Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verun9 ještě furt doufám, že to přijde, přece jen do 35 DC je to ještě vcelku normální cyklus, tak snad 🙏🏻
Já se obávám jestli by pak po té vyvolávačce byl ten cyklus dobrý, přece jen by to byla další věc do těla tak jestli by se nemuselo čekat třeba na další cyklus, ale to jsou jen moje myšlenky, nikde jsem to nezjišťovala a s tou cestou do CARu tě chápu, každopádně někdo tady myslím psal, že se musí čekat snad 14ti denní zpoždění nez se píchne..tak bychom stejně musely ještě čekat si myslím..
@Denca2021 Ahojky bohužel nemám zkušenost a tak nevím, každopádně ve skupině „KET leden 2022“ holky přidávaly fotku té tabulky, tak se můžeš podívat. Jen teda mám za to, že to bylo na 5ti denní embryo, ale nejsem si jistá.
Hezké ránko holky, tak se na březnový KET přidávám, ta mrcha konečně dorazila
přijde mi teda, že trošku slaběji než jsem zvyklá, ale dorazila.
Doufám @Verun9 že taky dorazila a nebo brzo dorazí 🙏🏻 🍀
Jinak všem přeji krásný den žen ❤️️
@Mallin občas mám žaludek na vodě, tak 30 min potom, co si ho vezmu. Ale vždy pomůže, když si něco dám- rohlík, banán tak je to za chvilku ok. Jinak nic dalšího nepozoruji a už ho jím 6. den. Mám ho 1-0-1
@Katerina225 no tak super
Ty jsi v nativu? ![]()
@Verun9 u tebe to bude taky každou chvilku a přidáš se k nám
![]()
@Katerina225 Bezva, to jsem ráda, že dorazila. Taky nativ?
Tak teď ještě @Verun9 a budu spokojená ![]()
@miskuet @Xoxoo @Katerina225 holky já pořád nic
jsem nějaká bez nálady, že se to nehne a jen čekám a čekám. Nekonečné. @Katerina225 to je super, že to máš ![]()
@Xoxoo Děkuji za info
Tak snad to bude ok. Já jsem zvědavá, kdy mi dojde MS teď po tom dlouhém protokolu a biochemku
Jinak já potom budu mít dávkování 1-1-1 ![]()
@Xoxoo Fakt? Jakto? Já nevím, kolik se běžně dává, tak si teď zas říkám, jestli nemám moc
A ty máš taky vyšetřené embryjko?
@Mallin no protože jsem četla, že dost holek má daleko vyšší dávkování třeba 2-2-2 a tak
. Tak se mi to moje zdálo málo, ale snad doktoři vědí, co dělají no
Ano, já měla embrya na genetice. Poslali 4 embrya z toho se vrátili 2 úplně v pořádku a jedno s mozaikou.
@Xoxoo @miskuet jj holky v nativu, tak uvidíme co bude na ultrazvuku a snad vše bude krásné na transfer 🙏🏻 ❤️️
@Verun9 uvidíš, že to už brzo přijde
drž se, vím, že je to hrozný furt na něco čekat, ale na konci toho čekáni nás všechny čeká mimi 🙏🏻 ❤️️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.