IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
28.2.22 12:35

@Jerry2022 ahooj :mavam: já už dnes ráno začala špinit, mně se tedy cyklus naopak dost zkrátil… tak doufám, že se to dneska rozjede a 2. den cyklu nasazuji Estrofem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
28.2.22 12:46

@miskuet Jj je to tak, nemůžu očekávat zázraky. Ráno mě ta informace překvapila a nyní se už na to koukám z té lepší stránky - aspoň jeden pokus máme. Navíc případně další IVF mi doktor říkal, že už se ví jak reaguji (nebo spíš nereaguji) na hormony, tak může dát jiné dávky, jiný protokol, aby už při opu bylo více vajíček… a že 1 blastocysta ze 4 oplodněných vajíček je krásný výsledek a navíc prý vypadá tak, jak by vypadat měla… tak se snažím radovat alespon z toho…
Dnes jsem již dostala rozpis na léky pro KET, tak teď už jen počkat na ms a hurá do toho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
28.2.22 12:51

@miskuet jasně že můžeš :) je mi 32 let Tak snad se nám zadaří a mrňous se chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.2.22 12:54

@Lel123 muzu se prosím zeptat co ti napsali pred KET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
28.2.22 12:57

Teď mě utěšila kamarádka. Podstoupila taky ivf. Genetika jim vyšla špatně, proto jim byla doporučená u IVF. Měli 5 embryí a jedno zdravé. Říkala že u zdravého je větší šance na uchycení a jim se neuchytlo. Tak šla na podruhe s embryem, které má vývojovou vadu a to se chytlo. Má po velkém ultrazvuku a holcicka je zdravá. Říkala kdyby to a tou vadou zůstalo, tak by se qni neuchytlo nebo po pár dnech přestalo vyvijet.Tim jak se vyvíjí dál, tak vyvojova vada mizí. Aspoň tak to měla ona. Záleží co máme mi. Pořád čekám až to dostanu a hned se objednám. Dr. mi snad o tom něco řekne. Smutek už trochu odpadl a jsem vděčná za to jedno :srdce: Ale že jsem byla jak opařená jak mi to řekla, že máme jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
28.2.22 13:02

@Xoxoo Mám kyselinu listovou (nějakou na předpis) a pak estrofem 3× za den (ráno, v poledne a večer).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
28.2.22 13:03

@Verun9 Jsem na tom podobně, jen ne po genetice, ale do 5. dne vydrželo jen jedno embryo a to zamrazili (ET se nekonal/nebyl ani plánovaný) a až přijde ms, tak se chystáme na KET.
Tak si můžem držet palce spolu :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
28.2.22 13:16

@Lel123 Moc mě to mrzí, že jsi zklamaná :( Ale 1 ze 4 mi přijde krásný výsledek! :dance: A satčí opravdu jediné embryjko :srdce: Úplně rozumím, že je pak větší strach, ale zkus tomu jendomu bojovníčkovi věřit :hug: :srdce:

@Verun9 Chápu tvé překvapení a zklamání :( Na druhou stranu to ber tak, že stačí jen jedno embryjko a ještě navíc, když víte, že je zdravé, tak je o to vyšší šance :srdce: Pořád lepší než mít více embryjek, ale špatných a zažít si třeba sp, zt nebo dokonce ukončení těhotenství pro vvv. Jsem s tebou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.2.22 13:25

@Lel123 tak to máme stejně, já mam myslím jen estrofem 1-0-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.2.22 15:43

@Verun9 to mě mrzí, že to nedopadlo jak jsi očekávala, ale jak psaly holky to jedno může být právě to práve, které se u tebe pěkně zachytí a bude to ☺️️ držím palce 🍀

@Lel123 držím palce, aby to jedno bylo to prave 🍀 ☺️️ je to rána, člověk očekává jiné výsledky, ale nesmíme ztrácet naději ☺️️

@Jerry2022 já taky ještě čekám, ale měla bych mít MS zítra tak uvidím, každopádně vůbec nic necítím, nemám nějak silny PMS, ale tentokrát skoro nic necítím, tak snad prijde. Jednou jsem musela po IVF na vyvolávacku 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
28.2.22 16:02

@Katerina225 děkuji, snad nám bude stačit to jedno :srdce: a chytne se. No já to mám mít taky zítra a nic necítím. Vždycky mě hrozně bolí prsa a teď nic :nevim: snad to budeme mít na čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
28.2.22 16:12

@Jerry2022 Problém špatný spermiogram, hlavně morfologie. Měli jsme metodu ICSI a MACS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
28.2.22 17:03

@Katerina225 @Jerry2022 Holky, kdyz mate mit KET v nativu, mate si delat ovulacni testy? Protoze ja mam mit KET v nativu a bylo minreceno, ze mam od 9DC delat ovulacni testy a jezdit pak na kontroly a tak trochu nevim, proc ty testy, prece folikulmetrie je nejpresnejsi pri urceni ovulace, tak proc potrebuji testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.2.22 17:42

@miskuet já jsem ještě do CAR nevolala tak nevím, ale nikdo mi nic o ovulacnich testech nerikal.. 🤷🏼‍♀️

@Verun9 asi fakt ta hormonální stimulace k druhý měsíc dokáže rozhodit MS nebo příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
28.2.22 17:59

@Jerry2022 Ahojky, já bych měla jít na KET v březnu, měla bych to dostat za 3 dny, ale když sem byla na kontrolním UT po ET 9DC, tak doktorka říkala, ze nemám žádný dominantní folikul, že je možné, že se menstruace klidně o týden posune🤷🏻‍♀️ Tak uvidíme…😊 každopádně teď jsem to úplně vypustila a užívám života, žádný omezení a nervy😊 když se teď nepovede KET, tak jdu v dubnu do Podolí na laparoskopii, podívají se do dělohy jak to tam vypadá 😊 tak mám před sebou supr věci🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.