IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
818
20.2.22 22:21

@Katerina225 mě kontrolovali teď před ovulací a až dostanu MS začátkem března, tak mám zavolat a objednat se na ultrazvuk před KETEM. Už aby byl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
21.2.22 07:25

@Verun9 tohle mi přijde úplně skvělí, vlastně tohle jsem tak trochu očekávala 😃
Už to za chvíli bude a dočkáme se ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.2.22 07:32

@alstrom
Ešte trosililinku spinim, každý druhý deň cca ale len rano. Bolesti a pocity mam ako pred MS. Každé ráno ráno hovorim že dnes to snáď už dostanem na 100%.

Tiež máš také pocity ako pred MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
21.2.22 07:33

@Katerina225 je to ale nekonečné. Už chci mit prďolu v bříšku a odpočívat doma :) :srdce: Kéžby nám to všem tady vyšlo :srdce: ale mám pocit, že tady budou pozitivní zprávy a budeme mít miminka na Vánoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.2.22 08:39

@Verun9 @Katerina225 já to měla stejně. Teď v únoru mi brali krev, kontrolovali 2X UTZ, a už mi dopředu dali Estrofem až začne v březnu MS a 10 - 12 DC utz. Já teda naštěstí dostávám informace vždycky dopředu. Jen teda nemám info o blastocystách, dost holek tu psalo, že mají A, B, C. Mně prostě řekli že jsou dobrý a že čekáme na genetiku a pak výsledky genetiky.

Já už jen doufám, že MS dorazí dřív, ať je KET co nejdříve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
21.2.22 08:54

@Verun9 já jsme tentokrát ráda, že mám tak nějak čas ještě 😃 asi v tom hraje roli trošku strach z předešlých neúspěchů, ale už budu taky ráda až budu mít mrazáčka u sebe ❤️️
Já mám z toho taky dobrý pocit, doufám, že tady budou samé pozitivní testy a skvělé zprávy ♥️️🍀

@Xoxoo ty jo tak to jsi měla taky super, nechápu, že tohle nedělají všude.
Jinak taky nemám info o kvalitě embryí, v Heliosu jen říkají vhodné/nevhodné, ale jsem za to ráda, víc info by bylo pro mě osobně navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
21.2.22 08:55

@Katerina225 @alstrom Holky, moc děkuji :srdce: Kéž by nám to všem vyšlo! :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
21.2.22 09:19

@Livedka Myslím na tebe :srdce: Pak písni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
21.2.22 10:15

@Mallin
Děkuji ;) mám 3 vajicka :cert: až budu odcházet tak se zeptám doktorky kolik odebrala foliku, myslím si že ty 2 větší praskly dřív… Jinak za mnou přišla jiná paní embryolozka než u které jsme byli na konzultaci a doporučila změnit čip na Picsi, že by to zkusila jinak, když s čipem to nevyšlo… No a budou mi volat hned zítra ráno kolik se jich oplodnilo a pokud všechny tak by nám doporučila primovision a PK aby viděli kde ve vývoji se stává ta chyba… Primovision jsme měli minule tak si říkám ze nám tu pk k tomu mohli doporučit už předtím aby viděli jestli je problém u vajíčka nebo u spermie a ne až když jsme samoplatci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.2.22 10:47

@Livedka
Kdyz jsme se ptala na kontultaci, tak pani embryolozka rikala, ze pokud davaji primovision, tak je vzdycky PK. Zkus se mozna zeptat, ale ja to tak pochopila, ze je sleduji az do 5. dne. :think:

A jak se citis? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
21.2.22 11:05

@Xoxoo já taky nemám info o emryjkách. Jaké jsou kvality nebo tak :nevim: jen že jsou na genetice a finíto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
21.2.22 11:12

@Livedka To se určitě zeptej, kolik bylo folikulů, to mě taky zajímá. Třeba nepraskly dřív a byly zrovna prázdné, to je taky možnost, tak ať víš. Takže jdete do Picsi? Nám taky doporučovali Picsi, když jsme měli před tím čip, jen abychom zkusilki něco jinak. Ale přitom říkala, že čip je šetrnější a u Picsi hrozí nějaké poškození či co… Tak jsme zvolili znouv čip. Spemrio jsme měli výjimečně horší, asi skrze Covid, ale tentokrát větší úroda embryí. Tak jsme překvapeni. Ještě se bojíme, aby se to případně třeba neprojevilo později ve vývoji embryí u mě… Jinak u toho Primovision si taky myslím, že je automaticky PK :think: Takže jdete do toho znovu a tentokrát i s PK? Před tím jste teda měli kolik vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.2.22 11:17

Menopur 75UI

Zdravím ❤️, podstupuji druhé IVF a chtěla jsem se Vás optat kdo má doma nespotřebovaný Menopur 150. Klidně i po jedne ampuly odkoupím včetně poštovného. Jsem samoplátce tak budu ráda za každou možnost.. Info prosím do zprávy ( něco mi také zbylo z 1 IVF ) tak to spojím 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
21.2.22 11:52

Tak jsem se ptala a foliku bylo víc, ale byli prázdné, snad nám budou 3 vajíčka stačit… S tím monitoringem jsem ho měla minule a stejně byl stransfer 3 den… Takže myslíte že když zaplatím primivison že nemusím doplácet PK? No uvidíme, říkala že mi zavolají už zítra aby jsme se domluvili a že by je nechala do toho 5 dne, pokud bude 5 den blastocysta tak ji zamrazime a asi půjdu na hysteroskopii aby se vidělo jestli tam je polyp nebo ne a kdyby byla 5 den morula tak by se transferovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
21.2.22 12:00

@Xoxoo Tak to máte krásný, přesně takovej přístup bych ocenila. Tady co si nezjistím a nedomluvím, to nemám… Můj dojem.

Tak koukám, že z nás čekajících na genetiku zbývám jen já? :D
A jinak, taky jsem počítala, že by to vycházelo na prosinec, kdyby se zadařilo. To by byl nejkrásnější dáreček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.