Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, pro nas bohuzel spatny konec… dnes na kontrole 9+2 a zadna srdecni akce
drzte se vsechny a preji lepsi konec nez u nas ![]()
@Arginka to je mi lito
drzte se a preji stesti do dalsiho pokusu
@Lucie343 jenom bulim a zitra rano nastup do FN
… jedine co me drzi je vedomi, ze mame jeste tri mrazačky… snad s jednim z nich dojdeme k vysnenemu ![]()
@Arginka ach jo, to me strasne moc mrzi
a spinila jsi? Muzu se zeptat, jak bylo embryjko velke? Take se toho bojim, vcera jsem byla na kontrole v 8+2 a dalsi mam az za 14 dnu.
@meloune spinía jsem jen malinko pred 14 ti dny kdyz jsem byla 7+2 cca tri dny. To prestalo a pak do dnes v poho, byla jsem 11.6. Na utz a srdecni akce byla v poradku. Dnes 9+2 a embryo odpovida 8+4 a ma 2 cm, takze k zastaveni muselo dojit behem minuleho tydne a priznaky vubec zadne
jedine co ze mi vcera prestalo byt spatne a prestali me bolet prsa, jinak na sobe vubec nepozoruji jakykoliv problem ![]()
@Arginka ahoj, to mě moc mrzí
, dobře že máte mrazáčky
určitě to vyjde příště, já mám taky docela strach co bude, v pondělí jsem byla 6+1dle ultrazvuku a srdeční akce ještě nebyla, špatně mi je většinou celý den tak moc doufám že to bude ok na příští kontrole
@Arginka píše:
@meloune spinía jsem jen malinko pred 14 ti dny kdyz jsem byla 7+2 cca tri dny. To prestalo a pak do dnes v poho, byla jsem 11.6. Na utz a srdecni akce byla v poradku. Dnes 9+2 a embryo odpovida 8+4 a ma 2 cm, takze k zastaveni muselo dojit behem minuleho tydne a priznaky vubec zadnejedine co ze mi vcera prestalo byt spatne a prestali me bolet prsa, jinak na sobe vubec nepozoruji jakykoliv problem
To mě moc mrzí.. Bohužel, co se má stát, stane se, příroda to má dobře vymyšlené, asi nebylo něco v pořádku
já mám srdíčko z minulého týdne potvrzené a na další kontrolu jdu v pátek, to budu 7+3…taky mám hrůzu. Není vyhráno nikdy, strach je pořád… Můžu se zeptat kolik je ti let? Protože statisticky čím vyšší věk, tím menší úspěšnost ivf
drž se, máte mrazacky a mezi nimi je šampión, který to dotáhne do konce
![]()
@Arginka ja jsem to zazila taky, pred rokem a kus se nam povedlo prirozene a v devatem tydnu take zjistili, ze neni akce, ale ja jsem teda spinila i s krvi cca 2 dny pred kontrolou, tak jsem tusila, ze je neco spatne. Sla jsem take na revizi, budiz nam utechou, ze pravdepodobnost, ze se to bude opakovat je mala a ja verim a moc Ti preju, at se zadari z ketu a dotahnete do do narozeni zdraveho mimi
Drz se, myslim na Tebe ![]()
@Viki_xxx uspesnost ivf je mozna trosku ovlivnena vekem, uplne stejne jako u prirozeneho poceti, ale uspesne ivf zavisi hlavne na kvalite vlozeneho embrya. Me je treba 37 a kdybych se mela ridit nejakou statistikou, tak do ivf nikdy nejdu, takze za me nizky vek urcite neni zaruka uspechu. Mas pravdu v tom, ze strach je porad, ja jsem srdicko videla vcera a dalsi kontrolu mam az 9.7. a doktorka mi rekla, ze kdyz to za tech 14 dnu bude v poradku, ze se uz sance na donoseni hodne zvysi, tak se budu modlit ![]()
Dekuji holky za podporu
no..ET jsem mela 11.5. a 15.5. mi bylo 36. Vzhledem k tomu, ze vloni v srpnu to dopadlo po prirozenem stejne jen to bylo 6+5…, poslou me ted na nejake geneticke vysetreni na trombofilni mutace nebo co… jinak mam 17ti letou dceru.. o druhe se snazime cca 5-6 let a to nejakych 5-6 let predtim jsme se nijak nechranili a nic…
Musim to brat tak, ze je to nejaky osud a ze to tak ma byt.
Ahoj holky, tak já dnes 7+2 a tlouklo srdíčko
takže potvrzuji že týdenní špinění a občas i s krví nic neznamená ![]()
@Peťuš89 píše:
Ahoj holky, tak já dnes 7+2 a tlouklo srdíčkotakže potvrzuji že týdenní špinění a občas i s krví nic neznamená
Super, gratuluju… Ja jdu zítra, mám strach, sice žádné špinění, nic, často mě ale bolí břicho, jako na MS.. Máte to taky tak holky?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.