IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
359
2.3.22 10:52

@Mallin na krvi jsem byla v pondělí a hodnotu HCG jsem měla 2580,32. Na kontrolní ultrazvuk jedeme 14.3. tak jsem na to zvědavá. Hlavně aby srdíčko. Mám hrozný strach ale zároveň věřím že když už jsme prošli tak dlouhou cestu snažení a pak ivf že už nám to maličké štěstí bude přáno 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.3.22 10:59

Holky, tak už mám konečně kompletní výsledky z imunologie. Opět mám lehce zvýšené NKT buňky, tak mi doktorka napsala Medrol a s MS ho mám začít brát, máte některá zkušenost?

Každopádně mám radost, že ten Březnový KET stihnu ☺️️ teď už jen MS a bude to.
Věřím, že ji teď dostaneme pěkně jedna po druhé jako před stimulací 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.3.22 12:42

@eviska1 Já se omlouvám, ale občas se tu v těch příspěvcích ztrácím :D Tak to jsi měla krásnou hodnotu. Kolik dpo jsi na krvi byla? 14.3. je za chvilku, i když v tuto chvíli se to asi tahne, co? :mrgreen: :hug: To budeš kolik tt? Tvůj strach úplně chápu, taky mám strach ze všeho, aby testy dál sílily, pak aby na utz bylo vidět to, co má, pak aby bylo srdíčko a nakonec screening 8o Je tohp před námi hodně a určitě se ten čas teď povleče :roll:

@Katerina225 Já zkušenost nemám, ale co jsem si tak různě načítala, tak co se týká imuna a těch NK buněk, tak dávají Medrol nebo Prednison :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
2.3.22 14:42

@Mallin vůbec se neomlouvej nemáš za co. Já se v těch příspěvcích taky ztrácím :mrgreen: byla jsem 16tý den po transferu a to jsem byla 21DPO. Dnes jsem 5+2. Při umělém se to počítá prý jinak než při přirozeném početí. To jsem vůbec nevěděla. Pošlu ti schválně obrázek do příspěvku. A když půjdu na ultrazvuk tak budu přesně 7+0. Tak jsem na to zvědavá co mi řekne paní doktorka. Já jelikož chodím do práce tak to utíká celkem rychle :mrgreen: :) ano screening ještě ale to věřím, že bude všechno v pohodě. My jsme si s manželem řekli že po srdíčku to oznamime pomalu rodině. :)
Fotka je ze včerejška když jsem si to zadávala do té kalkulačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.3.22 14:56

@eviska1 Tak já jdu 15. den po transferu na krev :) Jj, při IVF se to počítá prý jinak. Dle výpočtu jsem 4+1. A to tě pozvali na UTZ teda až v 7. týdnu poprvé? Já jsem právě zvědava, kdy si mě pozvou na prnví UTZ. Ale taky bych šla asi raději později, kdy už by mělo být vidět rovnou i srdíčko. Tak to se chystáte oznámit brzy, my asi počkáme až po prvním screeningu nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
2.3.22 15:06

@Mallin ano pozvali mě přesně dva týdny od kontrolní krve to jsem byla 5+0. :) Prý objednávají 2-3 týdny podle výsledků krve. Přišlo mi teda to HCG nějaké vyšší :mrgreen:. Ale prý je to skvělé a vypadá to skvěle.
Tak jsem taky zvědavá jestli už bude srdíčko nebo ne. Tak moje rodiče to vědí od začátku jelikož dělám v rodinné firmě :) jinak nikdo jiný krom nich to neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.3.22 15:15

@eviska1 Tak doufám, že to u mě bude stejné a taky si mě pozvou až třeba za 14 dní na první UTZ. Ale asi to má každé centrum jinak. Hodnotu jsi měla skvělou, pořád lepší vyšší ne nižší. Já vím že je tam docela velký rozptyl toho HCG v těch tabulkách, ale jinak nevím, kolik by mělo v tu dobu být. Zatím se tím nějak nestresuji. Já myslím, že v tom 7. týdnu by srdíčko už asi být mělo. A chápu, že rodiče to vědí, když spolu pracujete v rodinné firmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
2.3.22 19:06
@Katerina225 píše:
Holky, tak už mám konečně kompletní výsledky z imunologie. Opět mám lehce zvýšené NKT buňky, tak mi doktorka napsala Medrol a s MS ho mám začít brát, máte některá zkušenost?Každopádně mám radost, že ten Březnový KET stihnu ☺️️ teď už jen MS a bude to.
Věřím, že ji teď dostaneme pěkně jedna po druhé jako před stimulací 😃

Ahoj, ja som ich mala zvýšené a tiež som mala medrol. Ja som mala ale hodne nad limit q Medrol mi nezabral. Ale keď máš len lehce zvýšené tak to sa s liekmi dá doporiadku, len ho budeš musieť brat do 12-16tt cca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.3.22 22:21

@Zuzana_ana ahoj děkuju moc za info. A můžu se zeptat jak si ho snášela? Prý můžu čekat, že budu zadržovat hodně vody v těle a přibydu na váze :roll: tak doufám, že to zas tak hrozně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.3.22 08:11

@Katerina225
A akú dávku budeš mat? Ja som začínala na 16mg a teda bolel ma zaludok, tak mi predpisali aj nejaké lieky na zaludok tuším helicid. Ale vôbec som nepribrala, práve naopak, ale snažila som sa jesť zdravo a obmedziť sacharidy a cukry.
To zadržiavanie vody, a ďalší účinky je spíš pre dlhodobejšie uzivani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.3.22 08:29

@Zuzana_ana uff to jsi mě teda uklidnila, děkuju moc ☺️️ mám brát 8mg od začátku MS kvůli KET. Tak jsme zvědavá jak to na mě bude působit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
3.3.22 10:31

@Jerry2022 Jerry, a máš MS normálně silnou? Já pořád nic a už se mi to začíná nelíbit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
3.3.22 10:42

@miskuet jj,normální, na co jsem zvyklá :lol: A kolikáty jsi dneska DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
3.3.22 11:12

@Jerry2022 Super, tak aspoň že normální. Já když mi dělali HP, tak jsem měla nejslabší ms
trvající jen jeden den a přesto všechno bylo v pořádku. A pak se v tom má člověk vyznat :D Dnes jsem 30 DC, čekala jsem tak těch 27DC, max. 28 DC. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.3.22 12:16
@Katerina225 píše:
@Zuzana_ana uff to jsi mě teda uklidnila, děkuju moc ☺️️ mám brát 8mg od začátku MS kvůli KET. Tak jsme zvědavá jak to na mě bude působit.

Len som zabudla spomenúť co ta asi nepoteší, že mi vypadávali dosť vlasy.

A nevieš aké si mala hodnoty nkt bunek? Mne vždy robili kontrolne odbery ci liecba zaberá, inak by som na vklad asi nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.