Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťuš89 to je dobře, alespoň i ty budeš klidnější, taky bychom rádi na Slovensko o prázdninách
tak uvidim jak nám to vyjde tqk dej vědět jak krev
já už se těším na pondělí ![]()
@Peťuš89 skvělý, jsem moc ráda, že jsi se takhle rozhodnula… Nestalo by to za to, dovolených jeste bude
![]()
@Leva233 krásný, gratuluju… Taky doufám, že tohle za 14 dni a kousek uvidome ![]()
Holky tak dneska 12. Den po ET byli tam
dělala jsem si pro jistotu 3 testy každý jiný a pozitivní..
slzička ukapla mě i manželovi
vím že je to ještě dlouhá cesta ale i tak jsem šťastná ![]()
@Vendy 95 taky gratuluju
to je tak hezky, jak se to tu rozjelo a snad vsechny mate
stesti!!! Ten pocit kdy to vyjde a vidite ten pozitivni test je hned po porodu to nejrasnejsi, co jsem kdy zazila. ![]()
@Vendy 95 strasne moc gratuluju, to je fakt neuveritelne, jakou ted tu mame uspesnost
a preju at je vse ok i nadale ![]()
@meloune
Taky doufám že bude
24. Jdu na ultrazvuk tak snad je vše jak má. Příznaky ale kromě únavy a citlivosti prsou žádné
akorát mě občas pichne v podbřišku ![]()
@Vendy 95 taky nic necitim, jen obcas ten podbrisek a mam teda porad hrozne nafoukly bricho
, ale jinak vubec nic. Na to nemuzes koukat ![]()
@meloune @Vendy 95 holky já už jsem celkem zoufalá, asi si musím vyzrat vše, ne a ne se zbavit ohss, břicho obří, bolí, tlačí, jak kdyby bylo plný kamení.. Jim jak vrabec, protože se do mě skoro nic nevejde… Jinak ale krom únavy, prsou a píchání v podbřišku taky nic..
@Viki_xxx
Já měla taky OHSS pořád jsem jen ležela a pila a pila tak 5 litrů musela jsem se hodně nutit. a hodně bílkovin pořád jsem se cpala jogurtama a kefirama a zakysama a sýrem. Jako je to strašný ale za 8 dní jsem měla klid. Jako bricho mam ještě lehce nafouklý ale to už je v pohodě
tak snad ti to pomůže jinak bys musela na kapacku. Jo a ještě mi dali nějaký injekce na ředění krve…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.