Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane29 ta doktorka tam je dneska jen dopoledne. Nevím, kdy si to stihnu vyzvednout
Asi až ve čtvrtek ráno před prací
Připraví mi celou zprávu, kde to bude vše zhodnocené ![]()
@kaczule1 aha takze predoperacni jsou v podstate taky dve navstevy hmm
@Jane29 no, dalo by se říct. Podruhé jde jenom o to vyzvednout tu zprávu z výsledkama. Sestřička mi řekla, že to může vyzvednout i manžel, tak pořád přemýšlím, jak to udělat ![]()
@kaczule1 no ja bych si pro to asi zajela, protoze kdyz tak pocitam vsechny ty kontroly pred samotnym IVF tak ta jedna navsteva doktora se uz v tom ztrati
Ahojky ![]()
Takže já zatím stimuluju dál
Folíky rostou, ale pomalu.Dnes byly 4 velikosti 12-15 mm. Kontrolu mám ve středu. Jestli budou už velikostně dobré, tak OPU budu mít v pátek. Jinak budu ještě pokračovat ve stimulaci.
Co se týče předoperačního, tak u nás to chodí tak, že 1.den(což jsem byla dnes)mi Dr.jen dá žádanky na krev a EKG a já si to jdu oběhat. A ve středu jdu už jen k ní, tam budou už výsledky a ona to dokončí-tlak, prohlídka…
A asistovaný hatching jsem minule neměla.
@maraida neboj foliky rostou 1,5-2 mm co dva dny takze ve stredu si myslim ze uz by mohly byt ok ![]()
@maraida tak vidíš, ještě mě nakonec předběhneš
Určitě pěkně porostou ![]()
No holky nevím nevím
Spíš si myslím, že to ještě nebude, že v pátek ještě půjdu jen na kontrolu a OPU až v pondělí. Prostě jako minule, zase pěkně 18 dní do OPU
Horší je, že už jsem si opět jako minule, vybrala všechny léky na pojišťovnu a jestli budu stimulovat dál tak si je už musím hradit ze svého
Takže by opět přišel na řadu levný Menopur nebo Merional a pěkně míchat. Ach jo!
@kaczule1 ale co pichani
ja vim to bylo tou malou zlutou jehlickou, ale pro nekoho je to mega jehla ![]()
@maraida Tak to asi budeš mít opravdu dost dlouhou stimulku, ale to dopadne, držím pěstičky ![]()
Jinak já jsem dneska začala konečně baštit HA. Ted už to jen poletí ![]()
Holky, tak mám info, že ten AH je podle embriologa - pozná embrio se silnějším obalem a tam navrhne ten AH, ale jinak na požádání to jde taky, ale je to možná trochu zbytečný
Já si nechám poradit od embriologa podle kvality
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď