Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzana_ana moc mě to mrzí Zuzi 😔 ani já bohužel nemám zkušenosti, tak vubec nevím co očekávat, ale doufám, že tam ještě nějaká naděje je, moc bych ti to přála. Drž se ![]()
@Livedka @miskuet @Jerry2022
No ako ze sanca je ešte vždy, ale teda Dr. Nebol z toho nejak pozitívne naladený. O týždeň idem zas a bude rozhodnute.
Som ztoho celá spatna, najhoršie je ze ak to nevyjde musíme cely kolotoč podstúpiť znovu ![]()
@Zuzana_ana
Moc mě to mrzí, ale jak říkáš šance vždycky je
moc držím palce ![]()
@Zuzana_ana To mě mrzí ![]()
Důležitý je, že je stále šance, že to dobře dopadne ![]()
@Zuzana_ana Zuziiiii dobry to bude! Boha vsak ten rvac uz je k tomuhle svetu predurceny ![]()
@Zuzana_ana
Zuzi klid
já byla 5+1 a to pomale ani nemohl najít gestacni vacek, šla jsem o 3 dny později a byl to velký gestacni vacek tedy 5+4 měl 4mm a ptala jsem se jestli není menší nebo neco a prý je úplně ukázkový. Teď jdu raději na kontrolu až v úterý a to mám být už 7+1 tedy 8tt a říkal ze by měl být videt plod i srdicko
takže podle mě bylo proste moc brzy
mám to stejně a už se moc tesim až prdolu uvidim a uslysim ![]()
@Zuzana_ana Ahojky
To je mi lito, ze mas takove nejiste zpravy
Ja zatim moc nevim, co by kdy melo byt videt v jakem tydnu, tak moc neporadim
Ale ty zacatky jsou podle me ruzne a ne vzdy to je tabulkove. Je to hrozne brzo. Ja verim tomu, ze to bude v poradku a ze priste uz bude i srdicko
Moc drzim pesti ![]()
Ahojky, tak s dnešním dnem asi končím už s testováním
vypadá to vše dobře. Dnes jsem 13den po ET a 18DPO. V pondělí jedeme na krev. Už se nemůžu dočkat.
![]()
Hlavně to nevzdávejte a bojujte. Vždycky je ta šance a možnost, že to vyjde, i když to třeba tak nevypadá.
věřím, že co jsme tu všechny, tak budeme šťastný a mít //. Držím všem moc palečky, aby jste to zvládli a hlavně se držte
![]()
@eviska1 to je paráda
moc držím palce! A som rada ze niesom jediná kto testuje každý deň:D
@Zuzana_ana ano testovala jsem každý debz
a bylo hezké, jak jsme se s manželem každý ráno těšili na nový test
a co ty jak jsi na tom?
![]()
Ještě pošlu zaschlé testy.
![]()
Holky, ráno test z ranní moči skoro nebyl dušík vidět, tak už jsem byla zoufalá. Teď jsem zkusila další a je tam a je moc pěknej a vylezl hned!
Já jsem tak šťastná
Můj první pozitivní test v životě
Doufám, že bude vše v pořádku ![]()
@Mallin Gratulujuuuuu, to je uzasna zpravaaaaa. Tak at uz jen sili a sili
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.