Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alstrom
Gratulujem! To je super sprava, to máme skoro stejne ![]()
Objednalinta už aj na ultrazvuk?
No na ultrazvuku to nebylo moc poznat ze je tam něco co tam být nemá a řekla mě ze to bude asi polyp, ale ze až se podíváme hysteroskopií tak budeme vědět více a ve zprávě mám napsáno vysoká polypozní sliznice a provedena cílená biopsie z drobného polypu a následná kyretáž
![]()
25.2. budu snad vědět víc co to vlastně bylo
![]()
Ahojky holky, tak toto jsou pro porovnání moje testy. Na fotce kde jsou dva testy pod sebou jsou testy DrMax, to jsou včerejší a dnešní. Na fotce, kde je pouze jeden je dělaný dnes ráno ale jiná značka - Life light. Chtěla jsem vidět rozdíl i mezi značkami. Dneska jsem 6tý den po transferu.
@Slunicko2222
Mě řekli že to může být polyp, ale může to být narostla sliznice z té stimulace, že je ta sliznice uprostred rozšířená, no uvidím zítra co mi rekne doktor a rozhodneme se co dál… Děkuji za info
Já jsem z toho do teď hrozne špatná a nevím už čemu věřit jestli to byl nebo nebyl polyp šílené..
![]()
Ale MS neodešel tak proto byla po MS pak hned hysteroskopie..
Taky mě mrzí že nemohl být hned transfer a musím čekat na KET kdo ví do kdy budu čekat
![]()
Jsem zvědavá na tvou zítřejší
zprávu
@Slunicko2222
Jakto že nevíš? Museli ti říct co tam viděli ne? A jestli brali vzorek na biopsii tak to určitě byl polyp… A kdy budeš mít výsledky aby si mohla na transfer? Je to hrozne to věcné čekání že? Zítra dám určitě vědět jak jsem dopadla
@Zuzana_ana však sem na tebe myslela
jojo, objednali, na 4.3., ale teď v pondělí jdu ke svému doktorovi, nechtějí mi dát vycházky
a já je potřebuju, protože jinak si ani nenakoupim
Víš já mám takovou super kliniku kde po zákroku nikdo z lékařů a ani ta moje doktorka co mě zákrok dělala nepřišel na pokoj po celou dobu co jsem ležela 2h
takže asi tak dostala jsem jen u sestřiček na recepci zprávu a šla dom nikdo mě nic nerekl takže opravdu super jednání budu mluvit se svou lékařkou až toho 25.2. to budu mít ty výsledky a zeptám se ji proč za mnou nepřišla nebo někdo jiný!!
![]()
@Slunicko2222
To je Teda opravdu divné jednání… Kam chodíš? Držím palce ať ti to dobře dopadne, to už máš kontrolu za pár dní, to už utece
Do Zlína..
Čekám na kontrolu od 4.2. to byla ta kyretaz..
A MS kdo ví kdy budou ![]()
No řeknu ti ze už je to fakt z jejich strany jen o penězích než o pomoci být matkou..
Doktorku bych chtěla vyměnit pokud mě nevyjde KET ale jedna slečna co tam chodí to chtěla udělat taky a bylo ji od sester řečeno ze neexistuje, ze má každý lékař prirazene své pacientky..
My si to snad platíme a máme nárok si vybrat doktora jakého chceme a ne jak jim to vyhovuje!
Nechci už doktorku ale chlapa doktora.. ona je nějaká divná jako by ani nevěděla pomalu co děla a je arogantní a vůbec nekomunikuje a nedava lékařské zprávy nechapeme s přítelem..
![]()
@Slunicko2222
To je opravdu divné, taky myslím že si můžeš vybrat doktora který ti vyhovuje
a nepřemýšleli ste o změně Car? My už se na to chystáme pokud to teď neklapne, ale z doktora mám opravdu pocit že nám chce pomoct, jen já myslím že to chce prostě změnu…
@Slunicko2222
Fn Olomouc, tady v Olomouci jsou 3 centra takže je na výběr, pokud máte auto tak to není tak daleko ne? 1.5 hodiny? Ale chápu že je to nahouby s tím dojížděním když musíš co 2 nebo 3 dny na kontrolu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.