IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
2.3.22 07:54

@Hmimčo strašně moc gratuluju 🥳 to je nádherná zpráva ❤️️ dvojité štěstí.
Tak ať je hlavně všechno jak má a máš klidně těhotenství 🍀

@Verun9 jak už psaly holky, věřit, věřit a věřit ☺️️ určitě je to embryjko to pravé ♥️️ Úplně tě ale chápu, my máme sice 2 zamražené, ale bez genetiky, tak mám taky strach, ale musíme věřit 🍀

@Jerry2022 tak to je super 🥳 jsem zvědavá jak to bude probíhat v Heliosu, jestli budeš mít čas, tak dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.3.22 08:13

@Verun9 já taky stále nic :( 2 dny špinění a MS se vůbec nerozjela :( Prostě to máme až do konce napínavý :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
2.3.22 08:16

@Xoxoo no to jo :lol: Jak jdu na wc, tak si říkám tak cooooo uuuž? A pak jen…SAKRA NIC :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.3.22 08:18

@Verun9 přesně a to nahřívám, cvičím a nic :D :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
2.3.22 09:34

@Xoxoo Taky nic? Holky sepíšeme nějakou petici :D
@Verun9 Přesně tak to mám taky :D
@Jerry2022 Supeeeer, tak teď už jen hodně štěstí, ať se vše vyvíjí jak má. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.3.22 09:35

@Hmimčo To je teda zprávička! :dance: Dvojitá radost :srdce: :srdce: To je krásný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.3.22 09:41

@miskuet no nic :zed: :zed: přitom to vypadalo tak nadějně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.3.22 09:56

Holky já věřím, že teď jedna po druhé dostanete MS a budete si domlouvat KET, to je jak lavina, jedna to spustí a už to jede :D :dance: A hlavně nám to všem vyjde, pěkně v tom jedeme od začátku spolu, tak už to dotáhne do úspěšného konce, tedy // a krásná zdravá miminka na Vánoce doma :srdce:
@Katerina225 dám vědět, ještě jsem nevolala, chystám se behem dopoledne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.3.22 10:00

Koukám, že nejsem sama Já čekám na ms už od čtvrtka abych mohla začít stimulovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
2.3.22 10:13

@Hmimčo Tak to je super zpráva! Gratuluju. :srdce: Ať všechno jde jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
2.3.22 10:15

@Verun9 Jsme v tom spolu! Musíme si věřit, že to jedno embryo nám bude stačit! A za měsíc tu budem juchat nad dálnicemi na testu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
2.3.22 10:22

Holky, musím říct, že jsem, mj. i díky vám, pozitivně naladěná a prostě vážně VĚŘÍM, že nám to vyjde a budeme se tu trumfovat, kdo má silnější druhou čárku :D Je to fajn, nebýt v tom sám :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.3.22 10:25

@miskuet tak tak, mluvíš mi z duše, tentokrát věřím, že to vyjde a že se budeme radovat společně z pozitivních testiku :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
2.3.22 10:27

Holky moje zlatý, nevěste hlavu, že máte jen jedno embryo. Hlavní je, že je dobrý a to nejlepší. 🍀 🍀 🍀 Ono i s jedním to kolikrát vyjde hned na poprvé. Nebojte se. My byli na našem prvním IVF - ET a vyšlo to hned na poprvé. I když nás čeká ještě kontrolní ultrazvuk ohledně srdíčka. Z toho mám fakt strach.
To jsme nevěřili, že to vyjde, protože nám říkali všichni že to nevychází. Takže hlavně v klidu a hlavně pozitivní myšlení a věřit, věřit a furt jen věřit. Uvidíte, že se stane to nejlepší, co může a budete všichni postupně mít //.
Takže hlavu vzhůru, zahodit strach a věřit, že to vyjde. Všem moc moc držím palečky 🍀 🍀 🍀.
A vy co jste ještě nedostali ms zkoušeli jste test? Někdy jsem i četla že ženské čekali na KET a nakonec se jim podařilo přirozeně než měli jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.3.22 10:46
@eviska1 píše:
Holky moje zlatý, nevěste hlavu, že máte jen jedno embryo. Hlavní je, že je dobrý a to nejlepší. 🍀 🍀 🍀 Ono i s jedním to kolikrát vyjde hned na poprvé. Nebojte se. My byli na našem prvním IVF - ET a vyšlo to hned na poprvé. I když nás čeká ještě kontrolní ultrazvuk ohledně srdíčka. Z toho mám fakt strach.
To jsme nevěřili, že to vyjde, protože nám říkali všichni že to nevychází. Takže hlavně v klidu a hlavně pozitivní myšlení a věřit, věřit a furt jen věřit. Uvidíte, že se stane to nejlepší, co může a budete všichni postupně mít //.
Takže hlavu vzhůru, zahodit strach a věřit, že to vyjde. Všem moc moc držím palečky 🍀 🍀 🍀.
A vy co jste ještě nedostali ms zkoušeli jste test? Někdy jsem i četla že ženské čekali na KET a nakonec se jim podařilo přirozeně než měli jít.

Pod tohle se podpeisuji! :dance: A souhlasím :srdce: Holky, všem Vám držím pěsti a věřím že tady zůstaneme na pozitivní vlně a všem se zadaří :* Nejlepší je víra a pozitivní mysl a těšení se na miminko :srdce: Těším se na pozitivní testíky :dance: :dance:

@eviska1 Už jsi byla na UTZ nebo ještě ne? A na krvi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.