IVF květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1192
7.6.19 10:23

@Peťuš89 to je dobře, alespoň i ty budeš klidnější, taky bychom rádi na Slovensko o prázdninách :dance: tak uvidim jak nám to vyjde tqk dej vědět jak krev :mrgreen: já už se těším na pondělí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
7.6.19 10:24

@Leva233 moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
7.6.19 11:12
@Eliiinka píše:
@Leva233 moc gratuluji :srdce:

Moc děkuji, je to pro nás vážně zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
7.6.19 11:13
@Lucie343 píše:
@Leva233 nadhera :srdce: gratuluju

Moc děkujeme, už jsme to vzdávali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
7.6.19 11:23

@Peťuš89 skvělý, jsem moc ráda, že jsi se takhle rozhodnula… Nestalo by to za to, dovolených jeste bude :palec: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
7.6.19 11:29

@Leva233 krásný, gratuluju… Taky doufám, že tohle za 14 dni a kousek uvidome :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.6.19 12:10

Holky tak dneska 12. Den po ET byli tam :pankac: dělala jsem si pro jistotu 3 testy každý jiný a pozitivní.. :srdce: slzička ukapla mě i manželovi :) vím že je to ještě dlouhá cesta ale i tak jsem šťastná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.6.19 12:38

@Vendy 95 taky gratuluju :srdce: to je tak hezky, jak se to tu rozjelo a snad vsechny mate :andel: stesti!!! Ten pocit kdy to vyjde a vidite ten pozitivni test je hned po porodu to nejrasnejsi, co jsem kdy zazila. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.6.19 16:01

@Lucie343
Díky pořád tomu nemůžu uvěřit  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
7.6.19 16:06

@Vendy 95 strasne moc gratuluju, to je fakt neuveritelne, jakou ted tu mame uspesnost :srdce: a preju at je vse ok i nadale :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.6.19 16:15

@meloune
Taky doufám že bude :) 24. Jdu na ultrazvuk tak snad je vše jak má. Příznaky ale kromě únavy a citlivosti prsou žádné :think: akorát mě občas pichne v podbřišku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
7.6.19 16:46

@Vendy 95 taky nic necitim, jen obcas ten podbrisek a mam teda porad hrozne nafoukly bricho :?, ale jinak vubec nic. Na to nemuzes koukat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
7.6.19 16:53

@meloune @Vendy 95 holky já už jsem celkem zoufalá, asi si musím vyzrat vše, ne a ne se zbavit ohss, břicho obří, bolí, tlačí, jak kdyby bylo plný kamení.. Jim jak vrabec, protože se do mě skoro nic nevejde… Jinak ale krom únavy, prsou a píchání v podbřišku taky nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.6.19 17:27

@Viki_xxx
Já měla taky OHSS pořád jsem jen ležela a pila a pila tak 5 litrů musela jsem se hodně nutit. a hodně bílkovin pořád jsem se cpala jogurtama a kefirama a zakysama a sýrem. Jako je to strašný ale za 8 dní jsem měla klid. Jako bricho mam ještě lehce nafouklý ale to už je v pohodě :) tak snad ti to pomůže jinak bys musela na kapacku. Jo a ještě mi dali nějaký injekce na ředění krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
7.6.19 20:58

@Viki_xxx to me mrzi a co na to rikaji v caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.