IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
21.2.22 12:01

@Zuzana_ana tak snad to nebude nic hrozneho :hug: nooo upřímně, přes den jsem v pohodě, jako bych ani neměla dvě čárky :nevim: večer když rychle vstanu, tak mám pocit, že mi vypadnou vnitřnosti 😂 jinak mě nonstop bolí záda, ale to je vše.

Jinak s tím Prednisonem si měla pravdu, dnes sem byla u svého doktora, přebral si neschopenku, dal mi vycházky a kroutil hlavou nad tím, že sem ho podle sestry měla vysadit 8o předepsal mi další balení a prý se bere až do 14.-16.tt :nevim: tak já nevim co v tom Sanusu pracuje :nevim: jsem dost konsternovaná… Další kontroly 4.3. v CAR, 7.3. u mého doktora. V CAR jim to hodlám pěkně osolit, protože tenhle přístup co vedou si můžou strčit za klobouk a teď už jedině ke svému lékaři… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
21.2.22 12:03

@Livedka Ale tři vajíčka při minimálně není špatný výsledek, ne? Já právě myslela, že o moc víc než tři se při minimálně nevykřešou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
21.2.22 12:05

@alstrom Tyjo, tak to je sila :/ někdy aby člověk ordinoval za ně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
21.2.22 12:12

@miskuet
Jojo asi to tak bude, tam mají minimalku do 6 oocytu a kdyby jich bylo víc tak se musí priplacet… Jen já doufala že když bylo na utz 5 foliku, tak že budou všechny plne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.2.22 12:12

@alstrom je dobre ze ti to ten lekar prednison napísal. A veru všetky lieky ktoré si po vklade mala sa beru až do doby kedy je placenta plne vyvinutá.

No ja by som sa na Sanus už vykašlala. Zbytočne sa nestresuj a nenervuj, mimcu by to určite neprospelo. :hug:
Máš tam už len jednu kontrolu, ber to tak ze tam uvidíš mimco a tým navstevy Sanusu skončia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.2.22 12:14

@Livedka
3 vajíčka sú super pri minimalke! Ja som mala toľko pri klasickej stimulaci.
Držím palce. Zajtra ti teda budú volať koľko sa oplodnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
21.2.22 12:17

@Zuzana_ana
Jojo, normálně volají až druhý den, ale paní embryolozka říkala že mi zavolá už zítra a kdyby byli oplodnene všechny 3 tak je vloží do primivison, nam se totiž moc vajíčka neoplodnuji ani s icsi vis :cert: ale teď budeme zkoušet i picsi tak se snažím tomu věřit, že změna nám pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
21.2.22 12:31

@Livedka moooc držím palce 🍀 ♥️️ ať se krasne oplodní a pěkně rostou jak mají 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
21.2.22 13:04

@Katerina225
Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.2.22 13:13

@miskuet joj naštěstí komunikují hezky. Já jsem byla předtím v Reprofitu v Brně, ale tam se mi nelíbul přístup hned od začátku, tak sme šli do Fakutlní nemocnice do CARu :)

@Verun9 ještě čeká na výsledky genetiky myslím :) Pokud mi něco neuniklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
21.2.22 13:18

@alstrom @Mallin
Holky, tak jste měly pravdu - našli více vajíček než bylo na ultrazvuku. Původní odhad 6 folikulů a znich 3-4 vajíčka… Dneska odebrali 10 a zítra zavolají kolik se povedlo oplodnit, kolik bylo zralých atd… No asi to bude dlouhý den. A pak týden než mi zavolají, kolik jich nakonec bylo ke zmražení. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
21.2.22 13:53

@Livedka

Tak držím palecky ať se vajíčka drží a podaří se všechny oplodnit :kytka:

Já měla taky 3 vajíčka oplodnili se 2 vajíčka a zůstalo mě pouze 1 embryo které došlo do 6dne kultivace..

A taky jsem měla folikuli prázdné já jich měla jen 7.. :cert:

Tak mě bude pak čekat někdy ten KET uvidím co po té kontrole 25.2. uvidíme už ať je pátek..

Příspěvek upraven 21.02.22 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
21.2.22 14:31

Holky, tak z toho zbytku to dnes dohnalo jen 1. Takže máme 4 mrazáčky a jednoho mám u sebe. Takže 5 embryí z 16. Doufám že jsou zdravá.

@Lel123 Vidíš, to je parádní výsledek nakonec! :hug: Určitě budeš mít kvalitní embryjka. Držím pěsti :*

@Livedka Takže nepraskly, jen některé byly prázdné :? Ale při minimálce 3 vajíčka je super výsledek. Můžou být mnohem kvalitnější a klidně můžeš mít 3 embrya :hug: Moc bych ti to přála. Držím pěsti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.2.22 14:56

@Lel123
No vidíš!! :potlesk: To zní velice dobře! Počkej, tobě nebudou dávat pravidelnější informace? Mně volali snad denně… 8o

@Zuzana_ana
Panečku, z toho mohlo být docela dobrý nadělení. Kdybych aspoň měla zásobu embryí, neřeknu nic, ale tohle by hodně podělali, protože mám jen to jedno. Nic jinýho.

No do Sanusu už si dojdu vyzvednout jen lékařské zprávy. Doktorovi to všechno vypovím ať ví, proč už příště nepřijdu. A až to zase bude třeba, najdeme CAR třeba v Pze, ale tohle už nikdy… Ty sestry tam jsou peklo. Teda, ať je nehazim všechny do jednoho pytle. - v HK. V Pce jsou báječný.

@miskuet píše:
@alstrom Tyjo, tak to je sila :/ někdy aby člověk ordinoval za ně…

To mi povídej :roll: i když tady jsou doktoři dobří (až na hlavní embryoložku), ale ty sestry to velice kazí… Člověk má věčně pocit, že je děsně otravuješ :cert: to fakt nesnášim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
21.2.22 16:28

@alstrom No takhle mi to řekli - taky nevím, jak ten týden přežiju bez informací :zed:
Vůbec netušim, jak se budu soustředit na práci :nevim:
To že mi nebudou podávat průběžné informace mi došlo až když jsem odešla, tak jsem se ani neptala… Já byla zaskočená počtem vajíček a přemítala kolik jich může být zralých, kolik z toho může být oplodněno, kolik jich dojde do 5. dne… Je to celé na hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.