Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Viktorka33 Nee ve středu by měl být odber sem to blbě napsala
tak snad to bude dobry ale už mají ted prý fajn velikost
Noo tak to budeš pak testovat stejně jako já jestli mi pristi pondělí udělají et
to je fajn 🙏tak to ti dopadne určitě dobře když se vrátily
@Janča3030 A v středu odběr…super a počet máš fakt krásný
jsem ráda, že budu mít testovacího parťáka ![]()
@Viktorka33 sem z odberu dost nervozni aby to nebylo zas fiasko, jako být to všechno opet prázdný tak už do dalšího pokusu nejdu a poridim si dalsi civavu
ted chci dat i ten monitoring embryí aby se zbytečně nevyndavali..no a jak dlouho se snažíš??a to mas nějaký spešl problém nebo to vyloženě jen nejde prirozene?
@Janča3030 Určitě to bude v pořádku. Máš optimální počet foliku a dobrou velikost
klapne to
Řešíme to rok, manžel má špatne hodnoty spermiogramu. U nás by se přirozene počit rovnalo zazraku
A co u vás? A jak to snasis?
@Viktorka33 Noo u nás je problém pouze u mě, partner špičkový spermio ze nám dr ani isci nenutila ale stejně ho dáme 😀 já mam silný pcos, bez léku nemam menstruaci už x let 😌hormony tak nějak všechny špatně..řešíme to tři roky už no, já si od pondělí dohodla neschopenku at už sem v klidu pravě a jinak je to všechno zdlouhavý..vlastně sem tak nějak ve fazi kdy už na cizi děti ani nekoukam 😀 😬
@Viktorka33 píše:
@Janča3030 tak to gratuluji, vypadá to dost nadějné!![]()
V středu ultrazvuk? A jak plánují OPU? To ti asi poví v tu středu, ze? Já eurofertil Ostrava. Mám 3 zdravá embryjka po genetickém vyšetření. V pátek bude 1. KET
![]()
![]()
Prosím tě, pokud chceš nechat vyšetřit embrya tak se za to platí? Pokud ano tak kolik a jak dlouho to vyšetření trvá. díky
@Fifik007 u mě v CARu je za vyšetření 1embrya 10tis, za 2 embrya 12tis, za 3 a víc 16tis Čeká se na to měsíc, takže neprobehne čerstvý ET ale pak až KET
@Janča3030 Pokud má partner dobré spermie a nemáte genetický problém, tak se určitě brzo dočkáte.
Jsi mladá, vajíčka doktoři získají.
Budu na tebe v středu myslet.
Já jsem teď momentálně čůrací teta…všechny kámošky mají miminka, tak já je beru na ruce, když se jedné z nich chce na wc. ![]()
@Fifik007 Ahoj, my měli hrazeno pojišťovnou. Doktor říkal, že jinak by nás to stálo 60 000 Kč. My platili jen biopsii embryí 9 000 Kč (to pojišťovna nehradí). Na výsledek jsme čekali přesně 4 týdny. Pokud máte hodně špatný spermiogram, tobě je více jak 35 let nebo máš problém s potrácením, tak to genetik na tu pojišťovnu doporučí.
@Viktorka33 My tu genetiku máme taky zdarma po dvou nevydarenych ivf Noo snad nějaký budou kvalitní ![]()
@Janča3030 určitě!
Takže taky nebudeš mít čerstvý ET?
Až pak po výsledcích půjdeš na KET?
@Janča3030 Jestli to chápu dobře, tak jedno vložis a zbytek půjde na genetiku?
Promiň, asi si myslíš, že jsem nechápavý Mimoň ![]()
@Janča3030 Tak dej v středu vědět, budu držet pěsti a posílat pozitivní energii. ![]()