IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
26.2.22 19:04

@Denca2021 Tak si budeme držet společně palce na stejný termín testování :D Já tedy ani nevím, jak se tedy správně cítit :D Jsem ráda, že ty 3 denní zavádějí i jinde. Tak budeme věřit těm našim šampionům a lékařům :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
26.2.22 19:23

@miskuet taky jsem v Heliosu, takže asi taky nativ cyklus jak spala Jerry.. tak snad to bude v pohodě ☺️️ jinak jsem taky 25.den 😃 tak jsem zvědavá kdy MS přijde, měla by buď 28 nebo 01.03.

Ty jo holky to je super, že nás je tolik @Verun9, @Xoxoo, @Jerry2022

@Verun9 jinak ohledně toho testování, já si myslím, že určitě prvních 10 dní testovat nebudu, ani v předešlých jsem netestovala a čekala až na krev, ale uvidím 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
26.2.22 20:40

@Zuzana_ana @Jerry2022 @miskuet
Holky, moc dekuji :hug: Nakonec mi to nedalo a delala jsem test jeste ted vecer, pres den jsem totiz moc nepila a testik uz je peknej, tak jsem zase klidna :dance: :hug: :srdce:

@miskuet Pockej, proc te Dr. odrazoval? 8o To teda koukam. Vzdyt nemate zadny problem, slo jen o genetiku prcka a ty mate v poradku, tedy vkladate zdrave embryo, to jeste sance zvysuje. Myslim, ze mate fakt velkou sanci. Ktery ti to rekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
26.2.22 22:14

@Mallin
Krasnej testik, jen tak dal :hug:

No, byl to dr. s inicialy O. M., moc se mi tu nechce psat konkretni jmeno, ale asi budes vedet :). Spis me tak drzel pri zemi, at se na to neupinam, ze se to nemusi povest, ze to nezarucuje uspech atd., ale nechci si to pripoustet, jsem spis nastavena, ze se to povede. Pevne doufam. A rikal mi ze mam jit s jizvou na plastiku po cisari :D Tak jsem na neho hledela, protoze mi to na plastiku vazne neprijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.2.22 00:55

@Mallin buď v klidu neboj ono to bude sílit pomaličku, ale jistě. Já začala testovat 5.den po ET. Pošli ti pro představu moje testy :) jen to chce opravdu v noci moc nepít a dělat testy z první ranní moči :hug: uvidíš že za pár dní to bude už lepší. HCG se zvyšuje obden. Kolikátý jsi den po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
27.2.22 09:17

@Slunicko2222
Ahoj, u nas to nedopadlo vůbec, nedošlo ani na transfer embryjka se špatně vyvijela :( jinak jsem se měla po ms objednat na kontrolní ultrazvuk a domluvit tu hysteroskopii, ms jsem zatím nedostala, je brzo, ale měníme centrum, jsem do nového objednaná na 23.3. Tak přemýšlím že pockam až tam a uvidim co vykouka na ultrazvuku nový doktor, do centra kam chodíme se mi už vazne vůbec nechce ani šlápnout… Tak ti budu držet pěsti ať ti to vyjde, vím že to čekání je dlouhé, ale bude to stát za to ;) ať ti to uteče do transferu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
27.2.22 13:03

@Livedka

Aha tak to je mě moc líto mě se zase nechce už chodit k té doktorce co nám a nejraději bych změnila lékaře uvidím jak se rozhodneme s přítelem do pondělí a zkusila bych zavolat do centra..

Tak ti držím palecky ať se ti daří v jiném centru! Hodně štěstí přeji :* :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
28.2.22 08:35

Ahoj, tak z 10 odebraných, 5 zralých, 4 oplodněné a 1 zamražená blastocysta :zed:
Já vím, že bych měla být ráda za 1, ale věřila jsem v lepší výsledek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
28.2.22 11:33

Výsledky z genetiky

Ahojky holky. Jsem smutná :( z 6-ti vyšetřených embryí máme jen jedno zdravé. Ach jo, čekala jsem od toho víc, když máme genetiku dobrou. Říkala, že ten zbytek je na konzultaci s genetikem, co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.2.22 12:14

@Verun9 Úplně chápu, jak ti je :(, ale víš jak se to říká, stačí jedno vajíčko a jedna spermie :srdce: Já mám jedno taky na konzultaci s genetikem, záleží co tam našli.. něco se dá risknout a dá se udělat KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.2.22 12:23

@Verun9 tak to chápu, že jsi překvapená a smutná, taky bych určitě čekala více, když jste oba zdraví a mladí :( Ale jak píšeš, jedno stačí a ta šance po zavedení vysetreneho embryjka je velká :dance: A uvidíš, co ti řeknou k těm dalším. Můžeš ještě pripomenout, jaký máte spermio a jaké metody oplodnění byly použity? Kdy bude diskuze s genetikem? Držím palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.2.22 12:26

Jinak holky, které se chystáte na KET teď v březnu, už jste volaly do CAR? Už dorazila MS? Já mám už čtvrtý den zpoždění, fakt jak na potvoru, ani kvůli tomu nestihnu před KET preventivku u své doktorky, ale říkala, že ten kontrolní stěr se dá udělat i v tehu. Tak čekám dál na MS :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
28.2.22 12:27

@Verun9 Ahoj, to je mi moc líto :-( Můžu se zeptat, jestli nejsem neomalená, jaký máš věk? Údajně se s rostoucím věkem zvyšuje podíl aneuploidních embryí… Moc mě to mrzí. Ale neztrácej naději, pořád máš jedno zdravé a může z toho být - a já věřím, že bude - milovaný mrňousek. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
28.2.22 12:29

@Jerry2022 Já čekám zítra/pozítří, ale někde jsem četla, že se prodloužil cyklus po IVF (kromě první menstruace po OPU, která přichází dřív). Taky mám obavy :/ Přišlo mi, že i na kontrole u obvodního gynekologa to naznačovalo tomu, že přijde později. Teď v CARu (předevčírem) jsem měla sliznici vysokou 13 mm, tak nevím, jestli se z toho dá usuzovat, jestli se to už blíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
28.2.22 12:31

@Lel123 To mě moc mrzí :/ Člověk prostě čeká víc, je to tak. Vím, že slova útěchy moc nezabírají, ale nezbývá, než věřit, že ten jeden drobeček z toho bude. Já od té doby, co jsem zjistila, že musím absolvovat IVF, jsem slevila ze svého přání třech dětí a řekla si, že i „jen“ jedno je prostě zázrak. A třeba zrovna to jedno se Vám podaří. Moc ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.