10:40

Ahoj holky, tak krev dopadla vyborne, potvrzeno prosperujici tehotenstvi, hodnota hcg 14 den po transferu 1137, mam hroznou radost a za 14 dnu na utz :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.6.19 10:46

@vejuuu Taky doufám že se testování vůbec dočkám… když netestuješ ráno tak to prý není ono, tak na to nehleď ;-) já špinila včera ráno a od té doby nic. A břicho i prsa cítím občas, asi jak se zrovna pozoruju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.6.19 10:46

@meloune to je super, tak posílám velké gratulace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.6.19 10:50

@meloune Take moc gratuluji, krasny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
4.6.19 10:51

@meloune krásný… Strašně moc gratuluju… :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.6.19 10:53
@Peťuš89 píše:
@vejuuu Taky doufám že se testování vůbec dočkám… když netestuješ ráno tak to prý není ono, tak na to nehleď ;-) já špinila včera ráno a od té doby nic. A břicho i prsa cítím občas, asi jak se zrovna pozoruju :-D

Nevim co me to vcera popadlo testovat tak brzo a jeste vecer :oops: ani manzelovi jsem to radeji nerekla, ze jsem testovala..tak hlavu vzhuru a musim jeste doufat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
4.6.19 10:57

Já dnes znovu testovala a druhá čárka pěkně sílí (na fotce jde děsně blbě vidět) :)… Dnes je to to 9 den po ET.. A pitomý is care… Na krev nejdu, jdu až na konci měsíce na utz… Takže buď tam v pondělí zavolám, budu otravovat že chci na krev a nebo nakoupim testy a budu kontrolne testovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
4.6.19 10:59

@vejuuu Taky doma občas o testech neříkám :-D tak snad vydržíme do pátku/soboty netestovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
4.6.19 11:05

@Peťuš89 hele nemusela i mohla, ja vloni měla jrdno embrio co se chytlo a taky už byla vidět čárka, asi je to individuální no, já si zase říkám že kdyby se chytly obě tak je třeba čárka ještě silnější tak se nechám překvapit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.