Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alstrom nechala jsem to na lékaři měla jsem v úterý opu a v pátek vklad takže Jakoby 3 denní. Vkládali mi 8 buněčné ackove kvality. Zájem o prodlouženou jsme měli ale konečne jsem nechala na doktorovi. Děkuji za odpověď. Zajímalo mě jak to vnímají další zda jen podle toho co řekne doktor, nebo podle nějakých výzkumu 🙂
@Verun9 Verus děkuji za odpověď, jsem rada za připojení do diskuze protože opravdu co car a lékař to jiný názor. Mě bylo řečeno něco jiného, ze větší pravděpodobnost uchycení je 3 den kvůli přirozenému prostředí ale samozřejmě asi záleží na vývoji a kvalitě embrya ale zajímal mě názor ostatních. Já jsem nechala rozhodnutí na doktorovi ač jsme o prodlouženou měli zájem, ale samozřejmě svému doktorovi a doktorce věřím co dělají. Jen si dělám průzkum 🙂
@Denca2021 taky dělám co řekne doktor a poradí. Přece jen už ví
a nám nezbývá nic jiného než jim věřit ![]()
@Verun9 je to zvláštní ze to není v našich rukou 😃 ale přesně tak doufat a věřit ze to je správne
Tak to nam vychazi fakt stejne. U me je teda otazka, kdy vubec MS prijde. Pred a po OPU jsem ji mela 29, ale prumer mam kolem 32 🙈 😔 Tak doufam, ze se objevi co nejdřív 🙏 🤩 🤣
@Xoxoo já ji mám ten 29 den. Po OPU přišla o 10 dní drive, ale to je orej normální a další cyklus by měla dojít tak jako vždy. Ať už to je ![]()
@Xoxoo Ja jsem 25 DC a taky napjate ocekavam (cekam 1.3.), uz aby to bylo. ![]()
@miskuet
@Verun9
@Jerry2022 to nas teda je
jsem v tom spolu
Jsem zvedava, na kdy nam vyjde transfer 🍀
Ahojky jak to u tebe vypadá?
Já včera byla na kontrole po té hysteroskopii/kyretáži a nedívala se doktorka vůbec do mě ultrazvukem což jsem byla hodně překvapená
![]()
Jen ze zprávy vyčetla že tam byl menší polypek
Domluvili jsme se na KET že bude možný až za 2-3 měsíce tak si mám pak zavolat před tou 3 MS jsem tak pochopila..
MS jsem dostala dneska nakonec ne za 4 týdny po kyretáži ale za 3 týdny..
Ahoj holky, koukám, že tady je vás hodně. To je super nebýt na to čekání sama
Já měla v úterý OPU a v pátek transfer 3 denního embrya. Prý favorit, tak se snažím těch 14 dní čekání nezbláznit
Ale, co se má chytit se chytne ![]()
@BlankaMol Ahojky to jsi terminove úplně stejne jako já 🙂 kam chodíš do caru?
@BlankaMol psala jsem ti teď i do tvé diskuze. Ale jsem Apolinář ale máme stejne datumy 😂 😃
Holky co čekáte na KET v březnu. Kdy pak hodláte testit
? Vydržíte těch 14 dní netestovat? Zkusím vydržet aspoň 10 dnů
, tak jsem zvědavá jaká bude realita
jsem hrozný nedočkavec
Testy už mám nakoupené
@Verun9 ja jsem nad tim jeste nepřemýšlela a testy nakoupeny nemam 🤣 🤣 ale pochybuji, ze to vydrzim nejak dlouho.. a hlavne su zvedava na ty pocity. U predchozich dvou tehotenstvi jsem vedela cca jeste 5 dni pred MS, ze jsem tehotna.. tak su zvedava jaky pocity a celkove, co budu citit po KET 🙊 🙉 🙈
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.