Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jerry2022 já jsem tenkrát byla asi 55 DC, tak proto ta vyvolávacka, ale neměla jsem žádné embryo zmrazene, takže jsem nečekala na KET, každopádně to vypadá, že je to normální, když to takhle máme všechny.
Mně to po pravdě úplně nevadí, protože stále čekám na ty výsledky z imunologie, ale věřím, že se brzo dočkáme a stihneme ten KET ještě v Březnu a pozitivní testiky nejpozději začátkem dubna ♥️️
Ahoj holky,
Já se asi timto loučím, protože už teď mám starosti nad hlavu a nic nestíhám, ale vždycky mě stvalo když tam pak nebyl výsledek. Já měla ET pak pozitivni test pak to vypadalo skoro na mimodelozni a nakonec z toho jsou dvojcatka jednovajecny… i doktor koukal a nemohl uvěřit. Vsem vám tady preju krasny miminka
a dekuji za podporu ve špatném období
![]()
@Hmimčo no tééda, mooooc gratuluji
to je teda zpráva
Přeji pohodové těhotenství
@Hmimčo tyjo, paráda! A to neviděli před ET? Jinak samosebou gratuluji a buďte zdraví!!!
![]()
@alstrom já jsem četla někde, že se můžou snad ještě do 6dne rozdvojit ![]()
Pořád myslím na to jedno jediné zdravé embryo. Bojím se toho, že se nezadaří a už pak nemáme žádné
Vím, že bych měla myslet pozitivně, ale ten strach mám. Opravdu jsem si myslela, že budou aspoň tři po genentice v pořádku a ono tohle. Jsem se už uklidňovala když to nevyjde teď, tak půjdu na další transfer a ten třeba vyjde, ale takhle máme jeden pokus
@Verun9 aha, to jsou věci ![]()
Neboj, já měla taky jen jedno, jiné není… a zatím se vše vyvíjí tak jak má
musíš mu věřit, je to mohykán, tak prostě příjmi za svůj pocit, to bude vaše dítko a nic jiného nepřipadá v úvahu. Myslím, že je to to nejlepší pro tebe i pro něj
držím palce ![]()
Vsem moc dekuji
jj praveze se rozdělili. A ještě mě doktor říkal, ale to je nepravděpodobné snaží se zabránit vicecetnemu těhotenství protože je rizikovější. Ovšem moje deti jsou nejspíš stejně tvrdohlave jak ja
a jinak souhlasim… psychika dela nejvic… šla jsem do toho s tím ze to vyjde a snažila se nikde nečíst co se muže stát protože strach je nejhorší… pravda teď mám trochu strach jak ty dva prcky zvládnu, ale je to výzva
takže i když nás občas srazí zivot na kolena zkuste myslet pozitivně a hlavně jim věřit, ze si cestu proste najdou ![]()
@Hmimčo jeee, to je nádhera, moc moc ti gratuluju, dvakrát
Ať těhotenství probíhá tak jak má a ať máš zdravé krásné dětičky
![]()
@Verun9 my máme taky jen jedno vysetrene, musíme věřit, že to jsou ti naši správní bojovníci
Ta šance je celkem velká, ale jak píšou holky, psychika je důležitá, takže relaxovat, radovat se a těšit, věřit tomu, nakoupit ananas a pak uvidíš // ![]()
Jinak holky @Katerina225 @miskuet a další, které se chystáte na březnový KET, já hlásím dnes první den MS
Takže budu volat do CAR a domlouvat se co a jak
Asi mi pomohla ohřívací láhev na břicho, aby se to rozjelo ![]()
@Jerry2022 vy mi tady zvednete náladu vždy a hlavně povzbudíte. Ty se máš, že máš MS. Já stále nic. Jooo a ať je tva poslední na několik měsíců ať se neukáže
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.