IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.2.22 14:11

@Livedka to je moc hezka uroda :palec: a muzu se jeste zeptat, kolik staly zhruba leky? jinak jestli by mohl ten nejvetsi prasknout, tezko rict…ja kdyz pichala ovitrelle, tak uz jsem nepichala orgalutran (pri klasickem ivf),takze mozna diky tomu vydrzi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
19.2.22 14:17

Já právě nevím, ve čtvrtek měli 16 a 18 mm tak říkala že v sobotu opu je brzo, dnes mají 21,21,23,24 a 16mm ráno jsem pichla orgalutran a večer ovitrelle, nejdřív jsem si říkala že je dobré že jsou větší než jindy, třeba budou zralejsi, teď přemýšlím jestli ty 2 vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.2.22 16:45

@Livedka no co som čítala na nete tak ovulacia prebieha keď ma folik 22-24mm ale tak lekári snáď vedia čo robia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
19.2.22 16:54

@Zuzana_ana
Já když jsem byla na iui v přirozeném cyklu, tak jsem měla folik 24mm a ještě tam byl… Spíš my jde o to že Kdyby praskl dřív, tak nemělo by se to brát jako ovulace a transfer by Teda nemohl proběhnout? Doktor na to nic neřekl tak snad máš pravdu a vědí co delaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.2.22 17:27

@Livedka ak praskne tak odsaju tie foliky co ostali a nič sa nezmení, na modrom konovi to riešila jedna baba v skupine nedavno. Ale mala tých folikov viac a asi polovica jej popraskané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
19.2.22 17:41

@Zuzana_ana
Aha, dekuju to jsem přesně chtěla slyset, že se nic nezmeni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.2.22 17:50

@Livedka ne to nee len budeš mat menej vajíčok. Možno by tom to poistila ešte ak by náhodou praskli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
19.2.22 18:56

@Zuzana_ana
Dekuju za rady a te paní na konikovy to popraskalo i přes injekce?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
19.2.22 20:34

@Livedka Ahojky, a jaky tam byl Dr.? A deloha je teda ok? Rikal ti neco k tomu minule, co se jim nezdalo? Mne teda 24 mm prijde uz taky hranicni. Podle me ovu je na spadnuti a vetsi foliky uz jsou pak cysty :think: Ale nevim, jak je to s Orgalutranem, jestli i tak velke foliky diky nemu nepopraskaji a jestli kdyz pak pichas Ovitrelle, jestli ty velke udrzi a prasknou opravdu az za tech 36 hodin :think: Snad Dr. vi, co dela, ale taky bych mela asi obavy :roll: Jinak super uroda na minimalku a verim, ze by z toho mohla byt embryjka po pk :hug: Jinak s tou sliznici taky nevim. Mozna je vysoka diky stimulce a slysela jsem, ze to neni dobry. Ale to je tezky, kazdy rika neco jineho. Ja mam zitra transfer a ani nevim, kolik byla sliznice naposled pri opu, nikdo nekontroloval asi. Nebo jsem to prehledla ve zprave. Zitra to zjistim, ale stejne s tim nic uz neudelam. Snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
19.2.22 20:44

@Mallin
Dnes tam byl doktor Malchar, ovitrelle jsem pichla zrovna teď, orgalutran jsem měla ještě ráno, tak snad to udrzi, no stejně už to neovlivním tak musim vydržet… K té sliznici nic neřekl jen že je 15mm a že se uvidí… Držím palce na zítra, kolik máte embryjek? Mě vždy udělali transfer a potom až kontroloval embryjko ultrazvukem a ukazoval mi ho tak měřil sliznici :nevim: ale věděli že ji mám pěknou už před opu tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
19.2.22 20:57

@Livedka Jojo, nezbyva nez verit. Snad vedi, co delaji. Embryolozka dnes volala, ze se nam drzi stale vsech 16, jen 3 z nich jsou horsi kvality, trosku fragmentuji. Zbytek jsou moruly, nektere uz kompaktuji a jedna casna blastocysta. Ale rikala, ze zitra je nejdulezitejsi den a ze se to jeste vyselektuje a ze uvidime zitra, kolik jich bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
19.2.22 21:06

@Mallin
Tak to je paráda :palec: moc držím palce, to určitě vyjde s takovou urodou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.2.22 09:07

@Mallin
Ahoj tak už máš po transferu? Od probuzeni na tebe myslím… Moc moc držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.2.22 09:23

@Mallin také na tebe myslím od rána 🍀 🍀 🍀 dej vědět jak jsi dopadla. Držím palečky ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.2.22 09:25

Jinak já jsem dnes 8. den od transferu. A posílám dnešní test a plus všechny testy od začátku testování 😊 😊 😊 na kontrolní krev jedu 28.2. tak jsem na to zvědavá. Mám hrozný strach a nervy. Ale to asi k tomu patří. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.