IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
868
20.2.22 09:39

@eviska1
Pěkně sílí, to je paráda :dance: velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.2.22 09:44

@Livedka dokud nebude po krvi a po tom že se rozbuší srdíčko tak asi v klidu nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale i tak moc dekuji :kytka: :kytka: :kytka: je to fakt zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.2.22 09:48

@eviska1
Jojo to chápu a potom zase budeš čekat na 1 screening a pak na druhý, celé tehu jsou určitě nervy, ale zatím se to vyvyji tak jak má takze velká gratulace a užívej si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
20.2.22 10:11

@Livedka @eviska1 Holky, moc dekuji :srdce: Uz mam u sebe embryjko a bastim ananas, at se tam pekne zavrta :mrgreen: Sliznice 11 mm. Dnes byly 4 pekne blastocysty, jednu zavedli a 3 mrazi. Zbytek nechavaji do zitra, zda se jeste nejake do blastocysty dostanou, takze jeste nemam konecny vysledek. Ale ja jsem uz ted spokojena :hug:

@eviska1 Testiky krasne sili :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.2.22 10:14

@Mallin
Tak to vypadá krásně, jak embryjka tak sliznice, to prostě musí vyjít :srdce: který doktor ti dělal transfer? Já už se těším zítra na opu, doufám že foliky neprasknou dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
20.2.22 10:27

@Livedka Byl tam Dr. Malchar. Ten mi delal i pred tim KET. Moc dekuji, snad to vyjde :srdce: Tobe drzim zitra vsechno na opu, at tam jsou vsechny foliky :dance: :hug: Verim, ze to bude v poradku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.2.22 10:31

@Mallin
Dekuju ;) Dr. Malchar je moc fajn, jednou mi dělal opu… Jsem zvědavá kdo tam bude zítra, naposledy mi dělala opu paní doktorka a musela mi dát tampon protože jsem krvacela, to se mi předtím nestalo, tak snad to bude zítra v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
20.2.22 10:36

@Livedka Pani Dr. Sobkova mi delala prvni ET :) A jako prvni me upozornila na mou endometriozu. Vsichni mi tam prijdou vlastne fajn, jsou moc mili a nemuzu si na nikoho stezovat. Zitra dej urcite vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.2.22 10:43

@Mallin
Jo byla moc milá, přišla za mnou na pokoj a ptala se mě jak mi je, jestli mě nebolí břicho, že jsem trochu krvacela… Zítra dám vědět a vy dva dnes pěkně odpocivejte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.2.22 10:46

@Mallin kočičko tak dneska a pokud možno i zítra hezky odpočívej. Mě řekli že dva dny po transferu jsou rozhodující :srdce: :srdce: :srdce: pila jsem ananasový džus, protože ananas jako takový já nesnim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale džus mi nevadí. Je to zvláštní :mrgreen:

@Livedka tobě budu držet zítra taky palečky. V kolik jdeš na OPU? Budu na tebe myslet. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.2.22 10:52

@eviska1
Dekuju, mám tam být v 7:30 myslím že opu začínají v 8, prý tam jsme zítra jen 2 říkala sestřička a že já půjdu asi první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.2.22 11:02

@Livedka taky jsem šla na OPU první 😁 a bylo to během deseti minut hotové. Sranda byla jak mě uspávali :mrgreen: :mrgreen: pustili mi do žíly tu látku a paní anestezioložka mi říká že mě to může pálit do loktu nebo do ramene a já jí říkám že žádné pálení necítím že už cítím jak začínám usínat a ještě jsem jim řekla dobrou a už nic víc nevím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
20.2.22 11:03

@Mallin Jeee, gratuluju, tak to je krasne :) Moc ti to preju :hug: Dej pak vedet, kolik zustalo i tech dalsich. A ananasutu ctu poprve… Ale tak pokid se dostanu k transferu, asi taky zkusim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.2.22 11:09

@miskuet nám taky po transferu doporučili navštívit mekáč a dát si tam hranolky a pak jíst ananas :mrgreen: :mrgreen: ale spíš si myslím, že je to jen pověra. Ale kdo ví kde je fakt pravda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: každopádně jsme do mekáče sjeli a piju ananasový džus :mrgreen: :mrgreen: a zatím to vypadá, že je to na dobré cestě. Ale zda to bylo jen o štěstí nebo pomohli pověry nevim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.2.22 11:09

@eviska1
Jo o tom pálení mi taky říkali a nic jsem necítila, ještě mi anesteziolog řekl že se mi za chvilku začne točit hlava a já říkám už se mi točí a on to je ještě brzo, říkám no fakt a odpadla jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.