Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzana_ana tak to je skvělé! Mám za tebe hroznou radost, gratuluju a přeju, ať vše probíhá hladce a ať máš klidne těhotenství bez starostí. Je to krása
![]()
@Zuzana_ana joooooo, gratulujuuuu!!!
❤️ věděla jsem, že to bude dobrý!!!
to jsi přesně o týden
tyjo, s tim Amelgenem si mě překvapila, mě ho právě dneska v caru ještě předepsal, že se bere do 12. týdne
že to od toho týdne převezme tělo, ale do té doby je lepší progesteron dodávat
zato řekl vysadit Prednison, ale to se mi taky nechce. Počkám na pondělí co řekne můj doktor…
@Hmimčo tyjo tak to je síla… v Brně s gyndou nepomůžu, ale… co to zkusit „nepřiznat“, že to víš? Já vím že je to odsouzeníhodné, ale když nebude zbytí… u téhle ženské zůstat nemůžeš, to je fakt o průser, ještě něco zanedbá
držím palce ![]()
@Hmimčo souhlasím s holkama co se týká té gynekoložky. To jednání, tak kde jsme
Aby měl člověk strach být u ní, že se ani nebude snažit aby to bylo v pořádku vše a bude dělat vše pro to, aby naplnila svoje slova. Snad se najde jiný gynekolog, který si tě převezme. Nebo řekni narovinu jak to teď máš a že potřebuješ odbornější dohled a třeba někomu zvedneš sebevědomí a vezme tě jako zachránce ![]()
Dekuju holky.
napsala jsem ještě do jedné skupiny a paní mi říkala ze at vydrzim ze pak půjdu do rizikové poradny, ale pak mi tam spoustu lidi napsalo ze to není pravidlo. Takže budu zkouset v pondeli volat jestli mě někam vezmou. Ona by nebyla špatná asi u normálního těhotenství. Ale popravdě su objednana až na 22.3 a už teď jsem ve stresu ze tam budu muset jít. A to jsem se na prohlídky v CAR tak tesila ![]()
Dekuji ze jste mi dodali odvahu
a vsem moc gratuluji k miminkam a pozitivním testům a těm co to teprve podstoupí at mají jen samou radost ![]()
@Hmimčo a to je to, ty máš být v klidu a ne, aby jsi z ní byla vystresovaná co zase z pusy vypustí. Držím palečky ![]()
@Zuzana_ana moc moc gratuluju 🍀 🍀 věřila jsem, že to tam bude 🙏 🙏 🙏 opatruj se a dávej na sebe pozor. Já jedu 14.3. na kontrolní ultrazvuk a mám strašné nervy.
![]()
@eviska1 Neboj, ja verim, ze vsechno bude dobre
Kolik budes tt? Ale s temi nervy se ti nedivim, uplne rozumim. Me ceka v pondeli teprve krev, ale podle testu mam strach, ze je neco v neporadku
Je to starsnej stres. Moc drzim pesti ![]()
@Mallin krve se neboj když máš ultrazvuk v pořádku kočko 🍀 🍀 🍀 uvidíš že u tebe taky bude všechno v pořádku ❤️️
Když půjdu na ultrazvuk toho 14.3. tak budu 7+0. Jsem na to zvědavá.
@eviska1 Ja ultrazvuk jeste nemam prave. Teprve me ceka v pondeli ta krev
Tak to je super, to uz uvidite
![]()
@Mallin aha tak já se spletla pardon
já už právě mám po krvi a ještě ne čeká ten ultrazvuk. ![]()
@eviska1 V pohode, ja si taky tady pletu, co kdo ma za sebou
U tebe to bude prvni utz nebo druhy?
@Mallin moc děkuji jsi hodná ❤️️ tobě taky moc držím palce 🍀 🍀 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.