Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Livedka Promin, to jsem si neuvedomila. Tak to bych taky riskla, neni co ztratit. Kdy budes vedet, jak se to vyviji? Kdy mas kontrolu?
@miskuet
Zítra mám kontrolu, doufám že tam bude vodička a poradí mi, platila jsem tu minimalku a čip, kdybych před opu přerušila vrátili by mi 15 000, mám 4 foliky, možná by jsme se mohli snažit doma, když se nám nikdy nepodařilo tak nepředpokládám že najednou by bylo vicecetne těhotenství, alespoň bych ušetřila peníze a po ms by se vidělo jestli je to polyp nebo ne… Holky co myslíte? Co by ste udělali vy?
@Livedka To je těžko radit, to rozhodování je strašný
Já bych to asi riskla, když už tam jsou ty 4 folíky. Třeba zrovna nějaké do 5. dne vydrží a mohla by jsi pak až na KET. Náhoda je blbec. A taky uvidíš, co zítra na kontrole. Třeba to bude jen ta sliznice. V kolik tam zítra jdeš?
@Mallin
Mam tam být zítra v 8, asi budu doufat že tam doktor bude a poradí mi, třeba tam něco vykouka… Zajímalo by mě jakto že u slunicka2222 věděli že je to polyp a u mě nikdo nevi
@Livedka
Jee, to jsou komplikace. ![]()
Ale do transferu bych sla, pokud to lekari nevidi jako problem, ne? ![]()
@Liska96
No to právě nikdo neví jestli to bude problém, pokud to je polyp tak se embryjko nemusí uchytit a nebo můžu potratit to mi řekli, pokud to polyp není a budeme dělat PK protože do 5 dne nám nikdy nic nezbylo tak nemusí dojít ani na transfer a to by byla škoda, začínám přemýšlet jestli není lepší to ukončit, ušetřit peníze a jit do toho až bude jistota že se může transferovat, fakt už nevim ![]()
@Livedka
Leky uz jsi stejne platila ne?
A transfer 3.den ? Pry, kdyz je mensi pocet embryii, tak se snazi transferovat 3.den. Je to tak?
@Liska96
Jo léky mám zaplacené a transferujeme vždy 3 den, PK jsme měli jen u 1ivf a 5 den byla morula…
@Livedka to bude dobry, uvidis. Drzim palce.
Ja bych to " riskla". Zase skoda bez transferu uplne
![]()
@Livedka To mi taky hlava nebere, že u někoho vidí, že to byl polyp a u někoho ne
Já bych asi viděla podle zítřka, co tam uvidí a co ti řeknou. Přece jen do teď to bylo nejisté a zítra to třeba půjde lépe vidět nebo jiný Dr. bude vědět víc. Kdyby to polyp byl, tak je jasné, že to bude lepší to odložit. Ale polyp to být nemusí a může to být v pořádku ![]()
@Livedka ahojky, je mi líto jakou máš situaci.
Počkej do zítra a snad dostaneš názor od jiného doktora a podle toho pak uvidíš.
My jsme taky měli ten stejný problém, že u předešlých IVF se transferovalo vždy drive, protože dost embryjka odpadala. Tentokrát u 3.IVF jsme to nechali a chtěli PK s tím, že snad něco dojde a dopadlo to.
Na jednu stranu by bylo asi lepší počkat a udělat PK a vidět jak to teda je, třeba to jen u 1.IVF byla náhoda, ale chápu, že to je těžké, protože ta představa, že by žádné nedošlo je hrozná.
Třeba budeš mít zítra víc info od doktora a bude to pak pro tebe lepší, držím palce 🍀 ♥️️
Holky, ja se omlouvam, vim ze tu resite ted asi velke neprijemnosti, ale dovolte mi se s vami podelit o radost - dnesni odber krve 549j, je tam a drzi se
sice ne zuby nehty, ale ty mu snad taky narostou jednou ![]()
Holky moc dekuju za názory, budu muset počkat do zítřka a uvidim co mi poradi doktor… Nějak to prostě rozlouskneme a budu doufat že to bude to nejlepší řešení… Moc gratuluju k hcg, dobře zprávy tady potrebujeme
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.