Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Přesně my to máme do Zlína 1h takže do Olomouce to bude ještě dýl..
@eviska1 to je super! Test je silnejsi ako včera! Je to určite na dobrej ceste ![]()
@alstrom tak do gennetu na utzv idem tiež 4.3 ![]()
Ako to ze nemáš vychádzky? Tie si predsa môžeš zvoliť kedy chceš? Ja som si dávala od 13 do 19 a v centru s tým problém vôbec nebol.
Moc děkuji kéž by to vyšlo a já už mela konečně klid!
Já tobě taky držím palce a zítra dej vědět ![]()
@Zuzana_ana no skvělý, tak pak napiš jak to vypadá!
tfuj tfuj ať je všechno ok ![]()
Nooo sestra mi řekla, že je nepotřebuju
a když sem jí oponovala, že si nemůžu dojít ani na nákup, když je manžel přes týden pryč, řekla mi, že snad existují rozvážky. Tak sem už neměla sílu jí vysvětlovat, že je úplná ***** a že vesnice není krajské město
proto jdu v pondělí ke svému doktorovi. Přebere si neschopenku tak jako tak, cítím se u něj lépe a hlavně - byl jediný, kdo mi včera řekl, že už nemám brát Prednison. Sestru z CARu to ani nenapadlo
ty sestry jsou v tom Sanusu fakt příšerný ![]()
Holky tak opu v pondělí, foliky kolem 23mm, tak velký jsem minule při ovitrelle neměla, jsem ráda třeba budou zralejsi a lepší, snad do pondělí neprasknou a pak se rozhodne podle toho jak budou embryjka vypadat, pokud nic moc tak bude transfer a pokud budou pěkne tak PK, ale sliznice 15mm
což mi přijde na transfer docela dost… No uvidíme jak se to vyvine
Zajímavé mě doktorka řekla ze mám vysokou sliznici 14mm takže by transfer nebyl ale jiný lékař řekl ze 14mm je ještě hranice ale 15mm mě přijde už hodně to jsi kolikaty dnes DC?
@alstrom
A prečo berieš prednison? Ja som ho mala napísaný až do 14tt a tak postupne vyhadzovať. ten by si nemala prestať brat ak si mala nejaký problém.
No já som sa nakoniec objednala ku svojmu gynekológovi na štvrtok. Opäť som zaspinila a chcem to skontrolovať. V Car to ale neriešia pry je to ok. Ok to byť môže ale nech ma radšej skontroluju a som kludna
@Slunicko2222 ja som mala počas OPU Sliznicu 15mm a povedali mi ze je krásna, a momentálne//.
@Slunicko2222
Dnes jsem 11DC, taky jsem mu říkala že je dost vysoká, říkal že trochu jo, ale že uvidime
já ji mam normálně kolem těch 11mm
@Livedka ahoj do vasi diskuze nakukuji, drzim palce
me lekar rikal, ze kdyz ma sliznice spravnou strukturu, tak ze horni limit pro transfer je 15mm…muzu se zeptat, jake leky a od kdy jsi pri minimalce uzivala? asi ji take zkusim…
@Miracleelcarim
Ahoj, to jsi mě trochu uklidnila s tou sliznici
měla jsem od 2dc do 7dc femaru 1-0-1
A od 4dc jsem pripichavala bemfolu 75iu, pak orgalutran a dnes bude ovitrelle, mám 4 foliky cca 23mm a jeden 16mm takže na minimalku myslím dobrá uroda ![]()
Holky myslíte že by mohl folik prasknout dřív když picham orgalutran? Teď koukám do zprávy a ten jeden měl už 24mm bojím se aby do pondělí vydrzel
@Livedka ahoj,
A není ti pozde na odber? Vraj sa picha ovitrelle keď majú foliky cca 18-20mm. Do opu ešte dorastu o cca 4mm. 24mm mi príde už veľa, a možno bude z foliku cysta. Ale teda nie som lekar a hodnotím podľa seba. 3 ivf a vždy mal folik najviac 19mm
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.