IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
818
18.2.22 16:53

@alstrom no to je mooc dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.2.22 16:54

@alstrom
Gratulujem! To je super sprava, to máme skoro stejne :lol:

Objednalinta už aj na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.2.22 17:05

@Livedka

No na ultrazvuku to nebylo moc poznat ze je tam něco co tam být nemá a řekla mě ze to bude asi polyp, ale ze až se podíváme hysteroskopií tak budeme vědět více a ve zprávě mám napsáno vysoká polypozní sliznice a provedena cílená biopsie z drobného polypu a následná kyretáž :nevim: :think:

25.2. budu snad vědět víc co to vlastně bylo :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
18.2.22 17:23

Porovnání testů

Ahojky holky, tak toto jsou pro porovnání moje testy. Na fotce kde jsou dva testy pod sebou jsou testy DrMax, to jsou včerejší a dnešní. Na fotce, kde je pouze jeden je dělaný dnes ráno ale jiná značka - Life light. Chtěla jsem vidět rozdíl i mezi značkami. Dneska jsem 6tý den po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
18.2.22 17:26

@eviska1 ale joooo, sílí čárka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.2.22 17:27

@Slunicko2222
Mě řekli že to může být polyp, ale může to být narostla sliznice z té stimulace, že je ta sliznice uprostred rozšířená, no uvidím zítra co mi rekne doktor a rozhodneme se co dál… Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.2.22 17:46

@Livedka

Já jsem z toho do teď hrozne špatná a nevím už čemu věřit jestli to byl nebo nebyl polyp šílené.. :nevim: :zed:
Ale MS neodešel tak proto byla po MS pak hned hysteroskopie..

Taky mě mrzí že nemohl být hned transfer a musím čekat na KET kdo ví do kdy budu čekat :pocitac: :nevim:

Jsem zvědavá na tvou zítřejší :kytka: zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.2.22 18:02

@Slunicko2222
Jakto že nevíš? Museli ti říct co tam viděli ne? A jestli brali vzorek na biopsii tak to určitě byl polyp… A kdy budeš mít výsledky aby si mohla na transfer? Je to hrozne to věcné čekání že? Zítra dám určitě vědět jak jsem dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.2.22 18:59

@Zuzana_ana však sem na tebe myslela :lol: jojo, objednali, na 4.3., ale teď v pondělí jdu ke svému doktorovi, nechtějí mi dát vycházky :roll: :D a já je potřebuju, protože jinak si ani nenakoupim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.2.22 19:41

@Livedka

Víš já mám takovou super kliniku kde po zákroku nikdo z lékařů a ani ta moje doktorka co mě zákrok dělala nepřišel na pokoj po celou dobu co jsem ležela 2h :zed: :pocitac: takže asi tak dostala jsem jen u sestřiček na recepci zprávu a šla dom nikdo mě nic nerekl takže opravdu super jednání budu mluvit se svou lékařkou až toho 25.2. to budu mít ty výsledky a zeptám se ji proč za mnou nepřišla nebo někdo jiný!! :zed: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.2.22 19:46

@Slunicko2222
To je Teda opravdu divné jednání… Kam chodíš? Držím palce ať ti to dobře dopadne, to už máš kontrolu za pár dní, to už utece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.2.22 20:00

@Livedka

Do Zlína..

Čekám na kontrolu od 4.2. to byla ta kyretaz..
A MS kdo ví kdy budou :nevim:

No řeknu ti ze už je to fakt z jejich strany jen o penězích než o pomoci být matkou..

Doktorku bych chtěla vyměnit pokud mě nevyjde KET ale jedna slečna co tam chodí to chtěla udělat taky a bylo ji od sester řečeno ze neexistuje, ze má každý lékař prirazene své pacientky..

My si to snad platíme a máme nárok si vybrat doktora jakého chceme a ne jak jim to vyhovuje!

Nechci už doktorku ale chlapa doktora.. ona je nějaká divná jako by ani nevěděla pomalu co děla a je arogantní a vůbec nekomunikuje a nedava lékařské zprávy nechapeme s přítelem.. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.2.22 20:06

@Slunicko2222
To je opravdu divné, taky myslím že si můžeš vybrat doktora který ti vyhovuje :cert: a nepřemýšleli ste o změně Car? My už se na to chystáme pokud to teď neklapne, ale z doktora mám opravdu pocit že nám chce pomoct, jen já myslím že to chce prostě změnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.2.22 20:14

@Livedka

My máme ostatní kliniky dost daleko.. :zed: :(

Ty chodíš kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.2.22 20:32

@Slunicko2222
Fn Olomouc, tady v Olomouci jsou 3 centra takže je na výběr, pokud máte auto tak to není tak daleko ne? 1.5 hodiny? Ale chápu že je to nahouby s tím dojížděním když musíš co 2 nebo 3 dny na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.