Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@miskuet no já ne, mám se objednat až dojde MS, pak budu jezdit na kontroly a budu si prý stříkat nějaký sprej Lanzetto? Do nosu😀 to sem slyšela poprvé… víc mi řekne na kontrole😊
Holky, tak mám výsledky krve hodnota HCG je 2 580,32. Kontrolní ultrazvuk je 14.3. 14.00 hodin. To budou nervy
![]()
@eviska1 píše:
Holky, tak mám výsledky krve hodnota HCG je 2 580,32. Kontrolní ultrazvuk je 14.3. 14.00 hodin. To budou nervy![]()
Wow ti je parádna hodnota! Gratulujem. 14den po transferu 5 denní blasty?
@Zuzana_ana dnes jsem 16 dní od transferu a zaváděli mi 5ti denní blastocystu
taky jsem koukala jak blázen ![]()
@Jerry2022 Tak uz mam taky 1 den zpozdeni
To jsem teda zvedava :/ U tebe furt nic?
@miskuet Já když měla KET v nativu, tak jsem taky měla dělat ovulační testy od 9 DC
Chodila jsem samozřejmě i na UTZ, ale přišlo mi, že na ty testy taky dost hleděli. Nevíš, jestli ti budou píchat Ovitrelle? Mně ho nedali a když jsem pak přišla na UTZ, tak bylo po ovulaci a nevěděli, kdy přesně byla, tím, že mi na UTZ před tím, když ještě folík byl, nedali Ovitrelle. Bez toho Ovitrellu se to podle mě blbě časuje
Až půjdeš na UTZ, tak bych si o něj asi řekla.
@Mallin Dekuju za reakci. Mne prave drm rikal, ze ho daji, tak doufam, ze daji. Nedovedu si predstavit, ze by mi melo embryo prijit vnivec jen kvuli tomu, ze to neodhadnou. A co z tech pvulacnich testu vyctou? Protoze ja kdyz si je delala driv, jeste nez jsme se snazili o miminko, abych proste poznala, jak telo funguje, tak jsem zkousela ztak 4 cykly a neukazaly mi to, pak jsme se zacali snazit a bum, hned prvni cyklus to vyslo. A potom na horm. profilu udajne taky, ze ovulace probiha. Tak jsem to dr. i rikala a on mi doporucil jakousi znacku ovul. testu, ktera je citlivejsi (je 3× drazsi nez bezne ov. testy, tak snad to aspon k necemu bude). Tak doufam, ze se to ukaze. S tim jsem jaksi nepocitala, ze budou chtit tyto testy, to mi rekl az na zaver, kdy uz byl dohodnut nativ.
@miskuet Tak to je super, že ti ho dají. Co jsem tak četla, tak ho dávají běžně všude. Nevím, proč jsem ho neměla. Myslím si že mi KET špatně naplánovali. Taky, že nevyšel… Nevím, co z těch testů vyčtou. Daleko průkaznější je UTZ. Já měla ovulační test normálně pozitivní, ale stejně je individuální, kdy ovu po pozitivním testu může přijít. Je tam rozptyl 36 nebo 48 hodin, to mi přijde dost.
@miskuet tady taky pořád nic
Jsem dneska 32DC. Tak snad nebudeme muset na nějakou tu vyvolávacku jak psala @Katerina225. To bychom asi potom nemohly na KET, nebo ano?
![]()
A jinak o OVU testech mi nic neříkali, ale mám volat až dostanu MS, tak uvidíme. A na ten Ovitrelle se taky zeptám.
@Jerry2022 No, já právě kdesi četla, že se to zpožďuje, s čímž jsem upřímně řečeno moc nepočítala :/ No, já popíjím červené víno, ale moc to nezabírá, spíš jsou to jen babské rady sloužící k tomu, aby si dal člověk pohov s vínem v ruce
Nevím, po jak dlouhé době se chodí na vyvolávačku :/ Ale jak říkáš, je tím ohrožený transfer v březnu. Respektive, když přijde později, tak by byl transfer později (třeba i v březnu), ale to, jestli to vyšlo, bysme se dověděly až v dubnu. Já už jsem myslela, že na konci března budu vědět. No, nebudu předbíhat a držím palce, ať co nejdřív přijde!
@Jerry2022 @miskuet Holky, mně po prvním ET přišla ms dřív než běžně a další zase později. To jsem taky dost četla. Ale já měla zpoždění jen pár dní. Věřím, že žádná vyvolávačka potřeba nebude a co nevidět ms dorazí a šup na KET
![]()
@Mallin @Jerry2022 @miskuet já včera už začala špinit ale MS se nerozjela
dokud se nerozjede nemůžu nasadit Estrofem:( se bojím aby se vůbec rozjela, páč ja někdy i 5 dní špiním a toť vše
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.